Ομάδα Για Την Αλήθεια Στα ΜΜΕ


Σε εκπομπή που έγινε στις 31/1/2009 για την Ομάδα «Ε» με αφορμή πρόσφατο σχετικό άρθρο ο κ. Κώστας Χαρδαβέλλας δήλωσε ότι δεν ανήκε ποτέ σε καμία Ομάδα τη στιγμή που από τον Ιανουάριο του 2004 ανήκει στην Ομάδα που υπογράφει το «Μανιφέστο Για Την Ελληνική Εξερεύνηση Του Αγνώστου» (Strange #73), της οποίας τα μέλη κατά κανόνα τροφοδοτούν το πλατό της εκπομπής του.

Την εισήγηση της εν λόγω είδησης έκανε ένα από τα μέλη της Ομάδας του Μανιφέστου -ο κ. Ιωάννης Φουράκης- ανακοινώνοντας πως από εδώ και στο εξής η «Ε» θα δέχεται επισκέψεις στην καφετέρια Τζανή στην Αρετσού Θεσσαλονίκης (!!!), ότι κάποιο από τα δήθεν μέλη της «Ε» ήταν στέλεχος μιας παλιάς οργάνωσης στη Βιέννη ονομάτι "Αβρώνυχοι" η οποία ασκεί κατασκοπεία και αντικατασκοπεία των Ελλήνων και ότι ο αείμνηστος Παύλος Βαρδινογιάννης που αποκαλούσε τον κ. Φουράκη "Μαλάκα", του είχε δώσει μια βαλίτσα με πάμπολλα εκατομμύρια τα οποία μετά από 33 χρόνια (1976-2009) που ήταν "Κρυμμένα" θα αποτελέσουν τον πυρήνα αγοράς ακινήτου στη Θεσσαλονίκη προς δημιουργία Πανεπιστημίου Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Ιστορίας. Ως αναμενόμενο οι ισχυρισμοί του χαρακτηρίστηκαν από καλεσμένο υς της εκπομπής Φαιδροί και Ανοησίες..

Βέβαια, η ιστορία δεν είναι καθόλου αστεία διότι πρόκειται για αποπροσανατολισμό από την σοβαρότατη ιστορία με μεγάλο αγώνα και πολύ αίμα των JFK, Αρ. & Αλ. Ωνάση, Ι. Γεωργιάδη και Γ. Γκιόλβα οι οποίοι συμμετείχαν στην «Ε». Σχετικά Βίντεο και Super 8 έχει προβάλει σε σεμινάρια το Ινστιτούτο Ερευνών ΑΧΑΝΑ-ΙΗ.

Σε εκπομπές του κ. Χαρδαβέλλα έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν και οι Γ. Γκιόλβας (Τέως Αρχηγός της «Ε») και Γ. Πάλμος (Διορισθείς Εγγράφως από τον Γ. Γκιόλβα στις 13/10/2000 Υπεύθυνος ΜΜΕ της «Ε»). Εξ' άλλου λίγες ημέρες πριν την εκπομπή επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί η συμβία του Γκιόλβα ως αφελής και ο αείμνηστος Γκιόλβας ως ψεύτης σε σχετικό άρθρο.

Αποκαλύφθηκε από παριστάμενο της εκπομπής η πρόθεση ίδρυσης πολιτικού κόμματος με την επωνυμία Ομάδα «Ε» και προβλήθηκε πάλι Σύμβολο Σέχτας ως σύμβολο της «Ε». Επίσης, συμμετείχε στην εκπομπή με την ιδιότητα του κοινωνιολόγου εκπρόσωπος του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ που εργάζεται ως αστυνομικός υπάλληλος στο γραφείο του βουλευτή Ά. Γεωργιάδη. Να σημειωθεί ότι κατά την περσινή σεζόν σε όλες σχεδόν τις εκπομπές συμμετείχε στο πλατό υπάλληλος του βουλευτή Θ. Πλεύρη καθώς και ότι συνολικά μέσα στη χρονιά συμμετείχαν Πολλαπλάσιοι Υπάλληλοι και Υποψήφιοι του ΛΑ.Ο.Σ απ' ότι όλων των άλλων κομμάτων μαζί!

Ο κ. Φουράκης ενώ έχει πολλοστές φορές ισχυριστεί ότι η ηγεσία της «Ε» είναι Άγγελοι, Εξωγήινοι και Πέτρες (!!!) σώπασε όταν ο κ. Χαρδαβέλλας είπε ότι η σύνδεση της «Ε» με εξωγήινους είναι Παραφιλολογία. Επιπροσθέτως, συνέχισε να ισχυρίζεται ότι «Νοννός» της ονομασίας «Ε» είναι αυτός τη στιγμή που η οργάνωση Ε.Ε.Ε (Τριεψιλίτες) έδρασε, συνελήφθησαν μέλη της και αθωώθηκαν προτού καν αυτός γεννηθεί και «ξεχνώντας» ότι ο κ. Γεώργιος Νασιάκος (Αρίων) αναφέρει πρώτος το εν λόγω όνομα στο βιβλίο του με τίτλο "Ετοπία" (1973). Τέλος, το «κρεσέντο» της υπόθεσης ήταν η δήλωση του κου. Φουράκη ότι μέσα στη διαδικασία βρίσκεται Βραζιλιάνος μεγαλοεπιχειρηματίας 6ης γενεάς που «κατά σύμπτωση» έχει το ίδιο επώνυμο με αυτόν και ότι η δήθεν «Ε» δεν θα εμφανιστεί για νομικούς λόγους ως Ομάδα «Ε» αλλά ΝΟΛΙΨΕ Ε.Ζ.Ε!

Ο κ. Χαρδαβέλλας έκανε επανηλειμμένα έντονη διαφήμιση περιοδικού, έχοντας ενεργό μέρος σε αυτό το θέατρο του παραλόγου παίρνοντας θετική προς αυτόν θέση. Επίσης, αποκάλυψε κατά λάθος ότι οι 2 επιστολές που έχουν κυκλοφορήσει ως δήθεν της «Ε» είναι γραμμένες από τον φίλο του τον κ. Φουράκη του οποίου την εντιμότητα και ειλικρίνεια μας εγγυήθηκε κατά τ' άλλα αυτός και ο κ. Γιώργος Τσαγκρινός. Φανερώθηκε, λοιπόν, το παιχνίδι και του κου. Τσαγκρινού ο οποίος μετά από 3 συμμετοχές του σε εκπομπές για την "Ε" έδωσε την εντύπωση υπαλλήλου του κου. Φουράκη.

Κατά συμπέρασμα, όλα αυτά τα πρόσωπα, έναν από τους οποίους έχει χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του ο θρυλικός Γ. Γκιόλβας ως Οικονομησάριο και Συνήγορο των Σιωνιστών, καπηλεύονται την ιστορία της «Ε» στήνοντας, αποδεδειγμένα από τις πωλήσεις των βιβλίων και περιοδικών τους, κερδοφόρες επιχειρήσεις με την συνενοχή και στήριξη πάντα του κου. Χαρδαβέλλα.

Μετά Τιμής,
Ο Εκπρόσωπος της Ομάδας
Κεράτσας Βασίλης

Δημοσίευση σχολίου

Blogger