Γράφει ο αντικαθεστωτικός

Στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ η Γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέργκελ, εξέφρασε την εξωφρενική απαίτηση να αναθεωρηθούν τα Συντάγματα όλων των κρατών-μελών της Ευρωζώνης με τέτοιο τρόπο που να εισαχθούν τα κατάλληλα άρθρα, ώστε να καθιστούν αντισυνταγματική την ύπαρξη των ελλειμάτων του προυπολογισμού και, την υπέρβαση από το δημόσιο χρέος κάποιου ποσοστού του ΑΕΠ.
Η πρόταση αυτή καταδικάζει τους λαούς της Ευρώπης σε μόνιμη λιτότητα, με συνεχόμενη μειώση των μισθών και των συντάξεων, άνοδο της φορολογίας κ.λπ.
Άραγε γιατί η Ευρώπη να υποτάσσεται στο γερμανικό τρόπο σκέψης;
Ωστόσο, η παρωδία είναι ότι με την προαναφερθείσα πρόταση μπαίνει ουσιαστικά εκτός λειτουργίας το δήθεν ιδεολογικό οικοδόμημα της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, όπου πρόεδρος είναι ο Γ. Παπανδρέου. Βέβαια ούτε ο κ.  Παπανδρέου, αλλά και κανένας άλλος σοσιαλιστής ηγέτης δεν διαφώνησε ευθέως με την πρόταση της κ. Μέργκελ.
Αν και τελευταία παρατήρουμε ένα αναπάντεχο "χτύπημα" του Γ. Παπανδρέου από τον άλλον σοσιαλιστή και διευθυντή του ΔΝΤ, τον Ντομινίκ Στρος-καν, ο οποίος σε ντοκυμαντέρ που θα προβληθεί στην Γαλλία τον επόμενο μήνα, αποκαλύπτει ότι η σημερινή κυβέρνηση της ελλάδος ζητούσε από τον Δεκέμβριο του 2009 την έντηξη της χώρας στο "μνημονιακό καθεστώς" (Κυριακάτικη Καθημερινή).
Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαπατούν τον ελληνικό λαό, όμως το θέμα δεν είναι εκεί...
Ο πολιτικός εκφυλισμός και η πολιτική απαξίωση παίρνει τέτοιες διαστάσεις μέρα με την μέρα, που μας αποκαλύπτει ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί έχουν πουλήσει κυριολεκτικά την ψυχή τους  στο διάολο, με αντάλλαγμα το προσωπικό συμφέρον.
Γενικότερα,  θα λέγαμε ότι οι δήθεν σοσιαλδημοκρατικοί ηγέτες  της ΕΕ παίζουν το ρόλο του κομπάρσου, μπροστά σε ένα εξελισσόμενο οικονομικό-πολιτικό ολοκληρωτισμό.
Η Ευρώπη σταδιακά υπόκεινται στην κατάργηση των δυνάμεων του έθνους ως έννοια, στην κατάργηση ή στην μηδενοποιήση των εθνικών κυβερνήσεων, δίχως να μπορούν να έχουν κάποιο δημοκρατικό ρόλο στις μελλοντικές εξελίξεις.
Είναι πλέον ορατή η κατάργηση των λαών, των εθνών και των δημοκρατικών διαδικασιών. Η αλλαγή αυτή άρχισε να γίνεται εμφανή το τελευταίο διάστημα, όταν άρχισε το Βερολίνο να μην κρύβει την πρόθεσή του να χρησιμοποιεί την  ΕΕ ως εργαλείο πίεσης με σκοπό την καθυπόταξη των εθνικών κυβερνήσεων.
Τί κρύβεται όμως πίσω πό όλα αυτά;
Kατ' αρχήν το ρηματοπιστωτικό ίδρυμα F.E.D, που τυπώνει το Αμερικάνικο δολάριο, ανήσει σε 11 οικογένειες από την Δ. Ευρώπη. Αυτές οι οικογένειες κρύβονται πίσω από την τεχνική οικονομική κρίση και, ουσιαστικά ελέγχουν τόσο την Αμερική, όσο και την Ευρώπη.
Σκόπος τους πάντα είναι το μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης των λαών να ενισχύεται και να υλοποιήται σταδιακά, με συγκεκριμένους μοχλούς πίεσης...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Ελεβετόψυχοι, Αμερικανοτσολιάδες...
    Ήρθεν η ώραν σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συνέβη ένα τρομερό κοσμοϊστορικό γεγονός. Ο σοβιετικός "δράκος" του αμερικανικού "παραμυθιού" πέθανε. Η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε και μαζί της παρέσυρε και το Ανατολικό Μπλοκ. Η PAX AMERICANA βρέθηκε στον "αέρα". Χωρίς εχθρό ήταν αδύνατον να επιβιώσει. Ως εκ τούτου το σύνολο των δεδομένων αυτής της Τάξης έπρεπε να αναθεωρηθεί. Μέχρι τότε οι Αμερικανοί έλεγχαν τα κράτη με ιδεολογικούς περιορισμούς και φόβητρα και ελλείψει εχθρών έπρεπε ν' αλλάξει ο σχεδιασμός. Δεν μπορούσαν πλέον να ελέγξουν τα κράτη με τον γνωστό αγγλοσαξονικό-αντικομμουνιστικό τρόπο. Έπρεπε, είτε να γυρίσουν "πίσω" στην εποχή που τα εθνικά κράτη ανταγωνίζονταν για τα εθνικά τους συμφέροντα είτε να δημιουργήσουν ένα νέο "παραμύθι". Το πρώτο δεν συνέφερε τους Αμερικανούς, γιατί θα έχαναν τα κέρδη της "κηδεμονίας". Το δεύτερο ήταν δύσκολο, γιατί θα "έμπαιναν" σε έναν "απάτητο" χώρο και εκεί δεν υπήρχε γνώση να τους προστατεύσει.
    Οι Αμερικανοί, ως άσχετοι, έκαναν αυτό, το οποίο συνήθως κάνει ο άσχετος. Ρίσκαραν. Με "όπλα" το δολάριο, τις πολυεθνικές και τον έλεγχο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, θεώρησαν ότι μπορούσαν να "κατακτήσουν" το κόσμο. Είχαν στο πλευρό τους και τους ειδικούς του χρήματος και θεώρησαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Οι Εβραίοι μπήκαν επικεφαλής του σχεδιασμού και έφτιαξαν την Νέα Τάξη …Τη μονεταριστική Νέα Τάξη …Αυτό γνώριζαν, αυτό έφτιαξαν. Τοκογλύφοι ήταν και τοκογλυφικό σύστημα έφτιαξαν. Ειδικοί του χρήματος ήταν και αυτό μπορούσαν να κάνουν. Έκαναν "επίθεση" με χρήμα, για να υπερχρεώσουν τα κράτη, ώστε να τα "αγοράσουν" στη συνέχεια. Στόχος φιλόδοξος, αλλά και πρωτοφανής στην ιστορία. Έμοιαζε με την περίπτωση των Ινδιάνων, οι οποίοι πουλούσαν τη γη τους για λίγο ουίσκι και μερικές χάντρες …Έμοιαζε, όμως, η περίπτωση …αλλά δεν ήταν ίδια. Οι Ινδιάνοι ήταν νικημένοι στρατιωτικά και οι Δυτικοί απλά αγόραζαν "νομιμότητα" με τις "χάντρες". "Αγόραζαν" ηθική νομιμοποίηση, για να "σκεπάσουν" ένα ανήθικο έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή