Ισχυρίζεται ότι ο Ματίν νόμιζε ότι ένας Πορτορικανός τον είχε κολλήσει AIDS

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το μακελειό έξω από γκέι μπαρ του Ορλάντο. Ο δράστης Ομάρ Ματίν «θέρισε» με το όπλο του δεκάδες ανθρώπους και εκείνος έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά προκαλώντας σοκ όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ενώ αρχικά η αστυνομία της Φλόριντα πίστευε ότι η επίθεση προέρχονταν καθαρά από την αντι-γκέι ιδεολογία του ακραίου ισλαμιστή δράστη, η πρώην σύζυγος του Ματίν αποκάλυψε ότι ο μακελάρης επισκεπτόταν το κλαμπ επειδή ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος. Πράγματι, όπως ανέφερε στις αρχές, είχε σοβαρές υποψίες ότι ο τέως σύζυγός της ήταν γκέι, ενώ το στοιχείο που έχει επιβεβαιωθεί είναι πως χρησιμοποιούσε μια εφαρμογή για ομοφυλόφιλους, την Jack'd. 

Τώρα, ένας άνδρας που υποστηρίζει, ότι είχε ερωτική σχέση με τον Ομάρ Ματίν, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο, Univision, ότι το κίνητρο που τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη δεν ήταν η τρομοκρατία, αλλά η εκδίκηση, καθώς είχε μάθει πως ένας από τους πρώην συντρόφους του πάσχει από AIDS.

Ο Μιγκέλ, όπως αποκαλείται o άντρας στη συνέντευξη, είπε ότι γνώρισε τον μακελάρη του Ορλάντο σε ιστοσελίδα γνωριμιών και οι δυο τους συνήψαν ερωτική σχέση, που κράτησε δύο μήνες και τελείωσε τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ο Ματίν ήταν γλυκός και τρυφερός. «Έψαχνε την αγάπη. Έψαχνε κάποιον να τον αποδεχτεί και να τον αγκαλιάσει» είπε ο Μιγκέλ ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Έκλαψα, όσο δεν φαντάζεστε. Αλλά έπρεπε να τα πω, γιατί η αλήθεια είναι, ότι το κίνητρό του δεν ήταν η τρομοκρατία. Πιστεύω ότι το έκανε για εκδίκηση. Μισούσε τους Πορτορικανούς, για ό,τι του έκαναν. Μου είχε πει 'θα τους κάνω να πληρώσουν, για όσα μου έχουν κάνει».

Όπως είπε ο νεαρός άντρας ο Ματίν είχε προχωρήσει σε ερωτικές επαφές με δύο Πορτορικανούς, εκ των οποίων ο ένας ήταν θετικός στον ιό HIV. Ενώ ο Ομάρ είχε κάνει εξετάσεις και ήταν αρνητικές αμφισβητούσε το αποτέλεσμα και ήθελε να τους κάνει να πληρώσουν, είπε στη συνέντευξή του ο Μιγκέλ. 

loading...


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger