Απίστευτος τίτλος σε εφημερίδα.

Στην επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα αναφέρεται δημοσίευμα της Frankfurter Allgmeine Zeitung, το οποίο έχει τον τίτλο «Ανεπιθύμητος».

Η εφημερίδα γράφει: «Αμερικανοί Πρόεδροι επισκέπτονται σπάνια την Ελλάδα αλλά όταν την επισκέπτονται για ένα πράγμα μπορούν να είναι σίγουροι: για τον αντιαμερικανικό άνεμο που θα πνεύσει. Το ίδιο θα συμβεί και την Τρίτη όταν ο Μπάρακ Ομπάμα για πρώτη και τελευταία φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του θα έχει συνομιλίες στην Αθήνα. Το συνδικάτο ΠΑΜΕ που πρόσκειται στο ΚΚΕ, και είναι ιδιαίτερα ισχυρό στον Πειραιά (ή τουλάχιστον ήταν πριν έρθουν οι Κινέζοι επενδυτές και εφαρμόσουν σκληρές καπιταλιστικές μεθόδους που μετέφεραν από τη Λαϊκή Δημοκρατία) κάλεσε σε διαδηλώσεις εναντίον του Ομπάμα και του οικοδεσπότη του Αλέξη Τσίπρα».

Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρεται στους Πυρήνες της Φωτιάς, οι οποίοι κάλεσαν «την ημέρα της επίσκεψης του Ομπάμα ‘σε επιθέσεις και συγκρούσεις’ καθώς και σε ‘σαμποτάζ’. Ζήτησαν η μέρα αυτή να γίνει ένα αξέχαστο γεγονός και η επίσκεψή Ομπάμα ‘ένα οργανωμένο κίνημα για την κατάρρευση της κρατικής εξουσίας’».

πηγη: DW
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger