Παραλάβαμε από αναγνώστη το παρακάτω email :

Είμαι χρόνια αναγνώστης σας και εκτιμώ τον αγώνα σας για την αφύπνιση των Ελλήνων. Για το λόγο αυτό σας διαβιβάζω μια σημαντική αποκάλυψη που έγινε πριν λίγες μέρες στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

Πρόσφατα είχα επισκεφτεί το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και μπόρεσα  να συνομιλήσω με έναν χαρισματικό ασκητή.

Αυτό που ΑΞΙΖΕΙ να σας μεταφέρω από την συνάντηση μου με τον χαρισματικό γέροντα είναι πως αποκάλυψε το εξής σοκαριστικό: 

«Η Τουρκία δεν θα καταφέρει τελικά να χτυπήσει την Ελλάδα, γιατί μεγάλος σεισμός από το ρήγμα βόρεια της Ανατολίας  θα την βουλιάξει στα δυο ».

Έχετε πίστη στο θεό και προσεύχεστε για το καλό της Ελλάδας.


Με εκτίμηση

ΜΙΧΑΗΛ



ΣΧΟΛΙΟ ΙΩΚΗ:

Πράγματι το 1999 η Τουρκία είχε χτυπηθεί με 7,6 Ρίχτερ, σύμφωνα με τον καθηγητή του τμήματος Γεωλογίας του πολυτεχνείου της Κωνσταντινούπολης, Τζελάλ Σενγκέρ, το ρήγμα της βόρειας Ανατολίας μπορεί να ξαναδώσει ισχυρό σεισμό μεταξύ  7-7,6 Ρίχτερ. Αν το ρήγμα αρχίζει να σπάει από τη δυτική του πλευρά, «οι μεγαλύτερες ζημιές θα γίνουν στη Χαλκηδόνα (Καντίκιοϊ) και το Σκούταρι (Ισκιντάρ)». Αν ανοίξει πίσω από τα Πριγκιπόννησα, «οι λιμένες του Αβτσιλάρ και του Αμπαρλι» (περιοχή Κωνσταντινούπολης) θα εξαφανιστούν». Ο καθηγητής θεωρεί ότι σεισμός στο ρήγμα της βόρειας Ανατολίας θα προκαλέσει και έναν δεύτερο μέσα στο ρήγμα Τσιναρτζίκ (Γιάλοβα-Προύσα) της θάλασσας του Μαρμαρά. Αυτός ο σεισμός, προσθέτει, μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι ύψους 15 μέτρων, «όπως αυτό που έπληξε τις ακτές του Μαρμαρά πριν από 17.000 χρόνια». Κατά τον καθηγητή Σενγκέρ, ο Μητροπολιτικός Δήμος της Πόλης οφείλει να προετοιμαστεί για όλα τα σενάρια και να μη δώσει βάση αποκλειστικά σε μια επικίνδυνη ζώνη. Ακόμη ο  επικεφαλής του Παρατηρητηρίου και Ερευνητικού Σεισμολογικού Ινστιτούτου του Κάντιλι, Μουσταφά Ερντίκ, εκτιμά ότι σε περίπτωση σεισμού άνω των 7 Ρίχτερ -που θεωρεί πολύ πιθανό- 40% των κτιρίων της Κωνσταντινούπολης θα υποστούν ζημιές και τουλάχιστον 2% θα ισοπεδωθούν, στέλνοντας στον θάνατο από 200.000 μέχρι 300.000 ανθρώπους. Για τον καθηγητή του κέντρου έρευνας φυσικών καταστροφών Χατζέτεπε, Ερτζίν Κασάπογλου, η κυβέρνηση θα πρέπει να καταστήσει αντισεισμικά όλα τα κτίρια, αλλιώς να τα γκρεμίσει. Ο επικεφαλής των επιμελητηρίων μηχανικών και αρχιτεκτόνων Χουσεΐν Εζτούρκ προτείνει να χωριστεί η Πόλη σε τμήματα και να προετοιμαστεί για το έργο της διάσωσης ο στρατός. Υφυπουργείο σεισμών πρότεινε ο επικεφαλής του γεωλογικού επιμελητηρίου Ντουντάν Τζαγλάν τονίζοντας ότι παρά το μισό δισεκατομμύριο ευρώ που έχει διατεθεί για μέτρα αντιμετώπισης σεισμών, λείπει η ασφάλεια ενός κεντρικού συντονιστικού οργάνου.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger