Η Μαχαμπαράτα των Ινδιών, που βασίζεται σε αρχαιότατες πηγές παρουσιάζει τους λεγόμενους θεούς ως όντα με υλικό σώμα, που δεν ιδρώνουν, δεν βλεφαρίζουν τα μάτια τους και που είναι πάντα νέοι. Βέβαια άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι οι θεοί είναι τόσο υλικοί όσο και πνευματικοί.
Ο αείμνηστος Θ. Αξιώτης στο αποκαλυπτικό βιβλίο του: " Η Αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού" (Ο Ηρακλής στο Λαβύρινθο), Γεωργιάδη, Αθήνα, 2003, μεταξύ των άλλων αναφέρει (σ.123):

"...Στο δίσκο της Φαιστού είναι γραμμένο ότι σε ουράνιο ναό από γυναικεία μήτρα θα γεννηθούν άνθρωποι τύπου Ηρακλή, Περσέα, Διονύσου, Αχιλλέα κ.ά...
Είναι κάτι που έγινε στο παρελθόν και θα συμβεί στο μέλλον..."

Ο προαδαμικός άνθρωπος, όπως μαθαίνουμε από τα αρχεία που βρέθηκαν στα Πυρηναία(Ρέννες), δέχθηκε τη θεική πνοή  από ουράνιο σπέρμα, τότε που το επιτελείο των Ολυμπίων θεών, από το άστρο του Μηρού ( Σείριου), απόφασισε να γεννηθεί στη Γη ο πρώτος υβριδικός άνθρωπος, ο παρθενογεννημένος, μέσω της γήινης μήτρας.

Ο Θ. Αξιώτης μας αποκαλύπτει και κάτι ακόμη:
"...Ο ουράνιος ναός , με άλλα λόγια ή διαστημική πόλη, στις παραδόδεις συνδέεται με την γέννηση και ανατροφή ημίθεων και ηρώων..." (ό.π, σ. 123)

Σήμερα, πάντως, πάλι οι ίδιοι οι Ολύμπιοι θα παίξουν πάλι ενεργό ρόλο στη δημιουργία του νέου αυτού ανθρώπου, διότι θα υπάρξουν προβλήματα στα νέα "τεχνολογικά άλματα" του ανθρώπου.
Ενώ πορευόμαστε την Εποχή του Υδροχόου, διαφαίνεται τελικά πως, ίσως, για πρώτη φορά στην ιστορία, υπάρχει ένας τόσος σημαντικός αριθμός ανθρώπων, που έχει κατανόησει το ιστορικά πραγματοποιημένο παρελθόν και, παράλληλα είναι ικανός να προβλέψει αρκετά από τα μελλούμενα γεγονότα που θα λάβουν χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. από ότι φαίνεται οι φιλάνθρωποι ολύμπιοι πανεπιστημονες θα βοηθήσουν πάλι στην αφύπνιση του είδους μας, άλλοι το λένε -ενεργοποίηση του ιχωρ- άλλοι "ανάσταση των νεκρων", εύγε για την ανάλυση σας, Εν κατακλείδι ας επισημάνουμε εδώ τον θρύλο των ντογκον για τους εξ-ουρανου-σειριου εκπολιτιστες ,τους νομμος (οπου στην γλωσσα τους σημαινει ευνομοι-απο το ελληνικο νομος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή