Σε ένα ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο :'' Η μυστηριώδης προέλευση του ανθρώπου'', οι Τόμπσον και Κρίμο με τη συμμετοχή πολλών ακόμη ειδικών αποκάλυψαν ότι ο άνθρωπος δεν προέρχεται από τον πίθηκο, ούτε δημιουργήθηκε από το χώμα...Σίγουρα οι απόψεις αυτές βάζουν ζήτημα επαναξιολόγησης της προέλευσης του ανθρώπου.
Επιπλέον στο εν λόγω ντοκιμαντέρ γίνεται αναφορά για διάφορα ευρήματα που αλλάζουν πολλά δεδομένα,όπως ότι βρέθηκαν ανθρώπινα ίχνη στο Τέξας δίπλα από αποτυπώματα δεινοσαύρων ή σε λίθινα εργαλεία που χρονολογούνται πενήντα πέντε εκατομμύρια χρόνια πρίν...
Αν καταφέρετε για παράδειγμα να αποσυμβολίσετε την αναφορά του Πλάτωνα στην Ατλαντίδα στο έργο του Τίμαιος και Κριτίας,τότε θα διαπιστώσετε ότι τεκμημιριώνεται και μέσα από τα εδάφια της Βίβλου ,αλλά και από χιλιάδες μύθους που προέρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου.
Ως εκ τούτου,άλλο είναι να γνωρίζεις το μονοπάτι κι άλλο να βαδίζεις μέσα σε αυτό.
Αν λοιπόν οι μύθοι καταγράφουν κωδικοποιημένα ιστορικά γεγονότα, τότε θα πρέπει να ασχοληθούμε για το τι ακριβώς ομιλούν οι μύθοι.
Εν κατακλείδι ,πρέπει να μπούμε σε μια διασικασία αφύπνισης.Ώστε να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και πως προήλθαμε.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:

Thompson,Richard & Michael Cremo, For Archeology Badger,califi:Torchlight Publishing,1993.Condensed version:Hidden Historyof the Human Race .
Badger,calif Govardhan Hill Publishenes,1994.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η αναφορά σου για την προέλευση του ανθρώπου, ανοίγει νέες ιδέες για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα υπάρξουν και άλλες αναφορές,αν θέλεις μπορείς να βοηθήσεις και εσύ.Να είσαι πάντα καλά...
    Η Κρήτη είναι το νησί που αγαπώ μετά την Λήμνο...
    θΥΜΉΣΟΥ
    ΚΡΗΤΗ=444

    ΑπάντησηΔιαγραφή