Χρόνια πίσω επιστρέφει η Κρήτη, όταν αποτέλεσε ισλαμικό χαλιφάτο κατακτητών Αράβων,

την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση, την οποία τόσο στήριξε η ελληνική μεγαλόνησος, την γεμίζει με μουσουλμάνους εποίκους.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, άγνωστοι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πέταξαν φεϊγβολάν σε δρόμους του Τυμπακίου με ύποπτο περιεχόμενο που φέρει την υπογραφή:  «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης»!

Με αυτό καλούν τους μουσουλμάνους σε εξέγερση κατά των χριστιανών:

«Έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου», αναφέρεται γραμμένο.

Κατά τα φαινόμενα, τα πράγματα στην Ελλάδα οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις που το μυαλό του μέσου Ελλαδίτη ψηφοφόρου ούτε καν φαντάζεται.

Αναλυτικά το φεϊγβολάν με κομμάτια από το Κοράνι που αποδεικνύουν πως ο φανατισμός δεν είναι πρόβλημα λίγων ισλαμιστών αλλά σαφής εντολή από το «ιερό» βιβλίο του Αλλάχ-Γιαχβέ:

Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς)

Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου.

Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν να έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη.

Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες.

Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς.

Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη.

Κοράνι 9:12 «Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων – ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν –έτσι ώστε να σταματήσουν».

Κοράνι 8:12 «Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς»

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ»

 Αυτή είναι η θρησκεία της αγάπης;



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger