Άκρως αψυχολόγητη ήταν

η αντίδραση μιας νεαρής νύφης στη Νότια Αφρική η οποία επιτέθηκε με απίστευτη βιαιότητα στον σύζυγό της την πρώτη βραδιά του γάμου τους, επειδή τρόμαξε (όπως η ίδια είπε) από το «τριχωτό, τρομακτικό του αγγούρι», το οποίο πίστευε ότι θα την τραυμάτιζε.

Όπως δήλωσε ο σύζυγός της, Mnombo Madyibi, στον ιστότοπο express.co.uk, η άβγαλτη σύζυγός του σοκαρίστηκε από το μέγεθος του πέους του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και του επιτέθηκε με λύσσα, πιστεύοντας πιθανώς ότι βρισκόταν σε… αυτοάμυνα.

Ο 32χρονος Madyibi, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στο επάγγελμα και φέρει το παρατσούκλι «Ανακόντα» (το οποίο τού κόλλησαν οι συμπαίκτες του όταν τον είδαν στα αποδυτήρια) είπε πως όλα πήγαιναν καλά κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, και η νέα του σύζυγος έδειχνε να περνάει καλά μαζί του στο κρεβάτι.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν ο ίδιος έβγαλε τα ρούχα του και η γυναίκα του αντίκρισε με φρίκη το τεράστιο πέος του.

Του δάγκωσε το αφτί και τον χτύπησε στο κεφάλι

Παρά τον εμφανή δισταγμό της, ο 32χρονος επιχείρησε να προχωρήσει με την ερωτική πράξη. Το αποτέλεσμα; Η άβγαλτη νυφούλα μετατράπηκε σε θηρίο, δαγκώνοντάς τον στο αφτί, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και επιχειρώντας να τον πνίξει με ένα χνουδωτό αρκουδάκι που της είχε χαρίσει νωρίτερα.

Οι κραυγές του ζευγαριού προκάλεσαν αναστάτωση στο πανδοχείο όπου θα περνούσαν τον μήνα του μέλιτός, και έτσι οι νεόνυμφοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν κακήν κακώς, με χωριστά φυσικά λεωφορεία.

Αν και δαρμένος και μπανταρισμένος, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι δεν θα υποβάλει μήνυση κατά της νέας του γυναίκας, αφού εξακολουθει να την αγαπά και την θέλει στο πλευρό του. Όπως ο ίδιος λέει, ελπίζει με τον καιρό να συμφιλιωθεί με την ιδέα του μεγάλου του πέους και να γυρίσει κοντά του, για να ξεκινήσουν την καινούργια τους ζωή αγαπημένοι.

Όσο για την ίδια την νεαρή νύφη, υποστηρίζει ότι ο άνδρας της υπερβάλει για την ένταση της επίθεσης και ότι το μόνο που έκανε ήταν να του ρίξει μερικά χαστούκια από το σοκ. Όπως η ίδια αποκάλυψε στην Daily Sun, εξακολουθεί να πιστεύει ότι η αντίδρασή της ήταν απόλυτα δικαιολογημένη αφού δεν της είχε αποκαλύψει ότι το πέος του είναι «πελώριο σαν αγγούρι, τρομακτικό και τριχωτό σαν θάμνος».


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger