Οι πρώτες ρίζες φυλές του ανθρώπου δεν γνώρισαν θάνατο και είχαν όλη τη θεική χορηγεία.Ζούσαν στη μακαριότητα, στη θεική αγάπη, και στερούντο σάρκινου φορέα.
Η μεταστοιχείωση του ανθρώπου σε παχυλή χονδροειδή ουσία που έχει σήμερα έγινε στα μέσα της Ατλάντιας περιόδου, όταν άσαρκοι δημιούργησαν ανθρώπους με σάρκα και οστά.
Γενικότερα η ψυχοπνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου συντελείται ανά τους αιώνες με την συνολική ανάπτυξη επτά φυλών επί της Γης.
το όνομα Υιός του Ανθρώπου, ένα όνομα παράξενο,που αναφέρεται στον ουράνιο Άνθρωπο, δόθηκε για πρώτη φορά στους μυημένους
της 3ης ρίζας, διότι μαζί με άλλους ιεροφάντες έσωσαν τους ευσεβείς από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα.
Αναφορές με τον όρο "Υιός του Ανθρώπου" γίνονται αρκετές φορές στα ευαγγέλια, εκείνο ωστόσο που μας διαφεύγει είναι το εξής:
Όταν ένας Έλληνας καθηγητής*   έκανε έρευνα στην ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ που βρίσκεται στο Βατικανό, διαπίστωσε ότι υπήρχε ένα απόσπασμα που δεν είναι καταχωρημένο στα ευαγγέλια που γνωρίζουμε. 
Το εν λόγω απόσπασμα.... αναφέρεται στην επίσκεψη που δέχτηκε ο Ιησούς από μια ομάδα Ελλήνων, και στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Κύριος στράφηκε προς το μέρος τους λέγοντας:
"...Έφθασε η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου, διότι όπως έχει εξακριβωθεί οι Έλληνες είναι ουράνιο άνθος και όχι γήινο..."
Προφανώς ο Ιησούς με το όνομα "Υιός του Ανθρώπου" δεν αναφέρεται στο πρόσωπό του, αλλά σε συγκεκριμένη ρίζα ανθρώπων, η οποία έχει άμεση σχέση με το γένος των Ελλήνων. Ενδεχομένως εννοεί εκείνον τον εκλεκτό λαό της Ατλάντιας περιόδου, που εξελισσόμενος προς το φως έφθασε στη τελική επίτευξη της ΑΝΑΛΗΨΗΣ.
Μοναδικός σκοπός του Ιησού Χριστού ήταν να διδαχτεί ο κόσμος την Ανάληψη. Αυτό φαίνεται κυρίως από την Σταύρωση και την Ανάσταση του...

--------------------
*  Όπως αναφέρει ο Μενέλαος Παγουλάτος εις το βιβλίον του “Ανθολόγιον Πατριδογνωσίας”, το έτος 1974 ο καθηγητής Ελευθ. Πρόκος –επίτιμος καθηγητής ξένων πανεπιστημίων- συμμετέχων σε επιστημονική
επιτροπή της UNESCO, ανεκάλυψε σε μία βιβλιοθήκη του Βατικανού, χειρόγραφο του ΕΥΣΕΒΙΟΥ του ΠΑΜΦΙΛΟΥ, επισκόπου Καισαρείας, 265 μ.Χ., το οποίον περιέχει την συνέχεια της ως άνω φράσεως ως εξής:
“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Θάθελα να μου δόσεις περισσότερα στοιχεία σχετικά με τους επιστήμονες ερευνητές του θέματός σου.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Αντώνιος Περιπατητής (μέτρον άριστον)ή ότι άλλη λεπτομέρεια γνωρίζεις ή που μπορώ να την βρω...

    Καλές γιορτές και καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνιε, έχει σταλεί e-mail για σένα με σχετική βιβλιογραφία στο info@metron-ariston.gr, από τους συνεργάτες μας.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή