Γράφει ο Ελισσαίος



Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους  χθές στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που ορισμένοι "διαδηλωτές" επιτέθηκαν με μολότωφ σε τράπεζα κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων κατά του νομοσχέδιου για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες από την πυροσβεστική πρόκειται για έναν άνδρα και δύο γυναίκες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν μέσα στο κτίριο της τράπεζας και βρήκαν τραγικό θάνατο από μολότωφ.
Την στιγμή εκείνη έχε φθάσει πυροσβεστική στο τραγικό σημείο, αλλά οι "διαδηλωτές" πετώντας πέτρες δεν άφησαν τους πυροσβέστες να πλησιάσουν. Οι πυροσβέστες τους έκαναν  γνωστό πως στο κτήριο υπάρχουν άνθρωποι... Κι οι δολοφόνοι που πέταξαν τις μολότωφ απάντησαν:
"Ας καούν υπάλληλοι τράπεζας είναι.."
Είναι σίγουρο ότι αυτά τα καθάρματα δεν ανήκουν στο χώρο εκείνων των ανθρώπων που κλέβουν τα τρόφιμα
από τα μαγαζιά και τα μοιράζουν στους συνταξιούχους των 400€...
Ωστόσο όλα αυτά τα παράσιτα δεν χτυπάνε ποτέ στα τυφλά και πάνω από όλα εργάζονται κανονικά με μισθό για το συμφέρον του συστήματος...
Βλέπετε σε τούτο τον τόπο αν υπήρχε σοβαρή αριστερά δεν θα είχαμε φθάσει σε τούτα τα χάλια.
Άλλα όπως είναι γνωστό όλες οι ηγεσίες της αριστεράς πρόδοσαν όλο το λαϊκό κίνημα. Θυμάμαι σαν τώρα τον παππού μου που είχε περάσει την ζωή του στις φυλακές και στις εξορίες να μου λέει:
"Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι οι καθοδηγητάδες μας θα ήταν οι αυριανοί ρουφιάνοι..."
Έχει μπει μπροστά από καιρό το σχέδιο που λέει: " Ανατροπή του πολιτικού συστήματος, χάος και στροφή του κόσμου ενάντια σε κάθε πολιτικό..."
Η παγκοσμιοποίηση θέλει θυσίες κι έχει έτοιμη την λύση της...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Αγαπητε φιλε και φιλοι αναγνωστες , ετυχε εκεινη την μερα να κατεβει ενας γνωστος μου που ειχαμε καιρο να ειδωθουμε και μου ειπε οταν συναντηθηκαμε πως ειχε κατεβει με αυτους τους ..."αναρχικους" , την στιγμη που βγαιναν απ την γωνια ειχαν ηδη καποιοι αλλοι πεταξει τις μολωτοφ και υπαρχουν πολλοι-πολλοι μαρτυρες εκεινης της στιγμης που κατεθεσαν .....και φωναζαν για αυτο το συμβαν την στιγμη που ηρθε πυροσβεστικη κλπ. υπηρεσιες αλλα την εξαφανισαν την κατακραυγη τους σε σχεση με το ποιος εβαλε την φωτια(γαμημενοι κρατικοι μηχανισμοι μαζι με τα μμε χτιζουν και κατευθηνουν αντιληψεις εχω παρομοια εμπειρια παλιοτερα ) .....για το ποιοι διακινουν τους αντιδραστικους νεολαιους(υγιεις φυσικα ως νεοι ...και χαοτικοι)και ποιοι φροντιζουν στα αληθεια τις κινητοποιησεις και τα ευτραπελα πισω απ τους εφηβους αναρχικους .......ειναι οι ιδιοι που δολοφονησαν τον Γρηγοροπουλο και αποπηραθηκαν και κατα του πιτσιρικα ειδικου φρουρου , γιατι??? Μα για να δημιουργουν μαρτυρες και στα δυο στρατοπεδα(σε αυτους που καιρο τωρα εχουν διαιρεσει)...

    Στο μουνι αυτο που εχει την τραπεζα και που στεναχωρηθηκε και που το χιλιοδειξαν τα καναλια για να το φαμε το παραμυθι πως ειναι μαζι με τους εργαζομενους του και τον πηρε το μαυρο δακρυ της υποκρισιας απ' τον θανατο τους ....Τοτε ρε γαμημενε γιατι δεν ειχες δωσει ρητη εντολη να απεργησουν ολοι οι υπαληλοι σου την προκειμενη μερα? αλλα αυτος ο ευργετης ειναι ποιο ενοχος απο οσο γνωριζουμε η' μπορουμε να επιτρεψουμε στον εαυτο μας να φανταστει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδη εγω προσωπικα δεν πασχω απ'το συνδρομο του σωτηρα να σωσω το καθε προβατο που εχει μεγα ευθυνη για αυτα που συνεχιζει και εξακολουθει να τραβαει ,σταματαω εδω ομως την αναλυση και ο νοων νοειτω για να μην πει κανεις βλακας βλακειες . Εξαλου αυτοι που ευεργετουν και βαζουν απο "κατω" ταμπελα με το ονομα τους να αναβοσβηνει για να λεει ο κοσμος ."τι καλοι ανθρωποι θεε μου?!" και δεν το κανουν ως αληθινοι ευργετες (με ταπεινοτητα σοφου δηλ.οχι τσιγκανου)τοτε σιγουρα τα λεφτα που προσφερουν ειναι κλεμενα σιγουρα απο ειτε απο εμας αμεσα...ειτε απο τους προγονους μας ασχετως Θεου πιστευοντως και πολιτικης κρισης, και παντα και διαρκως χωρις να εχει σταματησει ποτε αυτο με πολυ χημενο αιμα και νεκρους . 1παραδειγμα (γιατι αλλο δεν εχει απο εμενα )ξερετε οτι για να παραδωθουν εγκαιρως οι εγκαταστασεις σε οποιαδηποτε χωρα θα διεξαχθουν οι Ολυμπιακοι Αγωνες πεθαινουν κατα μεσω ορο 60 εργατες σε εργατικα ατυχηματα (που μονο ατυχηματα δεν ειναι οταν πιεζει το αφεντικο και αποιλει εμεσως παντα με απολυση) ??? το ξερετε βρε'σεις? Και
    αγαπητε συνΕλληνα ασχετως που καταπιανεσαι για να βγουν τα προς το ζειν να σου θυμισω κατι "ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗ" ασχετα αν σου σου κακοφαινεται γιατι οι περισοτεροι απο εμας δουλευουν και καποιοι κατα πολυ λιγοτεροι πιο ευνοημενοι εργαζοντε στ'αληθεια .(δεν φτανει εδω και χρονια που πληρωνομαστε απο μηχανηματα θα τους λεμε και εργοδοτες , διοτι ουτε εργο δινουν ουτε ελεημοσυνη ) απλα καντε τουμπεκι και λεβεντες και δουλοι γιατι δεν μας εχουν αφησει δικαιωμα επιλογης , η επιλογες μας ειναι οπως των προβατων στο μαντρι προδιαγεγραμενες λειτουργιες .... για νερο , για σανο ,για χεσιμο , για σφαξιμο )να αμφισβητητε οποιονδηποτε φερνει καθε φορα την φωνη της οποιας ομαδας και να δωσετε ζωτικης σημασιας πνοη στην λαλια σας την προσωπικη την διαφορετικη , γιατι σε οποιαδηποτε ομαδα , στρατοπεδο και αν λαμβανετε μερος η'υποστηριζετε χανεται η φωνη σας και κατευθυνεται το μυαλο σας καλα μου προβατακια παπαγαλοι που ειστε ειτε στην κουλτουρα σας ειτε στην ηθικη σας ειτε τελικως καθε φορα ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ .

    Φιλικα ! αγνωστος

    Υ.Γ. .......αν ξενερωσε κανεις και δεν το λαβει ως ευλογια αυτο λογο της πολης φοβιας που εχει , τοτες κερασμενο το επομενο ναρκωτικο απο εμενα οτι πινει ο καθενας ... ποδοφαιρο , χασισι , καφετερια , μαλακιση στον εγκεφαλο περι ανεμω και υδατων (συνεχεια) ωχ ασε μωρε δε βαριεσαι ? κουραστηκα ! Βιβα σας !Για να μην παρεξηθω τους γαμαω και τους αναρχικους γιατι και αυτοι , σε ομαδες μεσα πλαθοντε και αρα και αυτοι ασθενουν με τις νοσους που εμφανιζοντε μεσ'τις ομαδες .
    Αντιο κακοι μου φιλοι γεια σας καλοι μου εχθροι , στην υγεια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επειδη εγω προσωπικα δεν πασχω απ'το συνδρομο του σωτηρα να σωσω το καθε προβατο που εχει μεγα ευθυνη για αυτα που συνεχιζει και εξακολουθει να τραβαει ,σταματαω εδω ομως την αναλυση και ο νοων νοειτω για να μην πει κανεις βλακας βλακειες . Εξαλου αυτοι που ευεργετουν και βαζουν απο "κατω" ταμπελα με το ονομα τους να αναβοσβηνει για να λεει ο κοσμος ."τι καλοι ανθρωποι θεε μου?!" και δεν το κανουν ως αληθινοι ευργετες (με ταπεινοτητα σοφου δηλ.οχι τσιγκανου)τοτε σιγουρα τα λεφτα που προσφερουν ειναι κλεμενα σιγουρα απο ειτε απο εμας αμεσα...ειτε απο τους προγονους μας ασχετως Θεου πιστευοντως και πολιτικης κρισης, και παντα και διαρκως χωρις να εχει σταματησει ποτε αυτο με πολυ χημενο αιμα και νεκρους . 1παραδειγμα (γιατι αλλο δεν εχει απο εμενα )ξερετε οτι για να παραδωθουν εγκαιρως οι εγκαταστασεις σε οποιαδηποτε χωρα θα διεξαχθουν οι Ολυμπιακοι Αγωνες πεθαινουν κατα μεσω ορο 60 εργατες σε εργατικα ατυχηματα (που μονο ατυχηματα δεν ειναι οταν πιεζει το αφεντικο και αποιλει εμεσως παντα με απολυση) ??? το ξερετε βρε'σεις? Και
    αγαπητε συνΕλληνα ασχετως που καταπιανεσαι για να βγουν τα προς το ζειν να σου θυμισω κατι "ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗ" ασχετα αν σου σου κακοφαινεται γιατι οι περισοτεροι απο εμας δουλευουν και καποιοι κατα πολυ λιγοτεροι πιο ευνοημενοι εργαζοντε στ'αληθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή