ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Γιατί άραγε μόνο στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν ακόμα επιθέσεις από το ISIS;
Γιατί οι αρχηγοί της oργάνωσης δεν το επιθυμούν, τουλάχιστον προς το παρόν.

Με τί αντάλλαγμα; Tα ανοιχτά σύνορα της Ελλάδας και τη φιλοξενία χωρίς όρια ή την είσοδο χωρίς εμπόδια μεταναστών. Άρα, η κυβέρνηση της Ελλάδας συνομιλεί με τους αρχηγούς της ή τα αφεντικά της Ελλάδας συνομιλούν με τους αρχηγούς της.
Η κατάσταση θα παραμείνει όμως έτσι; Η θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται και εδώ επιθέσεις;

Τα Σώματα Ασφαλείας προετοιμάζονται… Περιμένουν κάτι (;)
Πρότζεκτ για την εκπαίδευση του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, σωφρονιστικών υπαλλήλων και στελεχών του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, για την πρόληψη φαινομένων ριζοσπαστικοποίησης και μελλοντικών τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ελλάδα «τρέχει» από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας.
Οι προβλέψεις των αναλυτών της Europol για αύξηση των τρομοκρατικών ενεργειών από τζιχαντιστές στην Ευρώπη και το επαναλαμβανόμενο αιματοκύλισμα σε Γαλλία και Γερμανία καθιστά σε όλες της ευρωπαϊκές χώρες ανάγκη την άρτια εκπαίδευση των ανδρών που στελεχώνουν τις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής».

Ετσι, το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας εκπαιδεύει αυτή την περίοδο αξιωματικούς νευραλγικών υπηρεσιών της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των υπουργείων Δικαιοσύνης και Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση φαινομένων ριζοσπαστικοποίησης, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα «τρέξουν» πρότζεκτ για την προστασία των κρίσιμων υποδομών της χώρας και το κυβερνοέγκλημα.


hellasforce


ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ....


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger