Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δια του βουλευτή της κ. Χρήστου Χατζησάββα, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη βουλή, που αφορά στις ... "αποκαλύψεις" του υπουργού Πάνου Καμμένου, για τον...πρ. πράκτορα της ΕΥΠ, Μανώλη Χατζησάββα,  τον οποίον εμφάνισε  ο υπουργός, ως...  "πράκτορα της τουρκικής ΜΙΤ".


Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας,  που διέπει το Κοινοβούλιο, η ερώτηση του βουλευτή της Χρυσης Αυγής, θα έπρεπε να έχει αναρτηθεί ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ, σε πλήρη γνώση του ελληνικού λαού και όχι μόνον ως τίτλος, έχοντας παράλληλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της κατάθεσης, όπως γίνεται με όλες τις επίκαιρες ερωτήσεις.

Ο... "πρόεδρος" του Κοινοβουλίου, καταλύει το Σύνταγμα και τον Κανονισμό Λειτουργίας του... κι αυτό, λέει πολλά...


Δεν φτάνει που μια εβδομάδα σχεδόν το είχε αποκρύψει από την ανάρτηση της επίκαιρης ερώτησης, στο Κοινοβούλιο,  (κατατέθηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στις 29 Νοεμβρίου 2017 και αναρτήθηκε στις... 4-12-2017), το αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι, ότι ενώ περιλαμβάνονται τα στοιχεία της ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ στο site της Βουλής  (αρ. πρωτοκόλλου) ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ πρ. ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ,  καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει ορισθεί εντός της εβδομάδος, η ημερομηνία που οφείλει να απαντήσει ο κληθείς υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ;;;
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...


Καλλιόπη Σουφλή

Ας δούμε μαζί, την πορεία της ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ, που κατέθεσε ο βουλευτής της Χ.Α. και το πως αυτή, περιλαμβάνεται στο site  του Κοινοβουλίου, που ΚΑΤΕΛΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ.

Επίκαιρη ερώτηση σχετικώς με την υπόθεση πράκτορα και τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 - 15:29         ΠΡΟΣ: YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΘΕΜΑ: «Ερωτήματα σχετικώς με την υπόθεση πράκτορα – Σε αποκαλύψεις προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας»

Βάσει αναρτήσεων του Πάνου Καμμένου σε μέσο κοινωνικής δικτυώσεως, οι οποίες και αναπαρήχθησαν σε διάφορες ιστοσελίδες, προέκυψε ότι ο Εμ. Χατζησάββας, που προφασιζόταν ότι είναι πράκτορας της ΕΥΠ, ενεργεί για λογαριασμό της ΜΙΤ. 

Μάλιστα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε επίσης ότι του ήταν γνωστός ο ρόλος του Εμ. Χατζησάββα από το 2015, όταν και έγινε προσπάθεια συλλήψεώς του στο Ισραήλ.


Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Γιατί δεν απήντησε στη σχετική ερώτηση των βουλευτών Χατζησάββα και Σαχινίδη στις 12/7/2016 αφού γνώριζε  για την ταυτότητα και το ρόλο που επιτελεί; 

Είχε στρατολογηθεί ποτέ από την ΕΥΠ και αν ναι, από ποια κυβέρνηση και ποιον πρωθυπουργό και τι ενέργειες είχαν γίνει για τη σύλληψή του;

Ποια η ευθύνη του Υπουργείου και των υπηρεσιών του για την κατοχή από τον Εμ. Χατζησάββα απόρρητων εγγράφων;


Αθήνα, 28/11/2017

O ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Χατζησάββας
Βουλευτής Κιλκίς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Πηγή
Ιδού και η σχετική ερώτηση, όπως αναρτήθηκε στο site της Βουλής... (καν' τε κλικ πάνω στην φωτο, για να μεγαλώσει)





 Ο υπουργός ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, Πάνος Καμμένος, είναι υποχρεωμένος εκ του συντάγματος, να απαντήσει εντός του Κοινοβουλίου...

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...

... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ... ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Αφελής ερώτηση: ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

Τα συμπεράσματα, δικά σας. 



πηγή: http://attikanea.blogspot.gr/2017/12/blog-post_13.html


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger