Οι σκέψεις γίνονται πράξεις. Η σκέψη του ανθρώπου δημιουργεί ενέργεια και όταν αυτή έρχεται σ' επαφή με το ρεύμα και την κίνηση της ψυχής, εκπέμπει σε διαφορετικά μήκη κύματος. Οι σκεπτομορφές είναι ένα σύμπλεγμα ενεργειών που σχηματίζουν μια πραγματικότητα και υλοποιούνται. Όταν κανείς επιθυμεί το αγαθό, αυτό έρχεται μέσω της επιθυμίας, ενώ όταν επιθυμεί το κακό ως αποτέλεσμα κακών σκέψεων, τότε συμβαίνει να έχουμε αρνητική σκεπτομορφή.
Γενικά, οι σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι καθημερινά επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην εξελικτική πορεία του πλανήτη.
Πάνω στην εξέλιξη βασίζεται και η δυνατότητα των σκοτεινών δυνάμεων αναπτύσσοντας δηλαδή, τεχνικές υλοποίησης αρνητικών σκεπτομορφών ανάλογα με την δυνατότητα του κάθε μάγου τους.
 Το θέμα των σκεπτομορφών είναι πολύ μεγάλο βέβαια, όμως πρέπει να τονίσω την ευθύνη των ανθρώπων για την δημιουργία αρνητικών σκεπτομορφών, που είναι πηγή αρνητικής ενέργειας. Η ενέργεια αυτή είναι νοήμων και αόρατη ραδιοβολείται από τους ανθρώπους μέσω των κακών σκέψεων και πράξεων. Κατόπιν εκτοξεύεται από εμάς ως νέφος στην ατμόσφαιρα και με το νόμο της έλξης αποκτά νέες δυνάμεις από άλλους φορείς της ίδιας κραδασμικότητας, αυξάνοντας σε μέγεθος και ισχύ. Έχει την δυνατότητα να επισκιάζει μεμονωμένους  τόπους ή μεμονωμένα άτομα που έχουν όμοιους κραδασμούς μ' αυτήν. Η εξέλιξη του πλανήτη κατά ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την επιρροή των σκεπτομορφών, με την ένταση και την κατεύθυνση που διαθέτουν, διευθύνουν την περίοδο αυτή την πραγματική εξέλιξη του πλανήτη.
Εκεί λοιπόν στηρίζεται το λεγόμενο Κοσμικό κακό, αλλά ας δούμε πως ξεκίνησε:
Η αρχή του κακού μετά την αποστασία του Λούσιφερ, Καλλικάστια και Σάταν, παρέσυρε μεγάλο αριθμό πλανητών με αποτέλεσμα και την πτώση στο πλανήτη Γη των έκπτωτων αγγέλων.

Για εκατομμύρια χρόνια το κακό αυτό έλεγχε τον κόσμο τούτο. Κάτω από αυτήν την αρχή ήσαν οι μαύροι μάγοι(γόητες) που εκτελούσαν τα μαύρα έργα τους. Ωστόσο μετά την παρέμβαση της θέας του Φωτός οι μαύροι μάγοι εξοντώθηκαν και,  μόνο οι σκεπτομορφές αυτών παρέμειναν στο αστρικό επίπεδο, δημιουργώντας σε ορισμένες περιπτώσεις και μαύρες τρύπες για καταστροφές...
Στην συνέχεια κατήλθαν στο πλανήτη υπάρξεις, οι λεγόμενοι οπισθοδρομικοί,  που σκοπό είχαν να εξελιχθούν πνευματικά. Πέραν αυτού οι υπάρξεις εκείνες είχαν υψηλή νοημοσύνη και άρχισαν να ελέγχουν το D.N.A , με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τεχνικές μορφές και σώματα που στερούνταν της θεικής συνείδησης. Τέτοια δημιουργήματα ήσαν οι κύκλωπες , οι τιτάνες, οι γίγαντες κλπ.
(Όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα και στους κυλίνδρους του Λούξορ).
Σήμερα οι σκεπτομορφές αυτών υπάρχουν στο ψυχικό και αστρικό κόσμο. Δυστυχώς αυτές τις σκεπτομορφές τις ενεργοποιούν οι ιδέες και οι πράξεις των ανθρώπων. Έτσι με κατάλληλη τελετουργία , γίνονται επικλήσεις κακών δυνάμεων και σκεπτομορφές αυτών που με την δυνατότητα του κάθε μάγου υλοποιούνται.
Πάνω εκεί βασίζεται και η δυνατότητα των σκοτεινών δυνάμεων αναπτύσσοντας δηλαδή τεχνικές υλοποίησης αρνητικών σκεπτομορφών ανάλογα με την δυνατότητα του κάθε μάγου τους.

