Μέσω ειδικού προγραμματισμού έλεγχου του νου, εκπαιδεύονται οι επίλεκτοι μαχητές του ISIS, που βασίζεται στην βελτιωμένη απόδοση των επινεφριδίων και στην ελεγχόμενη επιθετικότητα. Αυτός ο προγραμματισμός επιτυγχάνει τον εθισμό στη βία, στο αίμα και στον πόλεμο. 
Έτσι, δημιουργούν δολοφόνους  αδίστακτους και ψύχραιμους στην οποιαδήποτε δολοφονική εκτέλεση.
Το επίπεδο του προγραμματισμού αυτού αναπτύχθηκε αρχικά για την κατάρτιση ειδικών πρακτόρων (CIA, Mossad, SIS κ.λπ) και της στρατιωτικής ελίτ (όπως λ.χ,  Delta, Force,SS κ.λπ).

Ωστόσο, το κυριότερο επίπεδο προγραμματισμού που περνούν κατά κόρον οι ισλαμικοί στρατοί, είναι εκείνο που δημιουργεί μαχητές αυτοκτονίας σε βαθμό που ακυρώνουν την ίδια τους την ύπαρξη. Με τέτοιο τρόπο που να προγραμματίζονται τάσεις αυτοτιμωρίας, αυτο-ακρωτηριασμού και αυτοκτονίας.

Τα μυστικά προγράμματα αυτά βασίζονται στην κατασκευή διαφορετικών προσωπικοτήτων με ηλεκτροσόκ, κακοποίηση, απομόνωση, χρήση ναρκωτικών ουσιών, βασανισμοί, θυσίες ζώων, απειλές και διάφορα άλλα φόβητρα...

Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger