Πριν από 13 χρόνια μια ομάδα Κινέζων ερευνητών ανακαλύπτει ένα αρχαίο σπήλαιο στα σύνορα μεταξύ Κίνας και Θιβέτ. 
Τα συναρπαστικά ερείπια έχουν ανακαλυφθεί στην άγρια ​​και απομακρυσμένη φύση, η οποία είναι μεταξύ της κινεζικής επαρχίας Qinghai και του Θιβέτ.

Παρ 'όλα αυτά, πάνω από την βραχώδη κορυφογραμμή που ονομάζεται Mount Baigong υπάρχει μια πυραμιδική καταστροφή με τρεις τριγωνικές εισόδους. Δύο από αυτές έχουν καταρρεύσει, αλλά υπάρχει μια που οδηγεί σε μια τεχνητά ανασκαμμένη σπηλιά που διεισδύει στην καρδιά του βουνού.




Εκατοντάδες παλιές μεταλλικές σωληνώσεις ενσωματωμένες στους τοίχους και το δάπεδο της σπηλιάς, κάνουν ένα περίπλοκο πλέγμα. 


Εντύπωση προκάλεσε η πολυπλοκότητα του δικτύου σωλήνων, οι ερευνητές πήραν δείγματα από τους περίεργους μεταλλικούς σωλήνες για ανάλυση στο Ινστιτούτο Γεωλογίας του Πεκίνου. Χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που λέγεται θερμοφωταύγεια, οι επιστήμονες μπόρεσαν να αναλύσουν την κρυσταλλική δομή των σωλήνων και διαπίστωσαν ότι είχαν υποβληθεί σε υπερβολική ζέστη πριν από 140-150.000 χρόνια.

Οι οξειδωμένοι σωλήνες συνδέουν το σπήλαιο με την κοντινή λίμνη Toson Hu, 300μ. μακριά. 

Ένας προηγμένος πολιτισμός που χτίζει σύνθετες δομές 145.000 χιλιάδες χρόνια μπροστά μας; 

Σε όλη την ιστορία, οι άνθρωποι σπάνια εγκαταστάθηκαν σε αυτήν την σκληρή και αφιλόξενη περιοχή. 

Είναι εντελώς περίεργο να εγκαταστάθηκαν κοινωνίες με τέτοιες προηγμένες μεταλλουργικές δυνατότητες πριν 145.000 χιλιάδες.

Η χημική ανάλυση αποκάλυψε επίσης πιο σπάνιες λεπτομέρειες. 
Οι σωλήνες είχαν υποστεί τήξη χρησιμοποιώντας ένα σπάνιο κράμα 92% βασικών μετάλλων και ορυκτών όπως το οξείδιο του σιδήρου, το διοξείδιο του πυριτίου και το οξείδιο του ασβεστίου, αλλά περιείχαν επίσης 8% άγνωστα υλικά. 

Αυτή η ενδιαφέρουσα πτυχή άνοιξε το δρόμο για την εξωγήινη υπόθεση. 
Δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν το εξωτικό 8%, οι ερευνητές στράφηκαν στα εναπομένοντα συστατικά και ανακάλυψαν μια άλλη ανησυχητική πτυχή: οι σωλήνες περιείχαν ένα ποσοστό πυριτίας από τον Άρη.



Οι ειδήσεις για τα ασυνήθιστα ευρήματα έπεσαν σαν βόμβα και οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να επισκέπτονται το όρος Baigong για να δουν ασυνήθιστα αντικείμενα. 

Ως αποτέλεσμα, η κινεζική κυβέρνηση έκλεισε την περιοχή και έστειλε φρουρούς στην είσοδο της σπηλιάς. 

Αυτή η στάση είναι πολύ ύποπτη, τουλάχιστον.

Έτσι το αποτέλεσμα αυτό  οδήγησε τους θεωρητικούς  συνωμοσιολόγους να πιστέψουν ότι το όρος Baigong το επισκέφθηκε κάποτε μια προηγμένη εξωγήινη φυλή, πιθανότατα  από τον Άρη. 

Για κάποιο λόγο, έχτισαν μια τεχνητή πυραμίδα στην κορυφή του βουνού και, στέγαζαν το εργαστήριό τους, που ήταν αυτό που φαίνεται εκεί σήμερα. 

Κινέζοι επιστήμονες αναρωτήθηκαν γιατί οι σωλήνες εισήγαγαν αλμυρό νερό όταν μια άλλη λίμνη γλυκού νερού ήταν ακόμη πιο κοντά στην πυραμίδα. Γιατί η ανάγκη για νερό με υψηλότερο ποσοστό χλωριούχου νατρίου; Ας δούμε κάποιες από τις δραστηριότητές μας και ίσως να βρούμε μια απάντηση. Η χημεία και η σύγχρονη παραγωγή χρησιμοποιούν μια διαδικασία που ονομάζεται ηλεκτρόλυση, η οποία βασικά απαιτεί τη διέλευση ενός ηλεκτρικού ρεύματος μέσω ενός διαλύματος ή τετηγμένης ουσίας.




Αυτό προκαλεί μια χημική αντίδραση που επιτρέπει τον διαχωρισμό των υλικών. Όταν το νερό υφίσταται ηλεκτρόλυση, αποσυντίθεται σε υδρογόνο και οξυγόνο, αλλά λειτουργεί μόνο όταν χρησιμοποιείται αλμυρό νερό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μείγμα υγρού υδρογόνου και υγρού οξυγόνου χρησιμοποιείται συνήθως ως καύσιμο πυραύλων.



Δημοσίευση σχολίου

Blogger