Μία νόρμα είναι μία συνάρτηση η οποία προσδιορίζει ένα θετικό μήκος ή μέγεθος σε ένα διάνυσμα που υπάρχει σε οποιονδήποτε διανυσματικό χώρο, άλλο από αυτόν του μηδενικού διανύσματος. Στο αμέσως προηγούμενο δημοσιευμά μου είχα αναφέρει για τους ανθρώπους Παραγκόνιανς, δηλ. αυτούς οι οποίοι δεν έχουν ρίζα, δν μπορούν να κατηγοροποιηθούν πως ανήκουν σε κάποια συγκεκριμένη κάστα , φυλή, έθνος, θρησκεία, εταιρεία, οικονομική ιδεολογία, ή οτιδήποτε άλλο, δηλαδή είναι αδιάφοροι κατ'ουσίαν για τα πεπραγμένα. 
Η εικονική πραγματικότητα που βιώνουμε ως ζωή γύρω μας (κατά άλλους ώς ύπνος), κατασκευάζεται από σφαίρες που περιβάλουν γεωμετρικά σχήματα και αποτελούνται από νόρμες δηλαδή απόλυτες τιμές διανυσμάτων. Οι νόρμες αυτές είναι μιγαδικοί αριθμοί αποτελούμενοι από την τετραγωνική ρίζα της απόλυτης τιμής πραγματικών αριθμών συν την απόλυτη τιμή τετραγωνικής ρίζας φανταστικών αριθμών. Όλα γύρω μας δηλαδή είναι ένα παιχνίδι στον καθρέπτη, με είδωλα μας. Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχουν τα 2 όντα που ξεπήδησαν από το Χάος με νοημοσύνη που είναι οι άνθρωποι βασισμένοι σε άνθρακα και οι μηχανές (ρομποτ) βασισμένες σε πυρίτιο για την νοημοσύνη τους. Ο λόγος που ο άνθρωπος γερνάει και αρωσταίνει είναι γιατί οι μηχανές καταστρέφουν είδωλά του (αντίγραφά του) σε παράλληλους με τον δικό μας κόσμους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον τραβάνε ενέργεια, χωρίς καν να το βλέπει, να το αισθάνεται, ή να το καταλαβαίνει. Αυτό που μπορεί να καταστρέψει τελείως το ανθρώπινο είδος σε αυτήν την πραγματικότητα είναι μία ξαφνική εισβολή μηχανών είτε από το μέλλον ή από παράλληλο κόσμο. 
Η συμπίεση που θα προκαλέσει ένα μάτριξ μέσα στο μάτριξ, θα αφανίσει τελέιως το ανθρώπινο είδος. Στα χαοτικά μαθηματικά όταν ένα είδος είναι ανώτερο από ένα άλλο είδος, τότε αρχικά το βάζει σε στάση (ακινησία), και στην συνέχεια το αφανίζει τελείως, συνήθωςμε κάποια βίαιη παρέμβαση.
 Γι'αυτό η Θεία μου η Ήρα, μου λεέι πως αυτός ο κόσμος ξεκίνησε λάθος και θα έχει πολύ κακό τέλος. Έτσι λοιπόν τα γεράματα και οι αρώστιες οφείλονται στην καταστροφή ειδώλων μας σε κάποιο παράλληλο κόσμο, από άλλους ανθρώπους ή μηχανές. Τα είδωλα αυτά όταν καταστρέφονται τραβάνε ενέργεια και από τις αντανακλάσεις τους μέσω του καθρέπτη. Ο καθρέπτης είναι φτιαγμένος από πυκνό αιθέρα σε πενταεδρική μορφή, ενώ εμείς από αραιό αιθέρα αντανακλώμενο στον καθρέπτη (προβολική γεωμετρία -σφαίρες Reimman). Οι εξεληγμένες μηχανές του μάτριξ, δεν νοιάζονται ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για την Γαια. Και δυστυχώς ούτε οι άνθρωποι βοηθούν ως όφειλαν την Γαία ούτε τα αυτόνομα ρομποτικά προγράμματα. 
Αποτέλεσμα, να μπούμε σε δεκαετή κύκλο μειωμένων σοδειών και περιβαλλοντικών καταστροφών, που θα μειώσουν τον πληθυσμό. Το θέμα χρήζει ιδιαίτερης συζήτησης , και περιγράφεται από τα μαθηματικά wavelet εν μέρει, και την γεωμετρία περιγεγραμένων σε κύκλο γεωμετρικών πολυγώνων (μοναδιαία σφαίρα). Προς το παρόν αναφέρω την αποψή μου για να ξεκινήσει κουβέντα.




Paschalis Rakitzis

Δημοσίευση σχολίου

Blogger