Kαι όμως, ο Στάθης Ψάλτης είχε «πεθάνει» ξανά και επανήλθε στη ζωή! 

Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει ο αδελφός του αξέχαστου κωμικού, Γιάννης Ρώτας, περιγράφοντας ένα μεταφυσικό περιστατικό που σημάδεψε την παιδική ηλικία του.

«Ο Στάθης ήταν 2 ετών και εγώ 8 όταν στον Πύργο της Ηλείας, όπου ζούσαμε με τους γονείς μας, εκείνος ξαφνικά «πέθανε».. 

Ή τουλάχιστον νομίζαμε ότι ήταν πεθαμένος. Γρήγορα τον βάφτισαν στο σπίτι κάποιοι συγγενείς μας και αμέσως μετά .. ξαναγύρισε στη ζωή. Ήταν σαν θαύμα. Όλα ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης, όπως και τώρα» λέει συγκινημένος ο ηθοποιός, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.
«Όταν έμαθα ότι ο Στάθης έχει καρκίνο, έχασα ξαφνικά τον βηματισμό μου και άρχισα να κινούμαι με το μπαστουνάκι. Το σοκ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.
 Εκεί ήμουν και ανήμερα το Πάσχα που μου ζήτησε το απόγευμα να του τρίψω τα πόδια του, αλλά και να του λυγίζω τα γόνατα. Το βράδυ μετά τις 22.00 με πήρε η ανιψιά μου για να μου πει ότι τον βάλανε στην Εντατική. Ακόμα και τις τελευταίες στιγμές, το μυαλό του ήταν καθαρό και πάντα με το δικό του χιούμορ μας πείραζε».


Πηγή: Espresso



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger