«Συνέβη ένα βράδυ που ήμουν σπίτι μόνος μου. Ένα κορίτσι μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook. Δεν βρήκα κάτι περίεργο σε αυτό. Συχνά δέχομαι αιτήματα φιλίας από παλιούς συμμαθητές που δεν γνωρίζω καλά. Την επόμενη ημέρα, έλαβα ένα μήνυμα που έλεγε: 

«Γεια, πώς είσαι;  Είδα το προφίλ σου και μου άρεσες».



Οπότε κοίταξα και εγώ το προφίλ της. Και ήταν πραγματικά όμορφη.

Το ίδιο βράδυ άρχισε να μου στέλνει μηνύματα μέσω Skype. Ήταν, λέει, 23 ετών, οι γονείς της είχαν πεθάνει και ζούσε με τη μεγαλύτερη αδερφή της στον Λίβανο. Βαριόταν γιατί δεν σπούδαζε ή δούλευε και η αδερφή της ήταν πολύ αυστηρή. Τη ρώτησα για τα χόμπι της και η απάντησή της ήταν πως της αρέσει το σεξ. Το λατρεύει, για την ακρίβεια.

«Χμ», σκέφτηκα, «αυτό είναι ενδιαφέρον». Στο σημείο αυτό η περιέργεια με έχει κυριεύσει, αλλά είμαι παράλληλα και αβέβαιος γιατί είναι περίεργο το πόσο εύκολα μιλάει για το σεξ με έναν απολύτως άγνωστο. Αλλά κι εγώ βαριόμουν, η κοπέλα μου ήταν εκτός πόλης και δεν είχα τίποτα να κάνω. Οπότε, σκέφτηκα, «γιατί όχι, θα τσατάρω με αυτό το κορίτσι και θα δούμε πού θα βγει».

Στην πορεία της κουβέντας μας, με ρωτά αν έχω κάμερα στον υπολογιστή. Ανοίγω λοιπόν το βίντεο και τη ρωτάω: «Μπορώ να σε δω κι εγώ;». Ανοίγει και εκείνη το βίντεο και μόλις τη βλέπω, διαπιστώνω και πάλι ότι είναι πραγματικά όμορφη.

Συνεχίζουμε να μιλάμε, αλλά αποκλειστικά γραπτώς. Υποστηρίζει πως φοβάται ότι η αδερφή της θα την ακούσει. Όπως μιλάμε με μηνύματα, μου λέει πως η κουβέντα μαζί μου την ανάβει. Σκέφτομαι πως επειδή ζει με την αυστηρή αδερφή της, στον νότο του Λιβάνου και όχι σε κάποια μεγάλη πόλη, όπως η Βηρυτός, ίσως να νιώθει καταπιεσμένη και να αναζητά διεξόδους μέσω του διαδικτύου.



Η συζήτηση αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα προσωπική. Μου ζητά να βγάλω τα ρούχα μου και ανταποκρίνομαι. «Σειρά σου», της λέω. Ξαπλώνει λοιπόν στο κρεβάτι, γδύνεται και αρχίζει να αυνανίζεται. Δεν είχα δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Ήταν τόσο εύκολο. Τόσο καλό για να είναι αληθινό. Αρχίζω και εγώ να αυνανίζομαι. Μετά από λίγα λεπτά προσποιείται πως έχει οργασμό.

Γυμνή ακόμη, επιστρέφει στο πληκτρολόγιο για να συνεχίσει την κουβέντα μαζί μου. Με ρωτά τι κάνω στη ζωή μου και της λέω πως δουλεύω στον τομέα του μάρκετινγκ στο Μιλάνο. «Οπότε πρέπει να είσαι πλούσιος», λέει. «Εντάξει, τα καταφέρνω», της απαντάω. Μου λέει ύστερα πως ακούει την αδερφή της να έρχεται, οπότε ντύνεται και βγαίνει offline.

Δεν περνά μισή ώρα και λαμβάνω ένα μήνυμα στο Facebook. «Πρόσεξε», γράφει, «είμαι ένας άντρας και σε κατέγραψα σε βίντεο να αυνανίζεσαι. Θέλεις να το δεις;». Και μου στέλνει ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών.

«Έχω μια λίστα των φίλων σου και των συγγενών σου στο Facebook – τη μητέρα σου, την αδερφή σου, τα ξαδέρφια σου», λέει. «Έχεις μία εβδομάδα να μου στείλεις 5.000 ευρώ αλλιώς θα τους στείλω το βίντεο». Ήμουν σε σοκ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να του στείλω αμέσως τα χρήματα. Αλλά γρήγορα την έσβησα ή τον έσβησα από τις επαφές μου στο Skype και αμέσως έλαβα ένα μήνυμα στο WhatsApp. «Γεια, είμαι εδώ», » έλεγε.

Η ιστορία του Σαμίρ και η ώρα της πληρωμής

Η ιστορία του νεαρού αυτού άντρα από την Παλαιστίνη, ο οποίος ζει στο εξωτερικό, είναι μία από τις πολλές ιστορίες που σχετίζονται με ένα νέο και ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο: τη χρήση του σεξ μέσω του διαδικτύου με στόχο να απειληθούν και να εκβιαστούν νεαροί άνθρωποι.




ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger