Η ανοχή των πολιτικών μας στη μουσουλμανινή εισβολή και η «δολοφονία χαρακτήρα» όσων ακόμη αντιστέκονται

Από τον 
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Ρωτούσα επίμονα εδώ και λίγα χρόνια από κείμενα και σε πάνελ από τηλοψίας τους έμπλεους αγιότητας και ανθρωπισμού με το αζημίωτο αριστερούς και ευρωφιλελέδες: «Και τι θα κάνετε αν ο Ερντογάν αποφασίσει να μας στείλει κάνα δύο εκατομμύρια μουσουλμάνους, θα κάθεστε να τους κοιτάτε, η μόνη σας έγνοια θα είναι να γεμίσετε και την υπόλοιπη Ελλάδα τσαντιρολομαχαλάδες και θα ανησυχείτε εάν θα τους αρέσει το κέτερινγκ;» Ε, να που το κράτος-συμμορία το κάνει. Αυτή τη φορά ο μεγάλος δουλέμπορος στέλνει από ξηράς στον Εβρο ορδές Αφγανών.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, κοντά μισό εκατομμύριο ξαδέρφια της Ρωξάνης έρχονται από τα βάθη της Ασίας για να δουν το χωριό του γαμπρού στη Μακεδονία. Οι Ενοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία, έχοντας δεχτεί προφανώς τις κατάλληλες διαταγές, βλέπουν το σόι των συμπεθέρων του Φιλίππου να προσπερνά τον φράκτη, να χαιρετάνε τα προκεχωρημένα φυλάκιά μας, τους συνοροφύλακες, τους αστυφύλακες και να πηγαίνουν ντουγρού για τη Θεσσαλονίκη.

Τι αντιτάσσει σε αυτό το νέο κύμα μουσουλμάνων εποίκων το συντεταγμένο κράτος μας, που έχει κολόνες του άντρες σαν τον Κοτζιά, τον Σκουρλέτη, τον Καρανίκα και γυναίκες σαν τη Γεροβασίλη και την Τασία; Μήπως περίπολα, ενέδρες, συλλήψεις, «βούλωμα» του φράχτη και κυνήγι των διακινητών; Μήπως ξαναστήνει ναρκοπέδια κατά προσωπικού και κάνει βίαιη επαναπροώθηση όσων συλλαμβάνονται στη γραμμή των συνόρων;

Τίποτε από αυτά. Αντί για τα αλαβάστρινα στήθη τους, οι υπουργάρες μας και ο αρχηγός τους αντιτάσσουν επιδόματα διαβίωσης, κοινωνική ασφάλιση, τζάμπα σπίτι με προπληρωμένο ενοίκιο για έναν χρόνο, πληρωμένους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, πρόγραμμα ESTIA το λένε, κι ένα ολόκληρο υποστηρικτικό δίκτυο από επαγγελματίες «ανθρωπιστές», ΜΚΟ, ΜΜΕ, που κάνουν ένα απίστευτο σέρβις, από άποψη υλική μέχρι προπαγάνδα. 

Στο κύμα των λαθραίων, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν δικαιούνται άσυλο, μικρή μειονότητα ανάμεσά τους οι αληθινοί πρόσφυγες, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αντιτάσσουν έναν τεράστιο μαγνήτη που προσκαλεί να έρθουν τόσοι κι άλλοι τόσοι κι όλο τους το σόι, μέχρι δέκατα πέμπτα ξαδέρφια, μπαρμπάδες, μαζί με τους ιμάμηδές τους, τα πασούμια τους κι όλα τα χούγια από τις σπηλιές της Τόρα Μπόρα. Οι αφασιακοί εγχώριοι φιλοχρήματοι διεθνιστούληδες φιλοδοξούν να μας κάνουν Μανχάταν αλλά τελικά τους βγαίνει Καμπούλ. Ετσι αντί για melting pot, όπου λιώνουν και γίνονται ένα πράγμα εθνότητες και θρησκείες, δημιουργούνται παράλληλες κοινωνίες, όπου οι επήλυδες, ασύμβατοι κι επιθετικοί, μόλις μεγαλώσουν αρκετά σε αριθμό, θέλουν να επιβάλουν στις ντόπιες κοινωνίες τον τρόπο τους και τα περίεργα χούγια τους.

Να θυμίσω πως ο Ερντογάν έχει στήσει μια μεγάλη φάμπρικα με πολλαπλούς στόχους. Ως πάτρωνας και συνδημιουργός του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο ενίσχυε πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά, βγάζοντας και χρήμα από κλεψιμέικο πετρέλαιο που του πουλούσαν οι αποκεφαλιστές, δημιουργούσε στρατιές προσφύγων από τη γενοκτονία που διεξαγόταν από τις Διεθνείς Ταξιαρχίες της ισλαμικής τρομοκρατίας σε Ιράκ και Συρία. Τώρα, πολύ λιγότεροι, διότι το Ισλαμικό Κράτος έφαγε χώμα. Παράλληλα όμως έφερνε και φέρνει από την Ασία και την Αφρική στρατιές λαθραίων μεταναστών χωρίς βίζα και με πάμφθηνα εισιτήρια, τους οποίους το κράτος σε συνεργασία με το παρακράτος, το οποίο στην Τουρκία πάντα ελέγχεται από την κυβέρνηση, τους σπρώχνει στις ακτές και στον Εβρο, απ’ όπου τους διεκπεραιώνουν οι δουλέμποροι. 

Ετσι, το κράτος-συμμορία τα κονομάει, μας γονατίζει, οδηγώντας δομές και προσωπικό μας στα όριά τους, ενώ ταυτόχρονα εποικίζει με μουσουλμάνους την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη. Η οποία Ευρώπη με παχιά παχιά κονδύλια, πολυσέλιδες οδηγίες και υστερική προσήλωση επιδοτεί τον ερχομό και την ευημερία των παράνομων εποικιστών, χάριν των οποίων κουρελιάζονται το Σύνταγμα, οι νόμοι μας και τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Ολα αυτά υπό την ευμενή συγκατάβαση και καθοδήγηση του Σόρος και την υπακοή του Τσίπρα, του Μητσοτάκη και σωρείας ΜΜΕ, που βλέπουν κέρατα και ουρά στον Σαλβίνι, γιατί πράττει τα αυτονόητα. Οι δικοί μας δεν είναι παρά κουκουλοφόροι χωρίς κουκούλες, που δεν δείχνουν απλά στα μπλόκα τους πατριώτες, αλλά συμμετέχουν στη «δολοφονία του χαρακτήρα» όσων αντιστέκονται και ευλαβικά υπηρετούν τις πολιτικές διάλυσης της Πατρίδας, αρκεί να μοιράζονται οι μπιστικοί τους τα τριάντα αργύρια του επιδοτούμενου «ανθρωπισμού» και αυτοί να διατηρούν τη δωσιλογική εξουσία τους, εκχωρώντας την Ιστορία μας, την πίστη μας, την ασφάλειά μας.

Οι κανονικοί άνθρωποι, αυτοί που δεν έχουν για ήρωες τοξικομανείς τραβεστί ληστές και δεν είναι τσιλιαδόροι των Τούρκων δουλεμπόρων, ούτε αισθάνονται πως έχουν παράδοξη ταυτότητα συμφερόντων με τη Μέρκελ, τον Σόρος, τον Ερντογάν και τη μαφία των διακινητών, θα αντιδράσουν μια και καλή κι αυτό που θα γεννηθεί δεν θα το σταματήσουν τα ξόρκια, οι οιμωγές και οι συκοφαντίες της δικτατορίας της «πολιτικής ορθότητας». Το «ακροδεξιός» θα γίνει συνώνυμο του τίμιου και θαρραλέου πατριώτη που υπερασπίζεται το Σύνταγμα, τίτλος τιμής που θα διακρίνει το έθνος από τους εσωτερικούς εχθρούς του.


*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Τι θα γίνει μ' αυτά τα hot spots; Θα τα κλείσουν επιτέλους; Κανένα πια δεν πρέπει να υπάρχει Τι πειράματα ξεκίνησαν αυτοί οι άθλιοι Συριζανελ πάνω μας; Δεν πάει άλλο μ΄αυτούς Ούτε γι' αστείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή