Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, όπως το FOX News, ΔΕΝ αποτελεί πλέον θεωρία συνωμοσίας όλ’ αυτές οι αναφορές «τρελών συνωμοσιολόγων» στο διαδίκτυο ότι η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει πλέον όπλα επιστημονικής φαντασίας, παρόμοια με αυτά που βλέπουν στο ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ!

Διαβάστε τι δημοσίευσε το σάιτ του μεγαλύτερου καναλιού σε όλο τον κόσμο, το Fox News, σχετικά με την εν λόγω τεχνολογία που διαθέτει πλεόν το ΥΠΑΜ των ΗΠΑ. Και το δημοσίευσε 10 μέρες ΠΡΙΝ τις μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν στη Σάντα Ρόσα (τυχαίο αυτό;;;;!!!) όπου είδαμαμε σκηνές εντελώς ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ για τέτοιου είδους φωτιές. ΔΗΛΑΔΗ, οι σκηνές αυτές έμοιαζαν περισσότερο με την έκρηξη μιας…ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ με τα γύρω δένδρα να παραμένουν μεν…ΑΘΙΚΤΑ έξωθεν,  εσωθέν δε…ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ!!! Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ στην περίπτωση ενος χτυπήματος από…ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ που εστιάζονται με μεγάλη δέσμη…ΛΕΪΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ…!!!!!!!!!!!!!!!……

Η μεγάλη ερευνήτρια κα Deborah Tavares εμφανίστηκε πριν λίγα χρόνια στο πρόγραμμα του μεγαλύτερου ανταγωνιστή του κ Alex Jones, κυρίου Jeff Rense, με τίτλο…

ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…«Το σχέδιο να καεί η Βόρεια Καλιφόρνια»….!!!!!!!!!!!!!!….


Καταγγέλει επίσης ότι η τεράστια περιοχή της βόρειας Καλιφόρνιας που λέγεται Sonoma County (ο Νομός Σονόμα) ανήκει στους… ROTSHCHILDS (ΡΟΤΣΙΛΝΤ) μια περιοχή που εμπλέκεται σε αυτό το δόλιο σχέδιο……!!!!!!!!!!!!!!…..

Σκεφτείτε τώρα Έλληνες το ενδεχόμενο να έχει γίνει κάτι τέτοια και στην…ΕΛΛΑΔΑ με τις πρόσφατες φωτιές εκεί….
Και σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, η κυρία αυτή έχει…ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ εδώ και περίπου 2 ΧΡΟΝΙΑ…!!!!!!!!!!!!….


Δείτε το σχετικό κλίπ για του λόγου το αληθές….



Διαβάστε τώρα το σχετικό άρθρο (μετάφραση του υποφαινόμενου) και μετά δείτε τα δύο σχετικά βίντεο και…ΠΡΟΣΕΞΤΕ…γιατί αυτά που πρόκειται να διαβάσετε από τα ίδια τα ΜΜΕ, τα ΜΕΓΑΛΑ, είν’αυτά που είδαμε ΑΝΑΥΔΟΙ στις πρόσφατες φωτιές στην κεντρική Καλιφόρνια…
Το όπλο λέιζερ ATHENA (ΑΘΗΝΑ) «σκοτώνει» 5 «επικηρυγμένους»
Δεν είναι πλέον μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα συνωμοσιολογικό ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ:

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, περίπου 10 ημέρες πριν ξεκινήσουν οι πυρκαγιές της Βόρειας Καλιφόρνιας στη Χώρα των Οίνων (Wine Country), το Fox News παραδέχεται ότι η κυβέρνηση διαθέτει την Τεχνολογία Λέιζερ ή τα Κατευθυνόμενα Ενεργειακά όπλα [Laser Technology or Directed Energy Weapons (DEW)].

Το “ATHENA” (Advanced Test High Energy Asset, Πρόγραμμα Προηγμένων Δοκιμών Υψηλής Ενεργειακής Εργαλείου), στα ελληνικά ΑΘΗΝΆ, είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά από αυτά τα νέα αμερικανικά όπλα λέιζερ.

(Σημείωση του μεταφραστή: Το εν λόφω σύστημα λέιζερ «ΑΘΗΝΑ» χρησιμοποιείται στο ουδέτερο εν προκειμένω, είναι ακρώνυμο, αλλά μπορεί και να αναφερθούμε σε αυτό και στο θηλικό για ευνόητους λόγους.)

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δοκιμών με τη Διοίκηση Διαστήματος και Πυραυλικής Άμυνας του Στρατού των ΗΠΑ στο Στρατιωτικό Πεδίο Πυραύλων του Νέου Μεξικού του Στρατού στο Νέο Μεξικό, το όπλο των 30-κιλοβατώρων “σκότωσε” πέντε αεροσκάφη «επικηρυγμένα». Δεν είναι μικρού μεγέθους αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για χόμπι, αλλά αεροσκάφη με με άνοιγμα φτερών σχεδόν 11 ποδιών (3.35 μέτρων)!

Αθόρυβο, αόρατο, θανατηφόρο. Το ισχυρό όπλο λέιζερ ATHENA μπορεί να καταστρέψει τις εχθρικές απειλές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, χάρη στις πρωτοποριακές προσπάθειες αμερικανικών εταιρειών όπως η Lockheed Martin και ο Στρατός των ΗΠΑ, τα όπλα με λέιζερ δεν είναι πλέον επιστημονικής φαντασίας που παραπέμπουν στο Star Wars και το Star Trek.

Σε βραχυπρόθεσμες μάχες στο μέλλον, ο αμερικανικός στρατός μπορεί να επιλέξει να φέρει στο πεδίο της μάχης όπλα με λέιζερ τοποθετημένα σε οχήματα, σκάφη και πολλά άλλα. Συγκριτικά, τα όπλα οποιουδήποτε εχθρού θα μοιάζουν με τόξα και βέλη.

Πώς λειτουργεί;
Στο πιο βασικό επίπεδο, το ΑΘΗΝΑ καταστρέφει τις απειλές με θερμότητα. Είναι παρόμοιο με την μέθοδη που χρησιμοποίησαν οι αρχαίοι λαοί όταν χρησιμοποιούσαν ένα μεγεθυντικό φακό για να ξεκινήσουν μια φωτιά ενώ έκαναν κάμπινγκ – αλλά σε ένα απίστευτα ισχυρό επίπεδο.

Το ΑΘΗΝΑ είναι αυτό που ονομάζεται λέιζερ ινών. Τα λέιζερ ινών συνδυάζουν μεμονωμένα λέιζερ για να παράγουν μία και μοναδική δέσμη λέιζερ. Το κάθε λέιζερ παράγεται από οπτικές ίνες του όπλου. Αυτή η μέθοδος σημαίνει ότι η ισχύς μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί προσθέτοντας περισσότερα ατομικά λέιζερ στη συνδυασμένη δέσμη ή μειώνοντας τον αριθμό.

Η τεχνολογία ελέγχου δέσμης της Lockheed Martin χρησιμοποιεί φακούς, καθρέφτες, παράθυρα και αλγόριθμους λογισμικού για τη διαμόρφωση της ενέργειας σε μια εστιασμένη δέσμη. Καθώς το φως ταξιδεύει μέσα από τους καθρέφτες, τους φακούς και τα παράθυρα, το σύστημα ATHENA συγκεντρώνει και τροποποιεί την ενέργεια του λέιζερ .

Οι απειλές μπορούν να προέλθουν από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο κατευθυντής δέσμης και ο πυργίσκος του ATHENA έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με αυτό, έτσι ώστε τα όπλα να μπορούν να πυροδοτήσουν σε μια κατεύθυνση 360 μοιρών.

Οι μάχες δεν θα είναι ποτέ ίδιες
Η Lockheed Martin έχει πρωτοπορήσει στην ανάπτυξη οπλικών συστημάτων λέιζερ για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι αναβαθμίσεις του ATHENA και οι αξιοσημείωτες πρόσφατες επιδόσεις του να νικήσει το 100% των μην επανδρομένων αεροσκαφών είναι τα τελευταία συναρπαστικά νέα για την οικογένεια-λέιζερ τους.

Ο αδερφός του (της) ΑΘΗΝΑ , το ADAM (ΑΔΆΜ), είναι ένα άλλο λέιζερ. Κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν από λίγα χρόνια, ο ADAM απέδειξε ότι θα μπορούσε να καταστρέψει ταχύπλοα σκάφη στρατιωτικής κατηγορίας με καύση μέσα από τα κύτη τους σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – και πάλι σε απόσταση ενος μιλιού.

Η εταιρεία διαθέτει περαιτέρω μικροσκοπικά όπλα με λέιζερ για τακτικά οχήματα των Η.Π.Α. και των US Marine Corps (των Πεζοναυτών).

Για την Υπηρεσία Προηγμένων Έργων Άμυνας (DARPA) και το Ερευνητικό Εργαστήριο Πολεμικής Αεροπορίας, η Lockheed Martin εργάστηκε σε πρωτότυπο πυργίσκο για την τοποθέτηση όπλων λέιζερ σε αεροσκάφη.

Τι έπεται;;;…
Σε βραχυπρόθεσμες μάχες, ο αμερικανικός στρατός θα έχει τη δυνατότητα να εξαπολύσει όπλα με λέιζερ σε οχήματα, σκάφη και πιθανώς ακόμη και αεροσκάφη. Η ακρίβεια των λέιζερ όπως το ATHENA είναι ήδη αξιοσημείωτη.

Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να προχωρά με ταχείς ρυθμούς στις ΗΠΑ, τα λέιζερ όπως το ATHENA θα είναι σε θέση να χτυπήσουν ολοένα και μακρύτερα. Και να καταστρέψουν ολοένα και μεγαλύτερους στόχους.


Πηγή: http://www.foxnews.com/tech/2017/09/28/athena-laser-weapon-kills-5-outlaws.html






πηγή: greeknewsondemand.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger