Ο Αθανάσιος Στριγάς είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς για την διεθνή πολιτική σκηνή, αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές παραμέτρους των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της.

Ο Αθανάσιος Στριγάς Έγινε διδάκτωρ στις Πολικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, στην συνέχεια διορίστηκε Δόκιμος Σύμβουλος στο ΝΑΤΟ και εν συνεχεία Σύμβουλος και Ειδικός Σύμβουλος των Αρχιστρατήγων και των Γενικών Γραμματέων. Στο Georgetown της Ουάσινγκτον σπούδασε Διεθνή Στρατηγική και έπειτα στην Μόσχα Προπαγάνδα, καθόσον εργαζόταν στο ΝΑΤΟ.


Στο ΝΑΤΟ απασχολήθηκε συνολικά για 26 χρόνια. Έχει γράψει συνολικά 20 βιβλία, μεταξύ των οποίων, Τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας, Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων Πολιτικών, Παγκόσμιοι Εντολοδότες, Τρομοκρατία, κ.ά. Είναι μέλος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Θα σας σηκωθεί η τρίχα από αυτά που αποκαλύπτει ο Στριγάς για την παγκοσμιοποίηση και την Ελλάδα.Στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ μαγειρεύονται τα πάντα..

Έχουν πωληθεί τα πάντα.. Οι κυβερνήσεις των χωρών είναι απλοί υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης, 200 ατόμων δηλαδή που κυβερνάνε τον κόσμο. 

Η εκπομπή είναι του 2010 αλλά λέει πολύ σημαντικά πράγματα για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα.

Δείτε το βίντεο μετά το δεύτερο λεπτό.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger