ΕΛΒΕΤΙΑ, Ζυρίχη - Επειδή το CERN είναι το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο εργαστήριο πυρηνικής και σωματιδιακής φυσικής στον κόσμο, η ασφάλεια στην κορυφαία μυστική εγκατάσταση είναι η πιο αυστηρή στη Γη. 
Ως εκ τούτου, είναι το ιδανικό μέρος για να κρύψουν την είσοδο σε μία και μόνο Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA).

Όπως δημοσιεύτηκε αρχικά στην έκθεση Truther.org  με τίτλο "10 λόγοι για τους οποίους η Ελβετία είναι η έδρα της CIA" στις 31 Μαρτίου 2015, ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία επιβεβαιώνουν τώρα ότι η Ελβετία φιλοξενεί στην πραγματικότητα τη CIA. Ωστόσο, ακριβώς εκεί που βρίσκεται η έδρα της CIA στην Ελβετία παρέμεινε ένα μυστήριο - μέχρι τώρα.

Με λίγα λόγια, το CERN χρησιμεύει ως μυστική είσοδος στην έδρα της CIA, η οποία βρίσκεται στα υποθαλάσσια φαράγγια των Άλπεων της λίμνης της Γενεύης, μια λίμνη τόσο βαθιά που έπρεπε να εξερευνηθεί από τα Mir 1 και Mir 2, τα ρωσικά υποβρύχια που είναι γνωστά για την ικανότητά τους να βουτούν μέχρι 6.000 μέτρα (19.685 πόδια).

Η ιδέα ότι το  CERN  είναι η μυστική είσοδος στην έδρα της CIA κάτω από τη λίμνη της Γενεύης επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι από το 2013, το CERN είχε 2.513 μέλη του προσωπικού και 12.313 υποτρόφους, συνεργάτες και μαθητευόμενους, η πλειοψηφία των οποίων είναι πιθανόν προσωπική.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι περίπου 15.000 άνθρωποι μετακινούνται καθημερινά στο CERN και  στο Κεντρικό Γραφείο της CIA, πρέπει αυτό να το κάνουν μέσω μυστικών υπόγειων αμαξοστοιχιών καθώς δεν υπάρχουν σημαντικές θέσεις στάθμευσης στο CERN,  όπως φαίνεται από την  εναέρια άποψη της έδρας της CIA στο Langley της Βιρτζίνια .


Κατά συνέπεια, η έδρα της CIA κάτω από τη λίμνη της Γενεύης είναι προσβάσιμη μόνο μέσω υπόγειων αμαξοστοιχιών από το CERN και μέσω υποβρυχίων που μετακινούνται μέσω υπόγειας σήραγγας 275 χιλιομέτρων (170 μίλια), που  ξεκινά προφανώς στη Γένοβα της Ιταλίας και καταλήγει στη λίμνη της Γενεύης.





Υπόγεια έδρα της CIA κάτω από τη λίμνη της Γενεύης

Το  Big European Chamber Bubble  (BEBC), γνωστό και ως έδρα της CIA, προφανώς βρίσκεται κάτω από τη  λίμνη της Γενεύης, η οποία βρίσκεται στα βορειοανατολικά του  CERN  στη Γενεύη της Ελβετίας. Η λίμνη της Γενεύης, είναι πολύ μεγαλύτερη από όλες τις άλλες λίμνες που βρέθηκαν στις κοιλάδες των  Άλπεων . 

Αν και η λίμνη έχει υποτιθέμενο βάθος 309,7 μέτρων (1,016 πόδια), υπάρχουν συνολικά 537  βουνά  στις  Άλπεις  που έχουν ύψος που υπερβαίνουν τα 3.000 μέτρα (9.842 πόδια), συμπεριλαμβανομένου του  Mont Blanc που είναι 4.809 μέτρα (15.778 πόδια) σε ύψος και βρίσκεται ακριβώς στα νότια της λίμνης της Γενεύης. Δεδομένου ότι οι λίμνες των Άλπεων είναι το αντίστροφο των Άλπεων που τις περιβάλλουν, είναι πολύ πιθανό η λίμνη της Γενεύης να είναι πολύ πιο βαθιά από ότι γνωρίζουμε. 
Η ιδέα αυτή επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι μια μη αλπική λίμνη, όπως η  λίμνη της Ζυρίχης,  βρίσκεται σε βάθος 143 μέτρα (469 πόδια), περίπου το ήμισυ του υποτιθέμενου βάθους της λίμνης της Γενεύης. Το βαθύτερο μέρος της λίμνης της Γενεύης αναφέρεται μεταξύ του  Évian-les-Bains  και της  Λωζάνης, που συμπτωματικά εκεί υπάρχει μια ευθεία γραμμή μεταξύ της Γαλλίας και της Ελβετίας. Κατά συνέπεια, η CIA έχει έδρα πιθανότατα  στους  46 ° 27'19.8 "N 6 ° 36'01.9" E ? 
Δηλαδή μισή στη Γαλλία, μισή στην Ελβετία.






Μεγάλη Ευρωπαϊκή αίθουσα φούσκας (BEBC), γνωστή και ως έδρα της CIA




Ο αριθμός "666" απεικονίζεται στο λογότυπο του CERN. Κατά συνέπεια, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν 6 είσοδοι και 6 έξοδοι στην έδρα της CIA, καθώς και 6 εξωτερικοί θάλαμοι ή λοβοί που θυμίζουν το έργο υπο-βιοσφαίριο 2 . Η ιδέα αυτή επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι υπάρχουν βεβαίως 6 είσοδοι στο CERN, άρα μια  ή περισσότερες είσοδοι  μπορούν να έχουν πρόσβαση στην έδρα της CIA κάτω από τη λίμνη της Γενεύης. Μία από αυτές τις 6 εισόδους οδηγεί στην προαναφερθείσα σήραγγα LEP η οποία έχει μήκος 26.659 χιλιόμετρα. Συμπτωματικά, το CERN είναι περίπου 27 χιλιόμετρα από το κέντρο της λίμνης της Γενεύης, όπου το Αρχηγείο της CIA προφανώς βρίσκεται στο 46 ° 27'19.8 "Ν 6 ° 36'01.9" E . Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η σήραγγα LEP καλύπτει καθημερινά τρένα που μετακινούνται από την CIA και τα προάστια της Γενεύης έως την υπόγεια έδρα της CIA. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η σήραγγα LHC του CERN είναι βέβαια τοποθετημένη 175 μέτρα (574 πόδια) κάτω από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Γενεύης, μπορεί να συναχθεί ότι ένας επιλεγμένος αριθμός των 15 εκατομμυρίων επιβατών του αερολιμένα επιβιβάζεται ετησίως σε ένα κρυφό τρένο μέσα στο αεροδρόμιο το οποίο τους μεταφέρει κρυφά στα κεντρικά γραφεία της CIA. Αυτή η διάταξη επιτρέπει κατ 'ουσία στα άτομα που φθάνουν στη Γενεύη να έχουν πρόσβαση στην έδρα της CIA χωρίς ποτέ να τα βλέπουν δημόσια. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Διεθνής Αερολιμένας της Γενεύης έχει ένα ενιαίο διάδρομο από σκυρόδεμα μήκους 3.900 μέτρων, το μεγαλύτερο στην Ελβετία και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Κατά συνέπεια, στον αερολιμένας αυτόν μπορούν  να πετάξουν αεροσκάφη όλων των υπαρχόντων μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών και των διαστημικών αεροσκαφών. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger