Στην περιοχή των Εξαμιλίων της νότιας Αλβανίας (στα Αλβανικά Ksamili), που βρίσκεται νοτίως των Αγίων Σαράντα και πάνω απ’ το πανάρχαιο Βουθρωτό!

Τι ακριβώς συμβαίνει εκεί; 

Σύμφωνα με το amazonios πληροφορίες της Αμερικανικής CIA (που…. διοχετεύτηκαν και στην Ελληνική ΕΥΠ) κάνουν φανερό λόγο για ολόκληρη μυστική (υπόγεια;) Τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας!

Βασική της ασχολία είναι η στρατιωτική και ψυχολογική προετοιμασία για τον επερχόμενο «γενικό πόλεμο» –όπως τον αποκαλεί ο Πατροκοσμάς– καθώς επίσης και η «επόπτευση» όλης της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης, μέσω του υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης “Panopticum 2011”, που είναι κατασκεύασμα του τόσο φιλόδοξου Τουρκικού τεχνολογικού προγράμματος “Cyber-Turk”.


Αυτό λοιπόν είναι το νόημα της, κατά την Αμερικανική CIA, «περίεργης» ανάπτυξης Τουρκικών κατασκοπευτικών δικτύων την τελευταία βασικά τετραετία σε χώρες, όπως τα Σκόπια και η Αλβανία;



Και πόσοι άραγε είναι οι Τουρκικοί πυρήνες που εξακολουθούν, ενισχυμένοι μάλιστα, να δραστηριοποιούνται βόρεια της Ελλάδας, περικυκλώνοντας όμως έτσι ηλεκτρονικά την πατρίδα μας;
Και γιατί, τέλος, αναφορά μεγάλης μυστικής υπηρεσίας του πλανήτη, (CIA) έκανε λόγο για «σήματα» και «κωδικούς» ανεξήγητης δομής (!!!), που εκπέμπονται «κατά προσέγγιση» από το δεδομένο εκείνο γεωγραφικό σημείο;

Αν λοιπόν πάνω σε αυτή την βάση μπορούμε να φανταστούμε ένα επιθετικό σενάριο, που θα δείχνει πως  οι Τούρκοι με την βοήθεια των Αλβανών που διεκδικούν την Τσαμουριά, θα επιχειρούσαν να χτυπήσουν σε κάποιο νησί του Ιόνιου, όπως για παράδειγμα στην Λευκάδα, που είναι απέναντι από την Πρέβεζα.

Αυτό το τελευταίο ας μην το λοιδορήσετε, γιατί ο Ερντογάν τα παίζει όλα για όλα και ενδεχομένως  να ανοίξει πολλά μέτωπα σε συνεργασία με τους άλλους παραδοσιακούς εχθρούς της Ελλάδας. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger