Και τούτο μάλιστα απο το…2013 και εξής!!!

και

Τι πάει να πει ακριβώς «πληροφοριοδότης» (informer)??? Μάθετε ΕΔΩ τι σημαίνει πραγματικά και τι είδους δουλειά ασχολείται στην πραγματικότητα ο μέσος πληροφοριοδότης του FBI ιδιαίτερα εν όψει όλων αυτών των «τρομοκρατικών επιθέσεων» που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια!



Είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι εκτός από τις δύο έρευνες καθώς και τις δύο ανακρίσεις, τον ύποπτο τρομοκράτη απο τη Φλόριντα, Omar Mateen, τον προσέγγισαν επίσης, για μια περίοδο πάνω απο 10 μηνών, «πληροφοριοδότες» που εργάζονται για το US Federal Bureau of Investigation–δηλ. το FBI.

Στο άρθρο τους “Το FBI κατασκόπευσε τον τρομοκράτη του γκέι μπάρ Omar Mateen για 10 μήνες το 2013 λέει ο Διευθυντής του FBI James Comey,” θα παραδεχτεί η γνωστή εφημερίδα New York Daily News ότι:

«Ο Mateen εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ραντάρ των αρχών το 2013, αφού οι συνάδελφοι του φύλακα ασφάλειας ειδοποίησαν το FBI για τις εμπρηστικές δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στους συναδέλφους του ισχυριζόμενος «οικογενειακές διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα», σύμφωνα με τον Comey. …

«Παρ ‘όλα αυτά, τον Mateen τον διερεύνησαν ερευνητές του FBI (ο οποίος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη) για ένα διάστημα 10 μηνών. Τον σύστησαν σε εμπιστευτικούς πληροφοριοδότες, τον κατασκόπευσαν για τις επικοινωνίες του και τον ακολούθησαν. Του έκαναν ανάκριση, κιόλας, δύο φορές.»

Οι πληροφοριοδότες που παριστάνουν τους χειριστές


Η σημασία αυτού του γεγονότος δεν μπορεί να υποτιμηθεί.  Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με ένορκες βεβαιώσεις του FBI σχετικά με παρόμοιες έρευνες της αντιτρομοκρατικής, «πληροφοριοδότες» αναφέρονται σε άτομα που παριστάνουν μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων που προσεγγίζουν υπόπτους, τους εξαναγκάζουν στο να σχεδιάσουν και να προετοιμάσουν για τρομοκρατικές επιθέσεις, πριν τελικά σπεύσουν να βοηθήσουν το FBI βέβαια στη σύλληψη οποιουδήποτε απο αυτούς τους ύποπτους πριν πραγματοποιήσει τελικά την επίθεσιν.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες που εκτελούν οι πληροφορητές αυτοί περιλαμβάνουν την παροχή και την κατάρτιση για τους ύποπτους στη χρήση πραγματικών εκρηκτικών, παρέχοντάς τους υπόπτους με οπλοστάσια όπλων, όπως ακριβώς αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στον πρόσφατο πυροβολισμό στο Ορλάντο της Φλόριντα, και την ενθάρρυνση για τους ύποπτους να υιοθετήσουν «ριζοσπαστικές ιδεολογίες» κατά τη διάρκεια της ερεύνης.

Το Intercept στο πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Πριν τον πυροβολισμό στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το FBI καταδίωκε αμφίβολους ύποπτους τρομοκράτες» (“Before Nightclub Shooting, FBI Pursued Questionable Florida “Terror” Suspects”) θα σημειώσει ότι τι γραφείο του FBI στη Μαϊάμι που ερεύνησε τον Mateen, ήταν «μεταξύ των πιο ενεργών και επιθετικών μονάδων αντιτρομοκρατίας του FBI.» Άκου πράγματα. Αλλα δεν σταματάμε εδώ…

Θα αναφέρει επίσης τις ιδιαιτερότητες των δραστηριοτήτων της συγκεκριμένης μονάδος:

«Για περισσότερο από ένα έτος που έληξε τον Απρίλιο – μια εποχή κατά την οποία θα έψαχναν οι ερευνητές για τυχόν ενδείξεις από τον κ. Mateen που θα μπορούσαν να τους είχαν ξεφύγει – το FBI στο Μαϊάμι επικεντρώθηκε σε ένα στινγκ αντιτρομοκρατίας που στόχευε τον κ. James Medina, έναν άστεγο άνδρα με νοητικά προβλήματα.

«Το Intercept θα αποκαλύψει ότι ήταν ο πληροφοριοδότης του FBI, και όχι ο κ. Medina, που βρήκε την ιδέα του να φορτώσει τη σχεδιαζόμενη επίθεση στο “Ισλαμικό Κράτος.” Στην πραγματικότητα, με την ανάγνωση της ένορκης βεβαίωσης του FBI (.pdf), είναι σαφές ότι ήταν ο πληροφοριοδότης του FBI που ενθάρυνε και εκπαίδευσε τον Medina μέσα από κάθε πτυχή της σχεδιαζόμενης επίθεσης, συμπεριλαμβανομένης της παροχής του ίδιου με αυτό που νόμιζε ότι επρόκειτο για εκρηκτική συσκευή.»

Μετά την ανάγνωση των ασυναρτήτων συνομιλιών του Medina με διάφορους πληροφορητών του FBI, είναι σαφές ότι, μόνος του, δεν διέθετε ούτε την ψυχική μήτε την τεχνική δυνατότητα για να διαπράξει τις επιθέσεις για τις οποίες συνελήφθη.

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ FBI ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ MEDINA ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!:




ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!




Άρα, τι μας υπονοούν όλ’ αυτά για το ΠΟΙΟΙ, στην πραγματικότητα, είναι οι…ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στον κόσμο??? Εεεε???

Λίνκ του εγγράφων του FBI: https://www.justice.gov/opa/file/847996/download

Πηγή: http://landdestroyer.blogspot.com/2016/06/confirmed-fbi-introduced-florida.html
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger