ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε


Η παρούσα αναφορά έχει σκοπό να σκιαγράφηση τα όσα δεινά δέχθηκε η Ελλάς το τελευταίο διάστημα κι ας ξεκινήσουμε από μια αρχική τοποθέτηση επί του θέματος: 

Πράγματι όταν είχε κυκλοφορήσει από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, το βιβλίο: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ KGB ΚΑΙ ΤΗΣ CIA", μαζί με χάρτη ηλεκτρομαγνητικής απεικονίσεως της γης. 

Για πρώτη φορά τότε έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό μεταξύ άλλων τα κάτωθι:


Το μεγάλο πλεονέκτημα γι' αυτή τη σιωπηρή και παντελώς αφανή μετάδοση είναι ότι εξυπηρετούνται πολλοί και σπουδαίοι σκοποί και στόχοι. Επικοινωνίες, παρακολουθήσεις κινήσεων εχθρικού στόλου, απόρρητες πληροφορίες, data κλπ. Χωρίς κανένα απολύτως έξοδο (κεραίες, υπαλλήλους, μηχανήματα κ.α.). Και το εκπληκτικότερο απ' όλα, με "φυσική στεγανή ασφάλεια". Γιατί εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι στο "Μαγνητικό Τούνελ" δεν υπάρχει δυνατότητα να "μπει άλλος" με κανένα φυσικό ή τεχνητό τρόπο.

Έτσι όλα τα υψηλού βαθμού ασφαλείας (Top Secrets) σήματα των υπηρεσιών 'Αμυνας και Πληροφοριών των ΗΠΑ, αφού "συλλέγονται" στη Νέα Μάκρη ταξιδεύουν τζάμπα με απόλυτη ασφάλεια στον παραλήπτη τους, που είναι το Πεντάγωνο και η CIA στη Βιρτζίνια.

Τα "Μαγνητικά Τούνελ" αποκαλύπτονται σχετικά εύκολα. Αν δηλαδή σε ένα τόπο υπάρχει έντονη μαγνητική δραστηριότητα, εκεί βρίσκεται το άκρο κάποιου "Μαγνητικού Τούνελ". 
Σ' αυτό το άκρο "φορτώνεται" μια απλή κωδικοποιημένη συχνότητα και "ανιχνεύεται" η απόληξη του, δηλαδή το άλλο άκρο του "Μαγνητικού Τούνελ".

Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του υπάρχοντος δικτύου ραντάρ ή και με ιπτάμενα ραντάρ, τα γνωστά Awacks...

Οι Γεωσυμπαντικές αυτές πύλες που διέρχονται από τον Ελλαδικό  χώρο ελέγχονται κυρίως από τις ΗΠΑ. Οι πύλες βρίσκονται στο θαλάσσιο πυθμένα και δημιουργούν δίνες και φυλάσσονται πάρα πολύ καλά.

Παρ' όλες τις διαφωνίες αναφορικά με το ζήτημα αυτό, ας αναφέρουμε πως ο αείμνηστος ερευνητής Ι. Φουράκης επισήμανε αναλύοντας το ζήτημα αυτό στο βιβλίο του: ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, αποκωδικοποιώντας από τον ΥΜΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΛΟΝ του Καλλίμαχου, το λεγόμενο "ΦΥΚΙ ΤΟΥ ΓΕΡΑΙΣΤΟΥ" και φυσικά που βρίσκεται και τι ρόλο παίζει.

Συγκεκριμένα στους στίχους 190-197 αναφέρεται ότι:

" Υπάρχει κάποιο μικρό νησί, που βλέπει κανείς στο νερό, και περιπλανάται στα πελάγη, τα πόδια του (θεμέλια του) δεν είναι εις ένα χώρον, αλλά επιπλέει εις την παλίρροιαν, ωσάν το άνθος του ασφόδελου, όπου το φέρει (το παρασύρει) ο νότος (ο νοτιάς), όπου ο εύρος (ανατολικός άνεμος), όπου το κύμα της θαλάσσης.
Αυτού (εις αυτό το νησί) να με φέρης (- έλεγε ο αγένετος ακόμη Απόλλων εις την Λητώ), διότι θα έλθης εις εκείνο το νησί, που σε θέλει : Ενώ αυτός (ο Απόλλων) έλεγε τόσα, τα άλλα νησιά έτρεχαν εις την θάλασσα. 
Αστερία, συ που αγαπάς τος χορούς και τα τραγούδια, συ κατέβηκες από την Εύβοιαν, δια να ιδης τας Κυκλάδας, που είναι τοποθετημένα κυκλικώς, όχι δε από μακριά, αλλά από πίσω σε ακολουθούσε το ΦΥΚΙ ΤΟΥ ΓΕΡΑΙΣΤΟΥ,
κι εστάθηκες στο μέσο επειδή δε ελυπήθης την Λητώ..."

Συνοπτική αποκωδικοποίηση των ως άνω είναι ότι:

Το 'Φύκι του Γεραιστού' είναι ο ένας εκ των κορυφών του Πυριφλεγέντος Τετραγώνου των τεσσάρων γεωσυμπαντικών Πυλών (Κόλπος Πεταλιών-Όρος Κηρύκειον Τανάγρας-Γουρνών Κρήτης-Άκτιον Πρεβέζης) που διέρχονται από το Ελληνικόν Σύμπλεγμα χρονοπυλών. Ο συγκεκριμένος ΔΙΑΥΛΟΣ είναι σημαντικός λόγω Πεντέλης. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο τελλουρικό δίαυλο που βρίσκεται στο κόλπο των Πεταλιών στον Ευβοϊκό κόλπο έχοντας διαρκής ενεργοποίηση λόγω της δεχόμενης φορτίσεως από τους συμπαγείς ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ της Πεντέλης.

Σαφέστατα οι  ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις και έκρυβαν αυτή την τεράστια ισχύς τους, εκμεταλευόμενες όλες τις ασύλληπτες δυνατότητες που τους έδινε αυτή η Ιερή γη που λέγεται Ελλάς. 
Ακριβώς αυτό έχει μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων τους.

Σήμερα, που έχουμε πλήρη αντιστροφή των ρόλων στην παγκόσμια σκακιέρα, βλέπουμε πως οι «ταλμουδομαρξιστές» της πρώην  κομμουνιστικής ΕΣΣΔ που σήμερα κρύβονται πίσω από το κάλυμμα της Ορθοδοξίας έκαναν συμμαχία με το εξιουδαϊσμένο τουρανομογγολικό φύλο προς όφελος φυσικά της Τουρκίας και προ πάντων του Πούτιν. 
Να σημειώσουμε εδώ ότι μετά τον Οκτώβριο του 2015, το δίδυμο Πούτιν- Ερντογάν κατόρθωσε να κυριαρχήσει στις βασικότερες δομές τόσο του δυτικού όσο και του ανατολικού κόσμου έναντι της υπόλοιπης δύσηςΠράγματι, σύμφωνα με το αθέατο πλανητικό παρασκήνιο, πίσω απ’ τη σημερινή οικονομική καταστροφή της χώρας μας με πρόσχημα το «σκιάχτρο» του Αντιχρίστου κρύβεται η σατραπεία των Τραπεζιτών!

Ωστόσο σχετικά με την δολοφονία δεκάδων αθώων στο Μάτι Αττικής, σύμφωνα με αναφορές προσώπων του διεθνούς παρασκηνίου στην συγκεκριμένη τραγωδία, η Ρωσία και η Τουρκία κατόρθωσαν να επιφέρουν αυτή την μακάβρια τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της Ελλάδος και κατ' επέκταση στις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις.

Το ξεπουλημένο μεταπολιτευτικό σύστημα, που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και, που ετοιμάζεται να εκχωρήσει κι άλλα εθνικά εδάφη προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία του, είναι επί των ερειπίων του. Η Αμερική μέσω του Τράμπ έχει κηρύξει έναν εμπορικό πόλεμο σε Κίνα, Ρωσία και Τουρκία. Ενώ η Συρία παραμένει ανοιχτή πληγή. Η Ελλάδα ως υπάκουο τέκνο του ΝΑΤΟ, λίγο πριν την Εθνική τραγωδία στο Μάτι, διώχνει Ρώσους διπλωμάτες και έχει υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών. 
Ενώ στην περιοχή της τραγωδίας κρύβονται οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που φυγαδεύουν την τελευταία στιγμή αφήνοντας τον υπόλοιπο κόσμο να καεί ζωντανός.   
Οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις με αιχμή του δόρατος την υψίστης σημασίας βάσεως που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Πεντέλης, δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα από το τουρανομογγολικό παράγοντα στο θέμα της ασφάλειας που μπορούν να παρέχουν σε μια στρατηγικής σημασίας συμμαχική χώρα, όπως είναι η Ελλάς και φυσικά αυτό δεν πρέπει να φανεί, γιατί τότε έχει καταρρεύσει ολόκληρο το ΝΑΤΟ. Διότι η Ελλάς συνεισφέρει πέραν των πολύτιμων στρατιωτικών βάσεων και το μεγαλύτερο οικονομικό ποσό εισφοράς ως μέλος του ΝΑΤΟ.


Γιατί αρχικά η Τουρκία με ρωσικά ηλεκτρονικά συστήματα πρώτα έριξε το αεροπλάνο του ήρωα Μπαλταδώρου στο Αιγαίο και, τώρα πάλι με Ρωσικά οπλικά  συστήματα λέιζερ χτυπά την Ανατολική Πεντέλη;;;





Ο διάβολος μόνο ξέρει την εξέλιξη αυτού του αόρατου παγκόσμιου πολέμου που άρχισε....

Δεδομένου ότι μέσω του Pence  το Αμερικανικό Πεντάγωνο καταγγέλλει ότι :

« Άλλα έθνη προσπαθούν να διαταράξουν τα διαστημικά συστήματα μας και να αμφισβητήσουν την αμερικανική υπεροχή στο διάστημα όπως ποτέ άλλοτε. Η Ρωσία, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν προωθούν όπλα για να μαρκαρίσουν, να τυφλώνουν και να απενεργοποιούν τους δορυφόρους πλοήγησης και επικοινωνίας μας μέσω ηλεκτρονικών επιθέσεων από το έδαφος, δηλαδή εργάζονται για να φέρουν νέα όπλα πολέμου στο ίδιο το διάστημα.

Τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία διεξάγουν εξαιρετικά εξελιγμένες δραστηριότητες, δημιουργώντας πρωτοφανείς νέους κινδύνους για τα διαστημικά μας συστήματα....

Η  Ρωσία αναπτύσσει αερομεταφερόμενα λέιζερ για να διαταράξει τα διαστημικά συστήματα μας,  ενώ η Κίνα έχει την ικανότητα να καταστρέφει τους δορυφόρους με πυραύλους.»



Έτσι αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε γιατί το Μάτι χτυπήθηκε μια και η ευρύτερη περιοχή αποτελεί μέρος των Αμερικανικών διαστημικών συστημάτων. 
Για το λόγο αυτό ας αναμένουμε και αλλού εκατέρωθεν σειρά τρομοκρατικών χτυπημάτων εντός και εκτός του Ελληνικού χώρου.

Όσες ομάδες λοιπόν πρεσβεύουν την αγάπη προς την ιερά γη που φέρει το όνομα : ΕΛΛΑΣ, έχουν υποχρέωση να πουν την αλήθεια και να πράξουν τα δέοντα υπέρ της δικαιοσύνης και της προστασίας των ΕΛΛΗΝΩΝ.



ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger