Έχοντας μείνει οριστικά εκτός τηλεοπτικών αδειών τα σενάρια που κυκλοφορούν για το Mega συνοψίζονται πλέον στη φράση «το μη χείρον βέλτιστον». Το χειρότερο σενάριο είναι το κανάλι μέσα στο επόμενο τρίμηνο να οδηγηθεί σε «μαύρο» και να πουληθεί σπασμένο σε «ανταλακτικά». Άλλος δηλαδή να πάρει από τις τράπεζες το σήμα, άλλος την ταινιοθήκη, άλλος τα τεχνικά μηχανήματα που είναι από τα καλύτερα της τηλεοπτικής αγοράς. Ιδιόκτητα στούντιο δεν υπάρχουν. Καλύτερο αυτού του σεναρίου είναι αν κάποιος από τους νέους επίδοξους καναλάρχες πάρει άδεια να αγοράσει «πακέτο» το κανάλι μετά από συμφωνία με μετόχους και τράπεζες. Εκεί πιθανότατα θα διασωθεί μεγάλος αριθμός εργαζομένων. 

Το τρίτο σενάριο είναι το κανάλι και πάλι κατόπιν συμφωνίας να περάσει στα χέρια του εκδότη Θεοχάρη Φιλιππόπουλου και να διεκδικήσει άδεια θεματικού ψυχαγωγικού χαρακτήρα δηλαδή εκπομπές και σειρές που θα βασίζονται στα τούρκικα σήριαλ τα δικαιώματα των οποίων έχει ο εκδότης και τα διανέμει μέσω των τηλεπεριοδικών του. Εκεί θα φύγει σχεδόν το σύνολο των δημοσιογράφων που απασχολούνται στον ενημερωτικό τομέα. Όπως και να ‘χει πλέον για το Mega έχει ξημερώσει μια άλλη μέρα και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες.

 Πάντως για την ταινιοθήκη του καναλιού που περιλαμβάνει άπειρες Έλληνικές σειρές από το 1990 μέχρι και σήμερα θα δοθεί μεγάλη «μάχη» καθώς τα προγράμματα αυτά θα διεκδικήσουν από τις τράπεζες και τα υπάρχοντα κανάλια.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger