Μια τεράστια δομή που μοιάζει με πύργο βρέθηκε  στην επιφάνεια του σεληνιακού τοπίου, οι κυνηγοί των ανωμαλιών πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένας παλιός: «Πύργος της Βαβέλ».

Υπάρχουν αμέτρητα αινίγματα σε σχέση με το φεγγάρι, που περιμένουν να λυθούν ή να εξηγηθούν. Κάθε ένα από αυτά τα μυστήρια μπορεί να σημαίνει ένα σημαντικό κομμάτι στην ενός παγκόσμιου αινίγματος για την ανθρωπότητα και την ιστορία της. Ακόμη και όταν η σύγχρονη επιστήμη δεν παρέχει οριστικές εξηγήσεις.

Είναι φυσιολογικό ότι αυτά τα μυστηριώδη ευρήματα προκαλούν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Αν πάρουμε ως πρότυπο το θέμα της μεγαλύτερης σκαλιστής πέτρας που κατασκευάστηκε ποτέ από ανθρώπινα χέρια - τον μονόλιθο του Baalbek στον Λίβανο, που ζυγίζει πάνω από 1.650 τόνους.


Ωστόσο, οι επιστήμονες εξακολουθούν να προσπαθούν να διερευνήσουν πώς οι αρχαίοι άνθρωποι θα μπορούσαν να επιτύχουν όλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη κατανόησης σχετικά με τη χρήση εργαλείων σε αυτό το τμήμα της ιστορίας, ενώ άλλοι άνθρωποι σχετίζονται με ένα σαφές σημάδι της ύπαρξης ενός  αρχαίου και προηγμένου πολιτισμού ή ακόμη για μια μεγάλη πλατφόρμα καθόδου για έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα ενός ακόμα αδιευκρίνιστου παζλ θα μπορούσε να αποκαλύψει σημαντικά ίχνη σχετικά με την αρχαία ιστορία μας και την εξωγήινη παρουσία στο ηλιακό μας σύστημα για τον φυσικό μας δορυφόρο.


Μια από τις αναφορές στην ανάλυση του Google Moon, του Μεξικού Geek YouTube, αντιμετώπισε μια μυστηριώδη δομή που αυξήθηκε σε ύψος από την επιφάνεια της Σελήνης. Ο τεράστιος πύργος βρίσκεται σε έναν κρατήρα που βρίσκεται μεταξύ του Rupes Liebig και του κρατήρα Rimae Marsenius και πιστεύεται ότι βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη από 3 μίλια από το επίπεδο του εδάφους.

Είναι πιθανό ότι παρατηρούμε μια τεχνητή βάση που ίσως δημιουργήθηκε από έναν έξυπνο εξωγήινο πολιτισμό; 

Σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές των UFO, είναι πολύ πιθανό η δομή να είναι τεχνητής προέλευσης, καθώς μοιάζει πολύ με τα φώτα της σύγχρονης πόλης. Επιπλέον υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα μεταξύ αυτού και των μυστηριωδών φώτων που εμφανίστηκαν στον νάνο πλανήτη Ceres (που επίσης εκπέμπει φως από έναν κρατήρα). 

Είναι μια απλή σύμπτωση ή είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται παρακάτω;

Οι συντεταγμένες  της  σεληνιακής ανωμαλίας :
 22 ° 27'28.22 «S / 45 ° 58 '51 .44 "W

Δημοσίευση σχολίου

Blogger