«Η τρομοκρατία είναι ο υπ' αριθμόν ένας κίνδυνος που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα χρόνια», ανακοίνωναν επίσημα οι Η.Π.Α το 2011 μετά το χτύπημα στους δίδυμους πύργους. Εξαπολύοντας “Θεούς και δαίμονες” για την πάταξη της τρομοκρατίας.

Η Νέα Υόρκη είχε δεχθεί τρομοκρατικό χτύπημα στους δίδυμους πύργους. Οι εικόνες που μεταδίδονταν από τις ειδήσεις θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο.
Η νέα νοοτροπία δεν άρχισε να κάνει την εμφάνισή της για μία ξελιγωμένη ασφάλεια. Ο τρομοκρατικός κίνδυνος για “Τσιχάντ” ήταν γεγονός, όπως και ο άνθρωπος με το δύσκολο όνομα: “Οσάμα μπιν Λάντεν”, πρόβαλε στις οθόνες των τηλεοράσεων σαν το κυνήγι του “χαμένου θησαυρού”, που ξέφυγε από τα χέρια των “Πεφωτισμένων αδελφάτων”, των βαθύπλουτων illuminati που καταδυναστεύουν ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς και τα υπόλοιπα σκοτεινά ιερατεία .
Αργότερα ήρθαν και τα υποτιθέμενα μέτρα για την τρομοκρατία. Ώστε να ζούμε με μεγαλύτερη “ασφάλεια” και λιγότερη προσωπική ελευθερία. Ο κόσμος παραδόθηκε άνευ όρων σαν μπεγλέρι στα χέρια των παγκοσμιοποιητών.
Ολόκληρη η ανθρωπότητα οδηγείται αποχαυνωμένη και απαθής στην παγκόσμια εξουσία του ενός, προδομένη από τους ηγέτες της. Πριν αποδεχτούμε με την ψυχή και το σώμα μας την υπέρτατη κυβέρνησή τους, θα φτάσουμε στο σημείο να επιζητούμε την ειρήνη και την γαλήνη, αλλά κανείς δεν θα την δίνει. Τότε θα γίνουν απαραίτητα τα ενιαία μέτρα για την ομογενοποίηση των λαών, και τον παγκόσμιο έλεγχο....
Για την Ελλάδα:
Βέβαια, στην Ελλάδα μετά το 2001, είχαμε  την μεγαλύτερη ίσως συσσώρευση λαθρομεταναστών και, ιδιαίτερα Μουσουλμάνους. Άραγε γιατί;
Όταν ο πληθυσμός , για παράδειγμα,  της διπλανής μας Αλβανίας είναι κατά 70% Μουσουλμάνοι, στα Σκόπια το 30% του πληθυσμού το ίδιο, ενώ στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη το 40% του πληθυσμού είναι πάλι Μουσουλμάνοι κ.λπ.
Εμείς εδώ, κατά βάση είμαστε σκόπιμα "εν ύπνο", όταν σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως στην Ιταλία, την Ισπανία κ.α,  όπου το 2004 οι μυστικές υπηρεσίες, εντόπισαν αρκετούς τρομοκρατικούς πυρήνες της Αλ Κάιντα που στατολογούσαν μαχητές με προορισμό το Ιράκ.
Όμως στην Ελλάδα αντί αυτού, ειδικά την τελευταία περίοδο κυνηγήσανε πατριώτες που ορθώσαν το αναστημά τους απέναντι στην "γκετοποίηση"  περιοχών στο κέντρο της Αθήνας. Φθάσανε στο σημείο να βάλουνε τα ΜΑΤ να χτυπήσουνε τους κατοίκους του Αγίου Παντελαήμονα, εντός και εκτός του ιερού ναού, διότι διαμαρτύρονταν για την γνωστή κατάσταση που επικρατεί εκεί....
Οι δήθεν αρχηγοί από τα λεγόμενα "αναρχοαριστερά κίνηματα"  που είναι υπερ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αυτοί λοιπόν οι "υπέροχοι" άνθρωποι, έχουν πάρε, δώσε με το  ΙΣΛΑΜ και, βρίκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία....
Και όλα αυτά γιατί;
Διότι, το ελληνικό κράτος όπως αυτό έχει διαμορφώθηκε μετά το 1821, είναι ανίκανο να προστατεύσει την υποστασή μας ως  ελληνικό έθνος και,  επιπλέον  αρκετές φορές ξεπουλάει ή προδίδει στοιχεία ζωτικής σημασίας που αφορούν την παραπέρα πορεία του έθνους μας....

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. έχει αποδειχθεί πως δεν βρίσκεται το ισλάμ πίσω από την πολυπολιτισμικοτητα, άλλοι είναι οι μεγάλοχρηματοδότες της εισβολής, ειναι οι ιδιοι που ακόμα μια φορά ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν αμάχους προκειμένου να γονατίσουν ένα λαό και ένα καθεστώς που δεν είναι της αρεσκείας τους.
    Αναγκαστικά εμείς είμαστε στο πλευρό των Λίβυων και του Καντάφι! Όσο κι αν διαφωνούμε για τον τρόπο της διακυβέρνησης που εξασκεί και αυτό διότι οι Αμερικανοί είναι τρισχειρότεροι και τρισάθλιοι εγκληματίες δολοφόνοι.
    Θα έπρεπε αγχόνη σε πολλούς Αμερικανούς (Μπους, Κλιντον, Ρήγκαν ..και πολλούς άλλους) για τα εγκλήματα που με τις διαταγές τους έγιναν στη Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν …αλλά και σε όλο τον Πλανήτη.
    Έχουν μετατρέψει το ΝΑΤΟ σε δολοφονική μηχανή με κύριο στόχο την πλήρη υποδούλωση των λαών…και τον ΟΗΕ σε μασκαράτα υποκρισίας για να κρύβονται τάχα πίσω από τις εκβιαστικές δικές τους απάνθρωπες, παράνομες, φασιστικές αποφάσεις.
    Είδαν ότι οι πράκτορές τους δεν τα κατάφεραν να παραπλανήσουν τον λαό της Λιβύης για αναταραχή και εξέγερση !!!στο πουθενά!!! Και έκριναν ότι πρέπει να τους βομβαρδίσουν! Πήραν μαζί τους και όλα τα φασιστόμουτρα-υπηρέτες Άγγλους, Ισραήλ και Σαρκοζί! Και βγήκαν για σαφάρι ανθρώπων φτωχών στην Αφρική! Στο Ιράκ μας λέγανε ότι έχει πυρηνική, Χημικά κ.λ.π. τώρα δεν λένε τίποτε !!! Έτσι θέλουν ! έτσι γουστάρουν !...και ο Πλανήτης τους παρακολουθεί αδύναμος να αντιδράσει στην ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή