H Ελβετία είναι το μάτι της παγκόσμιας καταιγίδας των οικονομικών κρίσεων, απαλλαγμένη από την κρατική τρομοκρατία, και χωρίς πόλεμο για πάνω από 500 χρόνια. 



Στο κάτω-κάτω, οι τρομοκράτες της CIA χρειάζονται ένα καταφύγιο, ένα μέρος ειρήνης και ασφάλειας όπου μπορούν να επιστρέψουν μετά την εκτέλεση των μαύρων επιχειρήσεων τους σε όλο τον κόσμο.



Οι τρομοκράτες χρειάζονται επίσης ένα μέρος όπου μπορούν να αποφύγουν τη δίωξη, εξού και η μόνιμη ουδέτερη θέση της Ελβετίας στο πλαίσιο της Διεθνούς Κοινότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τραπεζίτες, οι πειρατές και οι τρομοκράτες που παλαιότερα ήταν γνωστοί ως οι Ναΐτες ιππότες και το τάγμα του Αγίου Ιωάννη (βλέπε εδώ) αρχικά κατέφυγαν στις Άλπεις, για να ιδρύσουν αυτό που είναι γνωστό σήμερα ως Ελβετία.

Συγκεκριμένα το τάγμα του Αγίου Ιωάννη (όπως π.χ., οι Ιωαννίτες, ιππότες του Αγίου Ιωάννη, Ιππότες της Ρόδου, Ιωαννιτών ιπποτών , Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας , κ.λπ.) ήταν δύο μεσαιωνικές Ρωμαϊκές Καθολικές Διατάξεις των οποίων η συγχώνευση τελικά δημιούργησε τη δημιουργία της Ελβετίας γύρω στο 1300 μ.Χ. Συνεπώς, τα αντίστοιχα χρώματα και σύμβολα των εν λόγω  απεικονίζονται τώρα στη σημαία της Ελβετίας. Αυτές οι περιβόητες στρατιωτικές διαταγές που ασχολούνταν συνήθως με τις δολοφονίες, την πειρατεία, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τον πόλεμο, τα χαρακτηριστικά που εκτίθενται σήμερα από τη CIA στην Ελβετία. Σύμφωνα με το μύθο, το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη φορούσε μαύρες σούρες με λευκό σταυρό κατά τη διάρκεια των σταυροφοριών του με τους μουσουλμάνους . 

Ωστόσο, το 1248, ο Πάπας Innocent IV ενέκρινε μια νέα τυποποιημένη στρατιωτική φορεσιά για το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη, η οποία συνίστατο σε ένα κόκκινο επίστρωμα με ένα λευκό σταυρό , το ίδιο ακριβώς σύμβολο χρωμάτων που απεικονίζεται τώρα στη σημαία της Ελβετίας. Είναι ενδιαφέρον ότι η σημαία της Ελβετίας είναι πλέον συνώνυμη με την ουδετερότητα και την αθωότητα, ένα φαινομενικό αφιέρωμα στον Πάπα Innocent IV, ο οποίος αγιάζει το Τάγμα. Η οργάνωση μεταφέρθηκε στην Ελβετία λίγο μετά την Προτεσταντική Μεταρρύθμιση(1170), όταν οι ηγέτες του  Βρανδεμβούργου δήλωσαν τη συνεχή πίστη τους στο Τάγμα του Αγίου Ιωάννη, ενώ δέχτηκαν δημοσίως την προτεσταντική θεολογία. Οι διαμαρτυρόμενοι κλάδοι του διατάγματος ομολογουμένως εξαπλώθηκαν σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των "Ουγγαρίας, Πολωνίας, Κάτω Χωρών, Σουηδίας, Φινλανδίας, Δανίας, Ελβετίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ιταλίας". Μετά για να μπορέσει  να μπει κρυφά στις Άλπεις: «διαπιστώθηκε ότι η Τάξη του Αγίου Ιωάννη έπρεπε να παραμείνει ουδέτερη σε οποιονδήποτε πόλεμο μεταξύ των χριστιανικών εθνών». Δεδομένου ότι η σημαία της Ελβετίας φέρει το ίδιο σύμβολο χρώματος με το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη και είναι η μόνη μόνιμα ουδέτερη χώρα στη Γη, μπορεί έτσι εύκολα να συναχθεί ότι το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη ιδρύθηκε αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως Ελβετία. Παρόμοια με το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη, οι Ιππότες των Ναών ήταν γνωστοί για τα λευκά μανδήλια τους με κόκκινο σταυρό, ένα έγχρωμο σχήμα και ένα σύμβολο που απεικονίζεται τώρα στο λογότυπο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στη Γενεύη, στην Ελβετία, καθώς και στη σημαία της Ελβετίας , αν και τα χρώματα αντιστρέφονται. 




Η ιδέα ότι οι ναοί των Ιπποτών εγκαθίδρυσαν στην Ελβετία επιβεβαιώνεται από πολυάριθμους μελετητές που πιστεύουν ότι οι "Ναΐτες έφυγαν στις Ελβετικές Άλπεις". Δεδομένου ότι και οι Ιππότες των Ναών και το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη όντως μεταφέρθηκε στην Ελβετία για να μπορέσουν αυτές οι Ρωμαιοκαθολικές στρατιωτικές οργανώσεις να χρηματοδοτήσουν και να ενορχηστρώσουν  δολοφονίες, επιθέσεις και διάφορους πολέμους σε όλο τον κόσμο με το πρόσχημα της ουδετερότητας. Λόγω του πλούτου των κατακτητών που είχαν κατασχεθεί κατά τη διάρκεια των αιώνων από μη στρατιωτικά μέλη του Τάγματος, άρχισαν να αναπτύσσουν μια τεράστια οικονομική υποδομή στην Ευρώπη, δημιουργώντας οικονομικές τεχνικές που εν συνεχεία έγιναν οι πρώτες τραπεζικές μορφές, κάτι που η Ελβετία σήμερα είναι πλέον γνωστή. 

Το 1150, οι Ναΐτες άρχισαν να παράγουν πιστωτικές επιστολές για τους προσκυνητές που ταξίδευαν στους Αγίους Τόπους, μια καινοτόμο ρύθμιση της εποχής που σηματοδότησε  την πρώτη τραπεζική μορφή,  οδηγώντας στο επίσημο σύστημα που σήμερα είναι γνωστό ως έλεγχος. 



Κατά συνέπεια, το εν λόγω Τάγμα  έγινε η πρώτη πολυεθνική εταιρεία στον κόσμο . 
Η συμμετοχή των ντόπιων στην τράπεζα μεγάλωσε στο σημείο όπου άρχισαν να ασχολούνται με τοκογλυφία,  χρεώνοντας τόκους από τα χρήματα που δανείστηκαν. Η θύρα του θρόνου εξακολουθεί να είναι εμφανής σήμερα με τη μορφή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών(BIS) που βρίσκεται στη Βασιλεία της Ελβετίας. 
Εν ολίγοις, η BIS δημιουργεί λεφτά και στη συνέχεια επιβαρύνει τα κράτη (και τους αντίστοιχους πολίτες) με τα χρήματα αυτά, διατηρώντας τον κόσμο σε μια διαρκή κατάσταση χρέους και δουλείας, έτσι ο τόκος έφερνε κι άλλο τόκο και το δάνειο έφερνε κι άλλο δάνειο. Καθώς τα επιτόκια μπορούν πάντοτε να χειραγωγούνται, καμία χώρα δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει από την τρέχουσα οικονομική της κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά παράγει. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger