Του Πέτρου Καρσιώτη
Στα πίσω καθίσματα και στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου τους, ανάμεσα σε βαλίτσες και τσάντες, ένα ζευγάρι μετέφερε 109 κιλά ινδικής κάνναβης με σκοπό να τα διοχετεύσει στο εσωτερικό της χώρας.


Έπεσαν όμως σε μπλόκο στο Κομπότι της Άρτας, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Αστυνομίας Άρτας και της Ασφάλειας Άρτας .
Πρόκειται για δύο Έλληνες,  ένα 48χρονος άνδρα και μία 55χρονη γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία,  οι δύο εμπλεκόμενοι, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, 58 ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 109 κιλών και 350 γραμμαρίων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger