Αιμόφυρτος και σε κακή κατάσταση βρέθηκε μέσα σε ένα αγροτικό  φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο του λατομείου Φιλιατρών, ένας 54χρονος Έλληνας ο οποίος τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες.

 Μάλιστα, δεν αποκαλύπτει πώς έγινε ο τραυματισμός του.

Ένας βοσκός που περνούσε τυχαία, παραξενεύτηκε όταν είδε το αγροτικό στο ίδιο σημείο που το είχε ξαναδεί τέσσερις ώρες πριν και πλησίασε να δει τι συνέβαινε. 

Στο εσωτερικό του είδε τον τραυματισμένο άνδρα, ενώ το χώμα ολόγυρα ήταν βαμμένο στο αίμα και κηλίδες υπήρχαν ακόμη και στα κάγκελα της πόρτας εισόδου του λατομείου!

Ο 54χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από εκεί σε αυτό της Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά κατέθεσε στους αστυνομικούς που πήγαν να του πάρουν κατάθεση ότι τραυματίστηκε μόνος του!

 Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας δεν πείστηκαν και ερευνούν την υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση σε συνεργασία με το τμήμα Φιλιατρών.

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger