Ο 40χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε στην Κρήτη από γονείς ανήλικης, την οποία παρενοχλούσε μέσω ίντερνετ.
Διαφορετικά προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούσε ένας 40χρονος, προκειμένου να πείθει ανήλικα κορίτσια, με τα οποία συνομιλούσε,  να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν το κινητό του τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν περισσότερες από 500 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου. Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 40χρονο αλλοδαπό, έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε αστυνομικό τμήμα της Κρήτης οι γονείς μίας ανήλικης, την οποία πίεζε ο συλληφθείς για να του στέλνει φωτογραφίες.

Αμέσως μετά εντοπίστηκε ο 40χρονος σε περιοχή της Ηλείας και αστυνομικοί του τμήματος της Βάρδας ξεκίνησαν έρευνες για την υπόθεση, σε συνεργασία με την διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 40χρονος χρησιμοποιούσε τουλάχιστον 10 διαφορετικά προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είτε ως άνδρας, είτε ως γυναίκα, προκειμένου να πείθει ανήλικα κορίτσια, ώστε να του στέλνουν οπτικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπτικό υλικό έχει βρεθεί μέχρι τώρα μόνο στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση. Στο μεταξύ, μαζί με τον 40χρονο συνελήφθη και ένας 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, γνώριζε για το πορνογραφικό υλικό και διευκόλυνε τη δράση του 40χρονου.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, newsit.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger