Αρνητικότητα, τρομοκρατικά χτυπήματα και πόλεμος θρησκειών είναι η σημερινή πραγματικότητα που επηρεάζει την εξέλιξη του πλανήτη.


Η αρνητική σκέψη είναι η πηγή του κακού. 

Η σκέψη του ανθρώπου δημιουργεί ενέργεια και όταν αυτή έρχεται σ' επαφή με το ρεύμα και την κίνηση της ψυχής, εκπέμπει σε διαφορετικά μήκη κύματος. Οι σκεπτομορφές είναι ένα σύμπλεγμα ενεργειών που σχηματίζουν μια πραγματικότητα και υλοποιούνται. Όταν κανείς επιθυμεί το αγαθό, αυτό έρχεται μέσω της επιθυμίας, ενώ όταν επιθυμεί το κακό ως αποτέλεσμα κακών σκέψεων, τότε συμβαίνει να έχουμε αρνητική σκεπτομορφή. Η ενέργεια αυτή είναι νοήμων και αόρατη ραδιοβολείται από τους ανθρώπους μέσω των κακών σκέψεων και πράξεων. Κατόπιν εκτοξεύεται από εμάς ως νέφος στην ατμόσφαιρα και με το νόμο της έλξης αποκτά νέες δυνάμεις από άλλους φορείς  ίδιας κραδασμικότητας, αυξάνοντας σε μέγεθος και ισχύ.
Έχει την δυνατότητα να επισκιάζει μεμονωμένους  τόπους ή μεμονωμένα άτομα που έχουν όμοιους κραδασμούς μ' αυτήν. 
Η εξέλιξη του πλανήτη κατά ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την επιρροή των σκεπτομορφών, με την ένταση και την κατεύθυνση που διαθέτουν, διευθύνουν την περίοδο αυτή την πραγματική εξέλιξη του πλανήτη σε καθαρά ενεργειακό επίπεδο.



Γαλλία

Παρίσι ( Αλέσια) και η πύλη του Ηρακλή

Η Αλέσια βρίσκεται  στο σημερινό Παρίσι, μάλιστα η ονομασία της περιοχή "Ηλύσια Πεδια" προέρχεται από την λέξη "Αλέσια ή Αλίσια". Αυτό ακριβώς σηματοδοτεί τον ενεργειακό κόμβο και  την πύλη του Άδη, που χρησιμοποιήθηκε από τον ήρωα στο παρακάτω άθλο:


Ο Ηρακλής ξεκινά ένα ταξίδι σωτηρίας για τον Τιτάνα Προμηθέα γιο της Τιτανίδας Θέμιδας ή της Γης ενώ για άλλους της Ωκεανίδας Κλυμένης με πατέρα τον Τιτάνα Ιαπετό. Ως άλλος ήρωας ο Προμηθέας, καταδικάζεται σε έναν αιώνιο βασανισμό μέσα στις πύλες της σκοτεινιάς του Άδη. Τούτο γιατί βοήθησε την ανθρωπότητα κλέβοντας τη φωτιά από τους θεούς και προσφέροντάς την στους ανθρώπους. Ο πυροφόρος θεός, το πνεύμα της φωτιάς, μυθοποιήθηκε σαν θεσμοθέτης της Εστίας, του Βωμού, της Θυσίας. Η σημασία της φωτιάς για τη συντήρηση του ανθρώπου, για την εξέλιξη του πολιτισμού έκανε τον Προμηθέα να εναντιωθεί ως γνήσιο «ανεξάρτητο πνεύμα» προς τον πατέρα όλων των θεών τον Ολύμπιο Δία. Και αυτό έφερε τον Προμηθέα αντιμέτωπο με την οργή του Κραταιού Δία, ο οποίος, για τιμωρία του τον μεταφέρει στην πιο ψιλή κορφή του Καυκάσου, τον δένει σε έναν βράχο με άθραυστα δεσμά. Την τιμωρία του συμπληρώνει ένας τρομερός γύπας που κατατρώγει καθημερινά κομμάτι από το συκώτι του Τιτάνα Προμηθέα δεσμώτη, ταλανίζοντάς τον σε ένα ατέλειωτο και βασανιστικό μαρτύριο.
Ο Ηρακλής ξεκινά το ταξίδι του σε έναν τόπο απέραντο, κρύο και σκοτεινό, εκεί που οι ψυχές όλων όσων έχουν αποχωρήσει από τη ζωή περιπλανούνται αιώνια σε ένα κόσμο όπου ο φύλακάς του Κέρβερος, επιτρέπει μόνο την είσοδο των ψυχών και όχι την έξοδό τους από αυτόν. Περνώντας την Πύλη ο Ηρακλής εισέρχεται στο βασίλειο του Πλούτωνα-Άδη και της Περσεφόνης και βρίσκεται μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα του Κάτω Κόσμου, μέσα στη σκοτεινιά ολομόναχος περιπλανιέται με μοναδικό εφόδιο τα λόγια της Θεάς της Σοφίας Αθηνάς και του Ερμή. Στην είσοδο της Πύλης αντικρίζει την Αχερουσία Λίμνη - τον ποταμό της Στυγγός, εκεί όπου οι ψυχές των νεκρών περνούν δίνοντας τον χαρόντειο όβολό τους στον πορθμέα Χάρωντα. Ο Ηρακλής πέρασε στο Κάτω Κόσμο και μέσα σε ομίχλη και σκιές διακρίνει τη φιγούρα της Μέδουσας με μαλλιά γεμάτα φίδια να σφυρίζουν στον αέρα, βγάζει το σπαθί του χωρίς να καταφέρει να την αντιμετωπίσει, γιατί εκείνη τον αποφεύγει και χάνεται. Συνεχίζοντας την πορεία του μέσα από λαβυρινθώδεις διαδρομές αντικρίζοντας αρκετούς από τους ήρωες, βρίσκεται αντιμέτωπος με το Βασιλιά του Κάτω Κόσμου Άδη. Θαρρετά τού ανακοινώνει την πρόθεσή του να απελευθερώσει τον Προμηθέα. Ο Άδης απαντά πως ο δρόμος για την απελεθέρωση του Προμηθέα φρουρείται από το σκύλο-τέρας Κέρβερο και πως θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει αυτόν για να τον σώσει από τα δεσμά του θέτοντάς του έναν όρο, να τον αντιμετωπίσει χωρίς όπλα. Ο Κέρβερος ήταν ένα θηρίο με τρία σκυλίσια κεφάλια και πολλά άλλα διαφόρων ζώων στη ράχη του, με φιδίσια φαρμακερή ουρά και απίστευτη δύναμη.

Ο Ηρακλής εξοπλίζεται με τόλμη και προχωρά βαθύτερα, ακολουθώντας το διαπεραστικό γρύλισμα του σκύλου. Ο Ήρωας μας τυλίγοντας τα μπράτσα του γύρω από τον Κέρβερο τον αρπάζει και τον ακινητοποιεί κυριαρχώντας πάνω του. Μετά από αυτή του τη νίκη βρίσκει τον Προμηθέα πάνω στον βράχο αλυσοδεμένο να υποφέρει αιμορραγόντας. 



Ο Ηρακλής σπάζει τις αλυσίδες και τον απελευθερώνει από τα δεινά του.



Η πόλη "Αλέσια" που ίδρυσε ο Ηρακλής. Πολλοί έχουν αναζητήσει κατά καιρούς να βρουν που είναι αυτή η αρχαία πόλη. Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, τη θρυλική μάχη των Γαλατών με τον Ιούλιο Καίσαρα διεκδίκησαν περίπου  σαράντα τοποθεσίες της Γαλλίας και όλες τους ισχυρίζονταν πως ταυτίζονταν με την Αλέσια, μέχρι που ο βασιλιάς Ναπολέων Γ΄(1808-1873),ο οποίος είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αρχαιολογία και τη Γαλλο-Ρωμαϊκή
κληρονομιά, αποφάνθηκε υπέρ της Alise-Sainte-Reine που βρίσκεται στην περιοχή της Γαλλίας





Ο "χρυσός" δρόμος των Ηλυσίων Πεδίων

Επίσης  στο υπέδαφος του Παρισιού υπάρχουν αρχαίοι Ελληνικοί ναοί. Θα αναφέρω επιλεκτικά δύο ναούς. Κάτω από το "Πανθεον"(Pantheon) στην συνοικία "Καρτιέ Λατέν " (τουριστικό αξιοθέατο σήμερα, που φιλοξενεί τα λείψανα σπουδαίων Γάλλων), υπάρχει ναός της θεάς Άρτεμις. Ακόμη κάτω από το γνωστό καμπαρέ "Lido" υπάρχει "ναός του Ηρακλέους" από τον οποίον μάλιστα ξεκινά υπόγειο τούνελ το οποίο καταλήγει μέσα στον χώρο της γνωστής "Disneyland".





Η Παναγία των Παρισίων βρίσκεται πάνω από ένα πολύ σπουδαίο  ενεργειακό σημείο που ειδικά στις μέρες μας έγινε δυστυχώς κέντρο σκοτεινών σκοπών για την συσσώρευση αρνητικών σκεπτομορφών . 




Στην Παναγία των Παρισίων υπάρχουν 54 γκαργκούιγ πολλών και διαφορετικών μεγεθών, που συμβολίζουν τον Κέρβερο.

Σύμφωνα με την Αποκάλυψη όλο αυτό που βιώνουμε σήμερα απηχεί στην 5η σφραγίδα:

 «ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ»



ΣΤ'9 Εδώ ο Ιωάννης μόλις αφαιρέθηκε η 5η σφραγίδα είδε κάτω από το θυσιαστήριο τις ψυχές αυτών που πέθαναν για τον λόγο του Θεού και για την μαρτυρία του Χριστού. Ακούστηκε δε η φωνή τους η οποία απορεί γιατί ακόμη το αίμα τους δεν έχει εκδικηθεί εφόσον πέθαναν άδικα. Τους δόθηκε λοιπόν άσπρη στολή και μικρή ανάπαυσις μέχρι να μαρτυρήσουν και οι επόμενοι "αδελφοί τους" στο μέλλον.

Ως εκ τούτου, τα επόμενα δεινά είναι αυτά που περιγράφονται στην 6η σφραγίδα :


«Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ»




ΣΤ'12 Με το άνοιγμα της έκτης σφραγίδας έγινε σεισμός μεγάλος και ο ήλιος έχασε την λάμψη του και έγινε μαύρος και η σελήνη έγινε σαν αίμα (κοκκίνισε).
ΣΤ'13 Τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στην γη σαν τα σύκα της συκιάς που την κουνάει ο άνεμος. 
ΣΤ'14 Ο ουρανός άνοιξε σαν βιβλίο και κάθε όρος και νησί της γης κινήθηκε.
ΣΤ'15 Και οι βασιλιάδες της γης οι μεγιστάνες και οι χιλίαρχοι και οι πλούσιοι και οι ισχυροί και όλοι οι δούλοι και οι ελεύθεροι κρύφτηκαν μέσα στα σπήλαια και μέσα στα βουνά.
ΣΤ'16 Και είπαν οι άνθρωποι αυτοί στα βουνά και στις πέτρες να πέσουν πάνω τους και να τους κρύψουν από το πρόσωπο του Θεού και από την οργή του Χριστού, γιατί έφτασε η μεγάλη μέρα της οργής του και δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει.
 ΣΤ'17 Και είδα τέσσερις αγγέλους στις τέσσερις γωνιές της γης κρατώντας τους τέσσερις ανέμους ώστε να μην φυσάει ούτε στην στεριά, ούτε στην θάλασσα ούτε και σε όλα τα δέντρα.
 Ζ΄2 Και είδα άλλον άγγελο να έρχεται από ανατολάς έχοντας έμβλημα Θεϊκό και φώναξε στους άλλους τέσσερις να μην τιμωρήσουν την γη, την θάλασσα, τα δέντρα αν δεν σφραγισθούν πρώτα τους δούλους του Θεού στα μέτωπα.
Ζ'4 Και ο αριθμός των σφραγισμένων ήταν 144.000 Ζ'9 και είδα ενώπιον του θρόνου (του Θεού), πάρα πολύ κόσμο ο οποίος ήταν αδύνατο να μετρηθεί , και φορούσαν λευκά ρούχα και κρατούσαν κλαριά από φοίνικες στα χέρια τους Ζ'10 και έλεγαν ότι η σωτηρία αυτών οφείλεται στον Θεό και στο Χριστό.Ζ'13 και ρώτησε ο Θεός "ποιοι είναι αυτοί με τα άσπρα ρούχα;
"Z'14 και απάντησα Κύριε εσύ γνωρίζεις. Και μου είπε, αυτοί είναι οι ερχόμενοι από μεγάλες θλίψεις και οι κάτασπρες στολές έχουν λευκανθεί με το αίμα του Χριστού.
Ζ'15 Γι' αυτό είναι ενώπιον του Θεού και Τον λατρεύουν ημέρα και νύχτα. Και ο Θεός θα τους προστατεύσει από πείνα, δίψα, από το κάψιμο του ήλιου Ζ'17 και ο Χριστός θα τους οδηγήσει σε πηγή ζωής και ο Θεός θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους.







Δείτε παρακάτω από 5:46 έως το τέλος του βίντεο:




Όπως φαίνεται παραπάνω στο βίντεο σαν να έσπασε μια πύλη και να βγήκε από μέσα της η φυλακισμένη δύναμη που θέλει να γκρεμίσει τον Χριστιανισμό.


Αθήνα


Μετά την Γαλλία 2 μέρες αργότερα έγινε το χτύπημα στην ΑΘΗΝΑ. 


Η Ακρόπολη δέχθηκε υποτίθεται χτύπημα από Κεραυνό δίπλα από το ΕΡΕΧΘΕΙΟ.  

Η Αθηνά και ο Ποσειδώνας διεκδίκησαν την πόλη των Αθηνών. Μπροστά στους Αθηναίους αποφάσισαν, ότι όποιος πρόσφερε το ωραιότερο δώρο θα αποκτούσε την κυριότητα της πόλης. 
Ο Ποσειδώνας χτύπησε το έδαφος με την τρίαινα του και βγήκε νερό. Ήταν όμως αλμυρό και δεν θεωρήθηκε χρήσιμο από τους Αθηναίους. Η Αθηνά πρόσφερε ένα δέντρο ελιάς που ήταν καλύτερο, αφού παρείχε στην πόλη τροφή, λάδι και ξυλεία. Έτσι η Αθηνά κέρδισε τη μονομαχία και η πόλη ονομάστηκε Αθήνα. 


Στο Ερέχθειο της Ακρόπολης υπήρχε, σύμφωνα με τον Παυσανία (Αττικά 26.5), πηγάδι με θαλασσινό νερό. Όταν φυσούσε νότιος άνεμος, ακουγόταν μέσα στο πηγάδι ήχος κυμάτων. Ήταν ένα δείγμα από τη θάλασσα που εμφάνισε ο Ποσειδώνας με το κτύπημα της τρίαινας κατά τη διαμάχη του με την Αθηνά.

Έγραψε λοιπόν ο Παυσανίας: 

«ἔστι δὲ καὶ οἴκημα Ἐρέχθειον καλούμενον· πρὸ δὲ τῆς ἐσόδου Διός ἐστι βωμὸς Ὑπάτου, ἔνθα ἔμψυχον θύουσιν οὐδέν, πέμματα δὲ θέντες οὐδὲν ἔτι οἴνῳ χρήσασθαι νομίζουσιν.

ἐσελθοῦσι δέ εἰσι βωμοί, Ποσειδῶνος, ἐφ᾽ οὗ καὶ Ἐρεχθεῖ θύουσιν ἔκ του μαντεύματος, καὶ ἥρωος Βούτου, τρίτος δὲ Ἡφαίστου· γραφαὶ δὲ ἐπὶ τῶν τοίχων τοῦ γένους εἰσὶ τοῦ Βαυταδῶν καὶ —διπλοῦν γάρ ἐστι τὸ οἴκημα—[καὶ] ὕδωρ ἐστὶν ἔνδον θαλάσσιον ἐν φρέατι. τοῦτο μὲν θαῦμα οὐ μέγα·


καὶ γὰρ ὅσοι μεσόγαιαν οἰκοῦσιν, ἄλλοις τε ἔστι καὶ Καρσὶν Ἀφροδισιεῦσιν· ἀλλὰ τόδε φρέαρ ἐς συγγραφὴν παρέχεται κυμάτων ἦχον ἐπὶ νότῳ πνεύσαντι. καὶ τριαίνης ἐστὶν ἐν τῇ πέτρᾳ σχῆμα· ταῦτα δὲ λέγεται Ποσειδῶνι μαρτύρια ἐς τὴν ἀμφισβήτησιν τῆς χώρας φανῆναι.» (Ελλάδος περιήγησις, Αττικά, 26, [5]).

Σύμφωνα με τον Παυσανία λοιπόν, στο Ερεχθείο υπάρχει ένα «φρέαρ» που έχει σχήμα τρίαινας, μέσα από το οποίο, κάθε φορά που έπνεε νότιος άνεμος, ακούγονταν ήχοι κυμάτων.

Το χάσμα αυτό όντως υπάρχει στο Ερεχθείο και, κατά τους αρχαίους χρόνους είχε λατρευτική σημασία καθώς οι αρχαίοι απέδιδαν την δημιουργία του στον Ποσειδώνα, τον θεό της θάλασσας.


Ο ήχος των κυμάτων που ακουγόταν μέσα από αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να συνεπάγεται πως υπήρχε – αν δεν υπάρχει ακόμα – υπόγεια επικοινωνία της Ακρόπολης με την θάλασσα.

Γιατί χτυπήθηκε το συγκεκριμένο σημείο της Ακρόπολης ;

Το θέμα είναι όπως αναλύσαμε και σε προηγούμενα άρθρα πως όλα γίνονται για τον ενεργειακό έλεγχο πάνω στο δίχτυ της  θεάς ΑΘΗΝΑΣ και την κυριαρχία των πυλών ανόδου και καθόδου των ψυχών... 

Πολύ περίεργο φαινόμενο ο 'κεραυνός' να χτυπήσει στον ιερό βράχο και να μεταπηδήσει στο κουβούκλιο που βρισκόταν οι εργαζόμενοι...

Αν μια πολύπλοκη ηλεκτρομαγνητική δέσμη ενός οπλικού συστήματος, που εμπεριέχει κι άλλες....  επιμέρους ηλεκτρομαγνητικές μονάδες ισχύος, που όταν απελευθερωθούν και διασκορπιστούν μεγαλώνουν την ισχύ του καταστροφικού πεδίου.  
Αλλά σαν ένα "αόρατο χέρι" απέκρουσε αυτή την ισχυρή ηλεκτρομαγνητική δέσμη αλλάζοντας της κατεύθυνση και διαλύοντας την. 
Τότε μόνο μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο αυτό που έγινε εκεί πάνω στον ιερό βράχο.... ο νοών νοείτω.







Σρι Λάνκα 


Ινδικός χαιρετισμός

Η ψυχή μου υποκλίνεται στη ψυχή σου.
Υποκλίνομαι στο σημείο μέσα σου
όπου κατοικεί ολόκληρο το σύμπαν.
Υποκλίνομαι στο σημείο μέσα σου
που είναι από φως, αγάπη, αλήθεια,
ομορφιά και ειρήνη.
Όταν βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο μέσα σου
και εγώ σε αυτό το σημείο μέσα μου

είμαστε ενωμένοι, είμαστε το ίδιο, είμαστε ένα.


Ήταν γνωστή ως Κεϋλάνη έως το 1972, ενώ από τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους χαρτογράφους αναφερόταν ως Ταπροβάνη.
Ταπροβανή  ή Ταπροβανά περιγράφεται από τους αρχαίους Έλληνες γεωγράφους ως μεγάλο νησί στον Ινδικό Ωκεανό. Στα Β. της δεσπόζουν τα όρη Γάλιβα και Μαλέα! Ανέφεραν ότι είχε μήκος περισσότερα από 5.000 στάδια και την συνέκριναν με το μέγεθος του νησιού της Βρετανίας!

Μετά ονομάσθηκε Παλαισιμούνδος.


Αλήθεια είναι τυχαίο πως στην Σρι Λάνκα ένα από τα όρη που αναφέρονται παραπάνω έχει όνομα: Μαλέα, ενώ στην Ελλάδα υπάρχει το ακρωτήριο Μαλέας, που είναι το δεύτερο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας, μετά το ακρωτήριο Ταίναρο;

Η Ταπροβάνη αποτελούσε μεγάλο εμπορικό κόμβο μεταξύ της Κίνας και της Δύσης. Πρέπει να ξέρετε ότι τα καλύτερα ρουμπίνια βρίσκονται σε τούτο το νησί και δεν υπάρχουν σε καμμιάν άλλη χώρα πέρα από αυτήν. Ακόμη εδώ βρίσκονται ζαφείρια και τοπάζια και αμέθυστους και  πολλά αλλά πολύτιμα πετράδια.

Τι απόγινε άραγε το πυρρό το υακίνθι; 
Πού ξεχωρίζει η αλήθεια από τον μύθο;
Γενικότερα όποιος ελέγχει την Αραβική θάλασσα και την Μεσόγειο ουσιαστικά ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος των δρόμων του εμπορίου της γης. Αλλά αυτό είναι η βάση για τα υπόλοιπα...




Συνεχίζεται...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger