Κάθε άντρας μπορεί να γίνει καλός εραστής αρκεί να αφιερώνει χρόνο για να προσφέρει ευχαρίστηση στη  γυναίκα που έχει δίπλα του

Πολλές γυναίκες επιλέγουν τα "κακά αγόρια" - bad boys- γιατί πολύ απλά έχουν τη φήμη των... θεών του σεξ. Κι όμως! Οι τέλειοι εραστές δεν είναι τα κακά παιδιά αλλά τα καλά.


Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Nipissing στο Οντάριο του Καναδά έδειξε ότι, τα καλά παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο κρεβάτι.Τα δύο τρίτα των γυναικών που σπάνια έρχονται σε οργασμό υποστήριξαν ότι οι άντρες που τους βρήκαν το "κουμπί" τους, ήταν τα "καλά παιδιά". 

Όσοι ανήκουν στην κατηγορία αυτή, είναι λιγότερο εγωιστές και ασχολούνται περισσότερο με τον έτερον ήμισυ.    

Κάθε άντρας μπορεί να γίνει καλός εραστής αρκεί να αφιερώνει χρόνο για να προσφέρει ευχαρίστηση στη  γυναίκα που έχει δίπλα του. 

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της καναδικής έρευνας, τα κακά παιδιά είναι κακοί εραστές γιατί:

1. Δεν ξέρουν την τέχνη του φιλιού.Όταν υπάρχει πρόβλημα, οι άντρες χρειάζονται καθοδήγηση και όχι κριτική. 

2. Θέλουν να φθάσουν σε χρόνο ρεκόρ στην κορύφωση. Δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν τα προκαταρκτικά. Και πάλι εδώ χρειάζεται η παρέμβαση της συντρόφου. Καθυστερήστε το ερωτικό παιχνίδι για να τους δείξετε τη γλύκα της ευχαρίστησης.

 3.Συνήθως είναι άγαρμποι με τις γυναίκες. Δεν προσέχουν τις κινήσεις τους γιατί αυτό που θέλουν είναι "ένα στα γρήγορα". Προσπαθήστε να τους κάνετε να αγαπήσουν τα ερωτικά παιχνίδια.Για παράδειγμα, ανοίξτε μία σαμπάνια και κάντε ένα αισθησιακό λούσιμο με το περιεχόμενό της. Στη συνέχεια κάντε μαζί ένα μπάνιο.

protothema.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger