Γράφει ο συνήθης ύποπτος Νικ. Αλ. Αργυρίου

Σε προηγούμενο άρθρο έδωσα την σημασία και το ρόλο που παίζει το όνομα της Μακεδονίας και φυσικά ο Μέγας Αλέξανδρος που είναι το κλειδί στην Νέα Εποχή του Υδροχόου και στην εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, γιατί είναι η φωτεινή πυξίδα μας μέσα στον σύγχρονο μεσαίωνα της αμάθειας και της παραπλάνησης!!!  




161 χρόνια πριν το πέρας του ζωδιακού και 161 χρόνια μετά την άφιξη του νέου ζωδιακού έρχονται στη γη σημαντικά πρόσωπα


Όπως ήδη έχω τονίσει 161 χρόνια περίπου από το θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου εισήλθε η ανθρωπότητα στην εποχή των Ιχθύων και, πως μετά το γεγονός αυτό σε ακόμη 161 χρόνια αργότερα έχουμε την γέννηση του  Ιησού Χριστού.

Αντίστοιχα 161 χρόνια περίπου  προς την δύση της εποχής των Ιχθύων, παρατηρούμε ότι  πέθανε ο Ναπολέων Βοναπάρτης, στις 5 Μαΐου 1821. Με την παράλληλη έναρξη της Ελληνική επανάσταση του 1821 έως και την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια 10 χρόνια αργότερα το Σεπτέμβριο του 1831. 





Ακόμη εκείνη την εποχή σημαντικά πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους ή δολοφονούνται, όπως ο ηγέτης Σάκα Ζούλου  της σημερινής Νότιας Αφρικής.






Υπό το πλαίσιο αυτό αντιστοίχως και από το 1989 και σε εύρος 161 χρόνων μετά θα έχουμε την εμφάνιση ενός τεραστίων διαστάσεων Πνευματικού  Ηγέτη, που θα οδηγήσει την εξέλιξη της ανθρωπότητα στην Νέα Εποχή του Υδροχόου…!!!   

Συγκεκριμένα από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, έχουμε την επίδραση του ζωδιακού του Υδροχόου με αφετηρία το 1989 και με αποτελεσματικότερη δράση του 2 χρόνια  μετά την σπάνια κοσμική παρέλαση, δηλαδή μέχρι  το πρώτο εξάμηνο του 2013. 



Τα αστροφυσικά φαινόμενα δίνουν ξεκάθαρα μηνύματα


Ας ανατρέξουμε όμως να δούμε κάποιες πλανητικές ευθυγραμμίσεις και εκλείψεις στο ουράνιο στερέωμα, που σηματοδοτούν την άφιξη του Υδροχόου από την δεκαετία του ' 80 έως το 2013:

Στις 24 Απριλίου του 1986 έχουμε: 
Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό/ σεληνιακή έκλειψη στον Κριό.

Στις 28 Ιουνίου του 1988 έχουμε ευθυγράμμιση 5 πλανητών σε τετράγωνο με τον Άρη. Πολύ σπάνια ευθυγράμμιση του Κρόνου, Ουρανού και σελήνης σε τετράγωνο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Ακριβώς εκείνη την εποχή πολλά γεγονότα την σηματοδοτούν με σεισμούς, ενώ ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ιδρύει την Αλ Κάιντα.
Στις 9 Νοεμβρίου του 1989 έχουμε σπάνιες σύνοδοι: Κρόνου/Ποσειδώνα στον Αιγόκερω(3 φορές σ’ έναν αιώνα). Επίσης η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ίδιο ζώδιο και η ακριβής ευθυγράμμιση Πλούτωνα, Έρμη και Ήλιου. Είναι μια μεγάλη ευθυγράμμιση στον Σκορπιό. Σημαντικές καταστροφές έγιναν εκείνη την περίοδο, πόλεμοι, αλλά και η πτώση του τείχους του Βερολίνου.
Το παλαιό φεύγει δείχνοντας το πρόσωπο του όλο και εντονότερα, ενώ η εποχή του Υδροχόου αρχίζει να δραστηριοποιείται με την έναρξή της στην Νέα Επόχή. 

Από 2-7 Αυγούστου του 1990 έχουμε: Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 6/8, στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού και, τετραγωνίζει τον Άρη και τον Πλούτωνα.

Στις 26 Ιουλίου του 1991 έχουμε κι άλλη Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο/ Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στον 6ο Οίκο στις 11 Ιουλίου του 1991 και, ακόμη ο Πλούτωνα ήτο σε τετράγωνο με την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης, του Άρη και του Δία.

Η εποχή εκείνη μαστίζεται από πολέμους με το κακό να δείχνει με μεγαλύτερη αλαζονεία το πραγματικό του πρόσωπο όλο και  περισσότερο…

Όμως ήδη αστρολογικά και αστρονομικά τα Συμπαντικά μηνύματα δίνουν ξεκάθαρα επερχόμενη  διαμάχη και το ξεκαθάρισμα που θα επακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.



Η σπάνια κοσμική παρέλαση το 2011 






Αν ανατρέξουμε τώρα στον Απρίλιο του 2011 θα διαπιστώσουμε μία σπάνια  ευθυγράμμιση έξι πλανητών εκτός από τον Κρόνο να παρατάσσονται σε μια ευθεία -την πορεία εκείνη ακολουθούσε ο Ήλιος.
 Από τις   29 Απριλίου του 2011 και εν συνεχεία για 4 μέρες η Σελήνη παρακολουθούσε μια σπάνια κοσμική παρέλαση.
Μάλιστα από το Φεβρουάριος έως τον Απρίλιο του 2011 σχεδόν όλοι οι πλανήτες παρέμεναν αθέατοι  πίσω από τον Ήλιο. 
Τις  ημέρες εκείνες επανέρχονται στην ίδια πλευρά με τη Γη και γίνονται ορατοί παραταγμένοι στο επίπεδο της εκλειπτικής, δηλαδή της εμφαινόμενης τροχιάς που ακολουθεί ο Ήλιος:

Η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Ερμής ήταν ορατοί με γυμνό μάτι, ενώ για τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα χρειάζονται κιάλια ή ένα μικρό τηλεσκόπιο.
Η Αφροδίτη ήταν όπως πάντα η λαμπρότερη. Δεύτερος σε φωτεινότητα ήταν το επόμενο διάστημα ο Δίας, που βρίσκονταν περίπου στα μισά της απόστασης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον ανατέλλοντα Ήλιο.
Ο Άρης ήταν ορατός σαν μικρό στίγμα πάνω από τον Δία, ενώ ο μικρός Ερμής ίσα που θα διακρίνονταν με γυμνό μάτι ανάμεσα στον Δία και την Αφροδίτη. Ο Ουρανός βρισκόταν πάνω και δεξιά από την Αφροδίτη, ενώ ο Ποσειδώνας είχε πάρει θέση  40 μοίρες δεξιότερα στον αστερισμό του Υδροχόου.




Η Βροχή μετεωριτών και πλανητικές ευθυγραμμίσεις το Δεκέμβριο του 2012 προμηνύει την ουσιαστική επίδραση του Υδροχόου



Πριν πλησιάζουμε το «Χειμερινό Ηλιοστάσιο» στις 21 Δεκεμβρίου, είχαμε πρώτα την επόμενη βροχή μετεωριτών που ονομάζεται «Geminids«.

Αυτή η βροχή μετεωριτών πήρε με το όνομα «Geminids» επειδή δεχόταν ακτινοβολία από τον αστερισμό των Διδύμων, έγινε ορατή στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, όταν Γη περνούσε μέσα από ένα ρεύμα συντριμμιών από ένα παράξενο αντικείμενο που μερικοί αστρονόμοι αποκαλούν «κομήτη Rock.»









Η Geminid βροχή μετεωριτών ακολουθoύνταν  από δύο ισχυρές ουράνιες ευθυγραμμίσεις της 17 – 18 Δεκ. που περιλαμβάνουν (Δία-Γη-Ερμή) και (Αφροδίτη-Ερμή-Ήλιο).

Η ευθυγράμμιση αυτή είναι παρόμοια με την ευθυγράμμιση των πλανητών η οποία προκάλεσε την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη σημαντική στεφανιαία μαζική εκτίναξη (CME) στο Carrington το 1859. 

Τυχαίο;  Δεν νομίζω...





Η τρίτη ισχυρή ουράνια ευθυγράμμιση: Δίας – Γη – Αφροδίτη έγινε στις 21 Δεκ. 2012:






Η Ελλάς σήμερα βρίσκεται υπό Γερμανική μνημονιακή κατοχή και όλη  η ανθρωπότητα δέχεται μια συνεχόμενη κατάρρευση αξιών σε όλα τα επίπεδα, διότι προσπαθούν τώρα πια δεν έχουν κάτι άλλο παρά να καθυστερήσουν τον ερχομό του Φωτισμένου Ηγέτη....!!!

Ο Μέγας φόβος τους είναι η  επαλήθευση του Τελευταίου Χρησμού από το μαντείο των Δελφών....



'Ένας ακόμη λόγος  να με μισούν




Στο υπό έκδοση βιβλίου μου με τον τίτλο:"ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ", περιγράφω με μυθιστορηματικό τρόπο αυτή την τελευταία προφητεία: 




".... Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν τη δύναμη να ερμηνεύουν τους οιωνούς από πολλά είδη μαντικής....

Ένα μόνο πρόσωπο συγκέντρωνε το μέγιστο θαυμασμό : 
Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΥΘΙΑ!!!






ΕΛΛΑΣ: ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΔΕΛΦΟΙ 


Έρχονταν να τους σφαγιάσουν.

Η γυναίκα στεκόταν μπροστά από τον ναό του Απόλλωνα και παρατηρούσε την φωτεινή πομπή από το φως των δαυλών της Ρωμαϊκής λεγεώνας που πλησίαζε.

Το τοπίο στις πλαγιές του Παρνασσού είχε ήδη σκεπαστεί στη φωτιά και τα περισσότερα μνημεία ήσαν λεηλατημένα.

Τα συντρίμμια και οι φλόγες σκορπούσαν τον απερίγραπτο θρήνο μιας εποχής που τελείωνε.

Η Πυθία στράφηκε προς την ανατολή διαισθανόμενη την τελευταία αποστολή της.

Από το πίσω μέρος του ναού ακούστηκαν γρήγορα βήματα προς το μέρος της. Μια νεαρή ιέρεια την πλησίασε: " Κυρά μην μείνεις εδώ, έλα μαζί μας", την παρακάλεσε.

"Υπάρχει χρόνος φύγετε  τώρα  από την υπόγεια μυστική δίοδο", είπε αυστηρά η γυναίκα.

Αυτή ήταν η τελευταία Πυθία του Μαντείου κι είχε ακόμη ένα τελευταίο χρέος:



ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΗΣΜΟ!!!


Από πολύ νωρίς η Πυθία είχε ακολουθήσει πιστά το ιερό τελετουργικό της προετοιμασίας του εξαγνισμού, όπως γίνονταν ακριβώς και πριν χιλιάδες χρόνια με την πρώτη Πυθία.

Η Πυθία τράβηξε προς το άδυτο του ναού. Δεν υπήρχε χρόνος όλα έπρεπε να γίνουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπως όριζαν τ' άστρα και οι ακτίνες του ήλιου.

Εκείνη η χαραυγή σήμαινε το τέλος του Μαντείου των Δελφών ...


Μια νέα αυγή ξημέρωνε στο μέλλον για να φανεί ένα Αγόρι, που θα ένωνε τους επίλεκτους Έλληνες για να σταματήσουν το στάχυ της καταστροφής...."


Είμαστε κοντά στην κατάρρευση της Νέας Τάξης, όπως αναφέρω στο παρακάτω βίντεο:





ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ....

Δημοσίευση σχολίου

Blogger