Ας επιστρέψουμε τώρα, στα μυστήρια και στις μυήσεις, με αυτούς τους όρους εννοούμε την εισαγωγή μας στα μυστήρια του θεού ή καλύτερα οδηγούμε τον εαυτό μας στους κόλπους του αιωνίου Πατέρα (συμβολικά η ένωση αυτή είναι ένας κύκλος με το κέντρο του). Ας πούμε ότι είναι τελικά το μυστικό πως μπορεί ο άνθρωπος να θυμηθεί ότι γίνεται θεός. Όμως το μυστικό αυτό κρατήθηκε καλά κρυμμένο στις Λευκές στοές. Με την πάροδο του χρόνου μερικές το ξεχάσανε, ενώ ορισμένες το κατέχουν ακόμη και σήμερα. Ωστόσο και εκεί οι περισσότεροι , εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν τολμάνε να πάνε στην άλλη διάσταση , διότι νιώθουν φόβο επειδή δεν είναι καθαροί και δεν έχουν αγάπη...

Το πέρασμα από την μια διάσταση στην άλλη προυποθέτει αγνή καρδιά...
 
Για εκείνους που θέλουν να κυριαρχήσουν στις δυνάμεις της φύσης ή να καταφέρουν να υπακούσει η ζωή στη θέλησή τους , απαιτείται προπαρασκευή ή να έχουν γεννηθεί έτοιμοι.

Όσοι θέλουν να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση, μπορούν να κάνουν μεθοδική άσκηση του κατώτερου νοητικού(της απλής σκέψης) και της ηθικής φύσεως του νου. Με σταθερή προσπάθεια καθημερινά.
Είναι αναγκαίο για το σκοπό αυτό να γίνονται σκέψεις ήρεμες , σταθερές, μελετημένες, που να κατευθύνονται στην εξυπηρέτηση της ζωής και όχι σε θέματα προσωπικής ικανοποίησης.
Απαιτείται τεχνική ικανότητα καθαρμού των σκέψεων, μεγάλη συγκέντρωση του νου σε μία πνευματική ιδέα ή μορφή με ταυτόχρονη αποβολή κάθε άλλης σκέψης , όπως γίνεται στον διαλογισμό.

Ο αιώνιος άνθρωπος , το ατομικοποιημένο εγώ , είναι ο πρωταγωνιστής μέσα στο κάθε σώμα που φορεί.

Με αυτήν την αρχή , μπορούμε να αντιληφθούμε την δύναμη και θέση που έχουν οι σκέψεις , οι οποίες γενικά εκπέμπονται από την καταστάση δράσης , τον κραδασμό της συχνότητας του κάθε όντος. Δημιουργώντας σκεπτομορφές που δρουν στον πλανήτη.
Όταν παράδειγμα κάποιος επιθυμεί το αγαθό , αυτό έρχεται με την έλξη που η ισχυρή επιθυμία δρα στην σκεπτομορφή του αγαθού.
Σε αυτήν την περίπτωση , δεν υπάρχουν εμπόδια που εύκολα θα μπορούσαν να σταματήσουν μια τέτοια σκεπτομορφή να σε πλησιάσει , αν και εφόσον οι δικοί σου κραδασμοί έχουν γίνει όμοιοι με αυτήν.
Οι αγαθές σκεπτομορφές έρχονται συντομότερα, ιδίως όταν συμπίπτουν οι κραδασμοί σου με αυτές, έρχονται πλησίον σου, έλκουν από εσένα δυνάμεις για να τις χρησιμοποιήσουν εκεί που θα αναζητηθούν, ενώ σε σένα θα δώσουν δυνάμεις εξαγνισμένες σε ανώτερα επίπεδα, και εδώ η ταχύτητα είναι άμεση.

Η εξελικτική πορεία είναι κοσμικός νόμος που δεν αφορά μόνο τον άνθρωπο, αλλά τα πάντα , ακόμη και τις θεικές οντότητες , εκτός του Ενός Θεού.














( Το παραπάνω άρθρο: Σκεπτομορφές, βασίζεται στα βιβλία του  ΓΙΚ ΤΡΑΒΑΛΣΩ: "Απόκρυφα" και
Ν. Αργυρίου: "Μετουσίωση").

Δημοσίευση σχολίου

Blogger