Το γεγονός ότι ο ήρωας Τάσος Παπαδόπουλος τόλμησε να συγκρουστεί με τα διεθνή συμφέροντα, αλλά και ο Κυπριακός λαος που αγωνίστηκε μαζί του. Διότι ο Κυπριακός λάος δεν ΞΕΧΝΑ  αυτούς που βάλανε την ταφόπλακα της Κύπρου με τους 1619 αγνοούμενους... Είναι μερικά από τα αίτια που η Κύπρος έγινε ένας από τους στόχους των μεγαλοτραπεζιτών.
Η Κύπρος ήταν είναι και είναι Ελλάδα, αυτή η περιοχή της Ελλάδας δέχθηκε πριν μερικές μέρες ένα τεράστιο πλήγμα, δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω για τα αίτια της τραγωδίας. Ωστόσο, μετά το "περίεργο χτύπημα" που προαναφέραμε, έχουμε και το εξής  ύποπτο γεγονός:
Την υποβάθμιση των κυπριακών ομολόγων κατά δύο βαθμίδες , δηλαδή,  από A2 σε Baa1 . Όπως μας  ανακοίνωσε ο περιβόητος  οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody's, επικαλούμενος φυσικά  μεταξύ άλλων την έλλειψη πολιτικής συναίνεσης, τη δημοσιονομική κατάσταση και την έκθεση κάποιων τραπεζών στην Ελλάδα..."
 Το ποιοι εξαπατούν ποιους είναι αυταπόδεικτο, αλλά να ξέρουν ότι πέρα από την έντεχνη χρεοκοπία των λαών και την συνομωσία των υποτιθέμενων καλών.... 
Υπάρχει στο παιχνίδι και η πραγματική εθνεγερσία, κι ας θέλουν να την υποτιμούν...
Σύντομα κυρίως οι Ευρωπαίοι θα μετανιώσουν για την απαράδεκτη στάση τους.

 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger