Με το ψευδώνυμο Guccifer, κατάφερε ένας Ρουμάνος χάκερ να έχει πρόσβαση σε πολλά e-mail της αμερικανικής ελίτ, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας Μπους.



Το πραγματικό του όνομα ειναι Marcel Lahar και εργαζόταν σαν Ταξιτζής.


Ο χάκερ συνελήφθη απο την ρουμανική αστυνομία μετά την αναζήτησή του απο τους Αμερικανούς. Για την παράνομη αναζήτησή πληροφοριών έφαγε εφτά χρονια φυλακή!

Αλήθεια η οχι;

Προσωρινά μας ειναι άγνωστο.

Σύμφωνα με τον Guccifer υπάρχουν δύο προγραμματισμένες πυρηνικές επιθέσεις στις πόλεις των ΗΠΑ για το 2015. Μια στο Σικάγο και μια σε μια πόλη στην Πενσυλβάνια.


Η ερώτηση ειναι εάν ο Ρουμάνος λέει την αλήθεια η οδό; Η λόγω της φυλάκισης του θελει να τραβήξει την προσοχή του κόσμου;

Πολυ περίεργη η ιστορία του Ρουμάνου για να λέμε και την αλήθεια.

Παρόλα αυτα την ανεβάζουμε γιατι οι ψυχασθενείς καραγκιοζοπαίχτες μας εχουν ξανά δείξει τι έκαναν με τους δίδυμους πύργους.

Τι κανουν με την συνειδηση της μάζας;

Τι κάνουν εδω και δεκαετίες έναντι των άλλων χωρών ώστε να τους τσακίσουν ψυχολογικά περνωντας τους τις πρώτες ύλες. Διαλύοντας κοινωνίες και οικογένειες αθωων πολιτών. Διαλύοντας την παγκόσμια συνειδηση, χτίζοντας παρανοϊκούς όρους επιβίωσης.


Ο Guccifer πέρυσι σε e-mail έβγαλε ένα μήνυμα στη δημοσιότητα για την παρουσία του Τόνι Μπλερ στο περίφημο ετήσιο τελετουργικό σατανικό Bohemian Grove. Ο Ρουμάνος έδωσε και συνέντευξη στην New York Times, αλλα η εφημερίδα δεν δημοσίευσε την ιστορία του λόγω διαφωνίας τους, παραμύθι η οχι; Ρουμανικής η αμερικανικής προέλευσης ο ιός;

Ο ΚΟΡΑΞ



Δημοσίευση σχολίου

Blogger