Κατά το διάστημα από το 1991 έως σήμερα , προέκυψαν διάφορα σοβαρά Εθνικά ζητήματα, όπως ΙΜΙΑ, ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ...
Εδώ στην Ελλάδα οι διαμορφωτές των ΜΜΕ, τα μεγάλα αφεντικά για όλα τούτα σιωπούσαν προκλητικά, οργανώνοντας πάντα μαζί με τους πολιτικάντηδες την μεγάλη κονόμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, και τα διάφορα σκάνδαλα. Όπως υπόθεση ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΜΕΝΣ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ, και τόσα άλλα.
Την ίδια στιγμή που 123 χώρες αναγνώριζαν τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Εμείς αγαπητοί φίλοι και φίλες ευχαριστούσαμε τους Αμερικανούς μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, δηλώνοντας υποτέλεια όπως ακριβώς ταιριάζει στους υποδουλωμένους λαούς. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, σε μια Ελλάδα του σήμερα με τουλάχιστον δυο εκατομμύρια αλλόδαπους, με 300 δισεκατομμύρια εξωτερικό χρέος , με την Κύπρο ως το μοναδικό Ευρωπαικό κράτος με στρατεύματα κατοχής. Έχοντας δίπλα μας μια Τουρκία με πυρηνικά και με πληθυσμό τεραστίων διαστάσεων που έχει αυξανόμενη τάση. Ενώ η γειτονική Αλβανία που τόσο την στηρίξαμε βάζει θέμα ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ, ονειρεύοντας κάποιοι την μεγάλη Αλβανία με σύνορα ως την Άρτα. Σχετικά με την Αλβανία ας μην ξεχνάμε ότι επί κυβερνήσεως ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ άνοιξαν οι θύρες στους οικονομικούς μετανάστες χωρίς καμία οργάνωση και υποδομή μέχρι σήμερα.
Ακόμη ας θυμηθούμε ότι πριν τρία χρόνια περίπου εδώ στην "ρατσίστρια" Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με τις ευλογίες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, πραγματοποιήθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του Σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας.
Είναι προφανές πλέον τι θα συμβεί στο μέλλον σε τούτη τη χώρα...
Αλήθεια τόσα χρόνια αριστεροί , κεντρωοί, και δεξιοί τι έκαναν για όλα τούτα;
Που ήταν το Ελληνικό κράτος τότε, που είναι σήμερα;
Τόσα χρόνια που διαφωνούσαμε με όλα αυτά φασιστές μας αποκαλούσαν.
Τώρα που τα προβλήματα έγιναν τσουνάμι τα θυμηθήκαμε και αναρωτιόμαστε:
Γιατί στο κέντρο της Αθήνας "φύτρωσε καινούργιο δέντρο" που λέγεται ΓΚΕΤΟ;
Γιατί στην ΠΕΛΛΑ ομιλούν ΣΚΟΠΙΑΝΑ;
Γιατί μας αποκαλούν βαρβάρους και μη ΕΛΛΗΝΕΣ;
Πως γίνεται να έχουμε αναζωπύρωση "μειονοτήτων" στην Θράκη και στην υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ;
Όπως και τόσα άλλα σημαντικά ζητήματα.
Μετά από όλα αυτά λοιπόν, έχουν το θράσος οι πολικοί μας να βγαίνουν στα κανάλια και να ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού.
Αυτό κι αν είναι τραγικό...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger