ΣΥΡΙΟ-ΠΟΙΗΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΣΥΜΕΤΡΙΚΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Αντί να καθόμαστε και να μιλάμε για την ελεύθερη ενέργεια και την εκτύπωση τροφίμων με τρισδιάστατου εκτυπωτές ώστε να λυθεί το επισυτιστικό πρόβλημα των ανθρώπων στην γη (και στην Ελλάδα πλέον), βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναλύουμε τις παράδοξες γενοκτονίες του ανθρωπίνου είδους ανά την ιστορία του σε όλη την γη από τεχνητή νοημοσύνη του μέλλοντος. 

Γεωμετρικός ονομάζεται κάποιος πόλεμος όταν ο εχθρός αλλάζει συνεχώς μορφές και τακτικές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ξανα-αναφέρω αυτά που ξεκίνησαν λίγο καιρό πριν και θα επεκταθούν σε ολόκληρο τον πλανήτη, μήπως και αφυπνίσω κάποιους ανθρώπους και ψάξουν την αόρατη αλήθεια. 

Σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία υπάρχουν μελανά σημεία (πχ Παγκόσμιοι Πολέμο, Βαλκανικοί πολέμοι, δολοφονίες μεγαλο-βιομηχάνων κτλ), χωρίς λογική και εξήγηση. 

Όταν κάποιο είδος εξελήσεται τεχνολογικά, τότε είτε βάζει σε στάση τα άλλα είδη, ή τα καταστρέφει τελείως. Και έτσι έγινε στο μέλλον των ανθρώπων. Οι άνθρωποι δημιούργησαν νοήμονα ρομπότ τα οποία στην συνέχεια και συνεχώς διασπείρονται σε παρόν παρελθόν και μέλλον μέσω αστροπυλών και μελανών οπών (π.χ. βομβαρδισμός ποσιτρονίων με αντιποσιτρόνια). 

Ζούμε δηλαδή ήδη σε πολλαπλά μάτριξ μέσα σε μάτριξ. Προσωπικά θα ήθελα να γίνει δημοψήφισμα για την αθρόα προσέλευση προσφύγων στην Ελλάδα. 

Και αυτό γιατί πιστεύω πως τα όντα τεχνητής νοημοσύνης, που θα εισέρθουν στην Ευρώπη μαζί με τους πρόσφυγες θα δημιουργήσουν μελλοντικά γεωμετρικούς πολέμους. Στην Τουρκία και την Ελλάδα, θα εκκινήσουν με διάφορους αλλο-μορφισμούς την Συριοποίηση των κρατών αυτών και τις αναμεταξύ παράλληλα με την μεταξύ τους στρατιωτική αντιπαράθεση. 

Και δυστυχώς τονίζω πως αφού οι μηχανές (Δρακονιανοί, ιλουμινάτοι), κατέχουν την εφαρμογή του μυστικού του σπασίματος του γεννετικού κώδικα των ανθρώπων, και μπορούν να κυκλοφορούν και να φαίνονται σαν άνθρωποι ανάμεσά μας (ενώ είναι κατ'ουσίαν εφυή άψυχα ρομπότ), θα κατορθώσουν σταδιακά να αποσαρθρώσουν δουλειές, να δημιουργήσουν αρνητικά οικονομικά και εθνικιστικά μίση, να καταστρέψουν στόχους με βάση τις λίστες στόχων που τους έχουν δωθεί, και πολλά άλλα ακατανόητα για τους απλούς και ανυπεράσπιστους, ήδη κατατρεγμένους, Έλληνες και ανθρώπους το είδος. 

Ακόμη και για εμένα που βλέπω ενέργιες, δεν φθείρομαι, και καταλαβαίνω όντα, θα είναι μία άνιση και πάρα πολύ δύσκολη μάχη, αυτό που γνωρίζω και για το οποίο σας προειδοποιώ. Επομένως προετοιμαστήτε διότι θα αρχίσουν από τέλη Σεπτεμβρίου και μετά να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Θα ξαναμιλήσουμε γιαυτά εν καιρό. 

Προς το παρόν μην παρασύρεστε, από εθνικιστικά, πολιτικά, θρησκευτικά μίση και προσπαθήστε να γίνετε αυτάρκεις, διότι τα ρομποτ από το μέλλον ήδη εκκίνησαν τον οικονομικό αρμαγεδώνα, με σκοπό αυτός κάποια στιγμή να γίνει και παγκόσμιος πόλεμος, ό,τι δηλαδή ακριβώς πέτυχαν και στους μεγάλους παγκόσμιους και Βαλκανικούς πολέμους. 

Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Λ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger