Απόπειρα πραξικοπήματος στην Ρωσία.
Ο Σοϊγκού υποκινητης;
2018-10-15

Υπήρξαν επείγουσες ανακοινώσεις από πηγές της FSB σχετικά με απόπειρα πραξικοπήματος το Σαββατοκύριακο (2018-10-13/14) κατά του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με πηγές, μια μεγάλη κίνηση εναντίον της αυτόνομης περιοχής Donbass της Ουκρανίας από τις "δυνάμεις Rothschild" οδήγησε σε μια "τεράστια διαμάχη στο ρωσικό γενικό επιτελείο με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού να υποστηρίζει τον πρώην επικεφαλής της FSB και γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρουσεβ ως νέο ρώσο ηγέτη λένε οι πηγές.

Ωστόσο, ο Πούτιν φυγαδεύτηκε από τη Μόσχα, υποστηριζόμενος από "τρεις πατριώτες στρατηγούς", και το πραξικόπημα αποτράπηκε με τη βοήθεια ρωσικών ειδικών δυνάμεων, λένε οι πηγές.

Οι Ρωσικές πηγές λένε πως οι τελευταίες μάχες στην Ουκρανία σκοπό είχαν να επιτεθεί το ΝΑΤΟ και να αποσπάσει την προσοχή της Μόσχας από το (αποτυχημένο) πραξικόπημα.


Λίγο φως στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Μόσχα.

Τα ρωσικά στρατεύματα που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό πόλεμο στη Συρία έχουν κλείσει όλες τις δραστηριότητες της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος Debka. που συνδέεται με την Mossad.

Αυτό μπορεί να έχει σχέση και με την καθήλωση στο έδαφος ολόκληρου του αμερικανικού στόλου μαχητών F-35 παγκοσμίως:

https://www.militarytimes.com/news/your-military/2018/10/11/dod-announces-global-grounding-of-all-f-35s/

Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος για τον οποίο η αναφερθείσα απόπειρα πραξικοπήματος στην Μόσχα, δημιουργήθηκε εναντίον της Ρωσίας σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί η σατανική κυβέρνηση του Ισραήλ.


Ωστόσο, αυτή η προσπάθεια των σιωνιστών / σατανιστών να ξεκινήσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν θα επιτραπεί να επιτύχει, όπως λένε όλοι οι Ρώσοι, Αμερικανοί και Κινέζοι στρατιωτικοί.



Πηγές από FSB
Μτφρ: Γ. Βoυδούρης

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Τελικώς, τρίτος παγκόσμιος δεν είναι(;), παρά τους ισχυρισμούς μερικών που λένε ότι έχει αρχίσει το 1999 με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας... Είναι αλήθεια πάντως ότι έχουμε μπερδευτεί λίγο... Δε ξέρουμε αν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σοιγκού???? Λίγο απίθανο μου φαίνεται για τον συγκεκριμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή