Σύμφωνα με μήνυμα,από τις 23/8/17 οι "Φωτεινές Δυνάμεις" (Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι και συμμαχικές φυλές)άρχισαν την εκκαθάριση του πλανήτη μας,με καταστροφή των εναπομεινάντων υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων και άλλων ενεργειών όπως το χτύπημα με ισχυρό τυφώνα στο Τέξας του Χιούστον,το οποίο υπέστει βιβλικές καταστροφές λόγω του ότι εκεί είναι το αρχηγείο της NASA και οι κύριες εγκαταστάσεις της για την παρακολούθηση των εκτοξευόμενων πυραύλων,δορυφόρων,κλπ,από το ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλώριδας.
Οι βάσεις που κατεστράφησαν,που η καταστροφή τους εμφανίσθηκε σαν σεισμός,είναι οι παρακάτω:
-23/8 στις Φιλιππίνες
-27/8 στην Ιαπωνία
-27/8 στην Παπούα Νέα Γουινέα
-27/8 νότια της Σητείας της Κρήτης
-28/8 στη Βοσνία
-29/8 στη περιοχή της λίμνης Βόλβης στην Ανατ.Μακεδονία
-31/8 στο Ιράν
-31/8 ΝΑ της Μυτιλήνης
-31/8 στην Ινδονησία
-1/9 σεισμός 5R 62 χλμ ΝΑ της Νήσου Χάλκης της Δωδεκανήσου.Σύμφωνα με μήνυμα εκεί υπήρχε υπόγεια βάση ερπετοειδών και έγινε πολεμική σύραξη με υποθυγατρικά σκάφη των φωτεινών δυνάμεων(μικρά με τριμελές πλήρωμα) μέσα στην βάση,από την οποία άρχιζαν στοές χιλιομέτρων προς τα κάτω.Μάλιστα κάποιοι ερπετοειδείς προσπάθησαν να φύγουν και έκλεισαν εισόδους.Τελικά εφονεύθηκαν όλοι οι ερπετοειδείς,αλλά δυστυχώς κατερρρίφθει ένα σκάφος των φωτεινών δυνάμεων και σκοτώθηκε το τριμελές πλήρωμα του.Στην συνέχεια κατεστράφει όλη η βάση από διαστημικό σκάφος και έτσι φάνηκε σαν σεισμός 5R.
Θα συνεχισθούν οι καταστροφές όλων εναπομεινάντων υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων.
Ας μην ξεχνάμε,όπως έχω αναφέρει στο πρόσφατο άρθρο μου "Τα σημεία των Καιρών Νο 15",ότι έχει δοθεί από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους, προθεσμία στους Ερπετοειδείς, Δρακονιανούς και λοιπές αποστατικές φυλές,να έχουν φύγει από τον πλανήτη μας μέχρι της 30/9/17,ειδάλλως θα καταστραφούν όλοι!
Εδώ αναρτώ μήνυμα από τον Απόλλωνα τις 26/5/15(συνήθως τα μηνύματα εκπληρούνται μετά 2-3 χρόνια καθόσον για τους Ολύμπιους δεν υπάρχει χρόνος όπως σε εμάς).Το μήνυμα είχε δημοσιευθεί στο ιστολόγιο ΙΩΚΗ (http://www.iokh.gr)της 28/5/15 και έλεγε:
"Προειδοποίηση του Απόλλωνα!!! Θα ανοίξουν οι ουρανοί και η γη θα ξεσπάσει".
"Βέβηλοι σπιλώσατε και κλέψατε τους θησαυρούς από το θησαυροφυλάκιο του μαντείου των Δελφών.Πατήσατε τα ιερά και καρποφορείται από αυτά.
Οι καιροί αλλάζουν, ο κόσμος θα ταρακουνηθεί με τα συμβάντα... Θα ανοίξουν οι ουρανοί και η γη θα ξεσπάσει.
Αλλοιώσατε τα Πάτρια εδάφη και θα υποστείτε τις συνέπειες.
Τα πάντα αλλάζουν και κεφάλια κόβονται και πέφτουν.
Βούη ανέμου και θρήνου ξεσπά στο κόσμο.
Μνησικακία κυκλοφορεί στο κόσμο .
Επιστρέψτε τους θησαυρούς του Απόλλωνα.
Στα πέρατα του κόσμου βουή και βροντή.
Επιστροφή των αρχαίων κλεμένων στο κάθε τόπο τους.
Και οι τυμβωρύχοι το ίδιο να συνεισφέρουν.
Να αναστηλωθεί ο Ναός του Απόλλωνα από τα κέρδη που τόσα χρόνια καρπώνεστε.
Να στηθεί ξανά το άγαλμα του Απόλλωνα στη θέση που πάντα του αρμόζει"
-Στις 20/8/17 υποβρύχιο γήϊνης χώρας,προσκείμενης προς τις "φωτεινές δυνάμεις",στο οποίο επέβαιναν και Πλειάδιοι,αδρανοποίησε τα συστήματα λειτουργίας του αμερικανικού καταδρομικού USS "John McCain" ανοιχτά της Σιγκαπούρης και ακολούθως "χάκαρε" τα συστήματα λειτουργίας του φιλιππινέζικου "containership" στρέφοντας το εναντίον του καταδρομικού με το οποίο συνεκρούσθει, προκαλώντας τον θάνατο 10 ναυτών και τεράστιες ζημιές στο πολεμικό πλοίο.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ανδρομεδιων-Ολυμπίων, το καταδρομικό των ΗΠΑ ήταν προσκείμενο προς την cabal των "νεοταξιτών" η οποία του είχε δώσει αποστολή να πλεύσει προς τον βόρειο Ειρηνικό και να εκτοξεύσει πύραυλο με πυρηνική κεφαλή κατά της Βόρειας Κορέας,με σκοπό να εκθέσει τον πρόεδρο Trump των ΗΠΑ και να ξεκινήσει ο Γ΄ΠΠ.

2/9/2017
Γεώργιος Καρδαμίτσης

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger