Γράφει το ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Εντός των ημερών θ’ αρχίσουν να εφαρμόζονται τα νέα εγκληματικά φορολογικά μέτρα. Μπιλιέτα επί μπιλιέτων το ένα πάνω στο άλλο.Οι φορολογικές απαιτήσεις του κράτους από τους πολίτες εκτοξεύθηκαν σε τραγικά επίπεδα. Ξεχνώντας πως στην Ιστορία τα κράτη πάντα έπεφταν όταν η εκτεταμένη διαφθορά των λίγων συνοδεύονταν από την εξωπραγματική φορολογία της φτωχολογιάς. Η ίδια η οικονομική καθημερινότητα του επερχόμενου Χειμώνα θα ξεπεράσει κατά πολύ ακόμη και τον χαρακτηρισμό «δυσβάστακτη». Πόσοι πιστεύει αυτή η Πολιτεία ότι θα ανταποκριθούν στις αισχρές φορολογικές απαιτήσεις της; Πόσοι τάχα Πολίτες θα κατορθώσουν να επιβιώσουν κρατώντας ταυτόχρονα και την «νηφαλιότητά» τους; Είπαν ότι για χρέος προς το κράτος πάνω από 500 ευρώ θα λαμβάνονται δικαστικά μέτρα αναγκαστικής είσπραξης. Για να γίνει κατανοητό τι σημαίνει αυτό θα θυμίσω το παράδειγμα εκείνου του ζεύγους ηλικιωμένων που πρόπερσυ για 200 ευρώ χρέος στην εφορία, του έστειλαν δικαστικό επιμελητή και αστυνομία για να εκτελέσει την απόφαση του δικαστηρίου. Ποια ήταν κατά τη γνώμη σας η απόφαση εκείνου του δικαστηρίου; Να κατασχέσουν το παμπάλαιο χιλιοφθαρμένο σαλονάκι 20 ετών αυτών των συνταξιούχων, ηλικιωμένων, πάμφτωχων απομάχων της ζωής. Πολιτικοί, κυβερνήτες, γραφειοκράτες, έφορες, εισαγγελείς και δικαστικοί, αστυνομικοί και δικαστικοί επιμελητές θα ήταν φαντάζομαι υπερήφανοι εκείνη τη μέρα για την δουλειά τους.

Πολλαπλασιάστε το αυτό επί 3.000.000 πολίτες και θα δείτε στο μυαλό σας νοερά και με φρίκη το τι πρόκειται να βιώσουμε ως τα Χριστούγεννα.
Αστυνομικοί και Αρχές Ασφαλείας είστε σίγουροι γι’ αυτό που θα σας ζητηθεί και που θα δεχτείτε να κάνετε;
Σε δυό μήνες από τώρα η φτώχεια, η εξαθλίωση και η οργή αυτής της φτωχολογιάς θα την οδηγήσει σε «εξέγερση». Αυτό θα φέρει χάος. Το χάος θα φέρει λεηλασίες, έκρηξη της εγκληματικότητας, θα φέρει αίμα. Θα φέρει ακόμη μεγαλύτερο χάος.
Ορίστε λοιπόν η εικόνα.
Κατά τη γνώμη σας κύριοι ειδήμονες της Εθνικής Ασφάλειας αυτό το χάος τι άλλο θα προκαλέσει;
Ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα «ποιοι» θα «εκμεταλλευθούν» αυτό το χάος.
Ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα «ποιοι» είναι αυτοί που «εκπαιδεύονται» και «οργανώνονται» συστηματικά πολλά πολλά χρόνια τώρα και προετοιμάζονται γι’αυτήν την Μοιραία στιγμή.
Τι θα κάνετε τότε;
Θα απαντήσετε βεβαίως «δυναμικά». Οι γάτες οι πολιτικοί θα σας δώσουν εντολή να κατεβάσετε όλη την δύναμη των αρχών ασφαλείας για ν’ αντιμετωπίσουν δυναμικά την κατάσταση χάους.
Όπως επίσης ξέρετε ότι το Αίμα του Λαού που θα χυθεί σ’ αυτές τις εκρηκτικές καταστάσεις θα λερώσει τα δικά σας χέρια.
Ο Λαός θα κρατήσει στο νου του το ότι ΕΣΕΙΣ χύσατε το Αίμα των παιδιών του. Ούτε που θα σκεφτεί, θα το ξεχάσει αυτοστιγμής το ότι εθνοπροδότες πολιτικοί ευθύνονται γι’ αυτήν την κατάσταση.
Έτσι, αυτοί (οι πολιτικοί) θα «ξεφύγουν» ενώ εσείς – οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ – θα βρεθείτε «υπόλογοι».
Τι άλλο θα κάνετε; Θα κατεβάσετε τον Στρατό στους δρόμους; Θα λερωθεί κι αυτός με το Αίμα των Παιδιών του λαού του. Η λαϊκή οργή θα πέσει και στα δικά τους κεφάλια μετά. Γνωρίζετε όμως πως έχουν ήδη προβλέψει νομοθετικά την εμπλοκή του στρατού σε «καταστάσεις τρομοκρατίας». Συνεπώς, θα τον υποχρεώσουν να το πράξει αυτό το έγκλημα.
Και φυσικά την ώρα που θα σας κατεβάζουν στους δρόμους να χτυπήσετε τους πολίτες, την φτωχολογιά, την «θρασυτάτως επαναστατημένη πλέμπα», ταυτόχρονα τα σύνορά μας θα «αδειάζουν από στρατό». Κατά τη γνώμη σας πως και ποιοι θα το εκμεταλλευθούν αυτό;
Αυτή την κατάσταση χάους ποιοι άλλοι λέτε θα την «εκμεταλλευθούν»;
Πόσο θα διστάσουν τάχα Ουτσεκάδες, γυφτοσκοπιανοί και ισλαμιστές για να μετατραπούν σε «Οργανωμένες στρατιωτικές δυνάμεις» και να αρχίσουν να χτυπάνε παντού στη χώρα κι εσάς πισώπλατα βεβαίως;
Τι θα κάνετε τότε για ν’ αντιμετωπίσετε αυτή την οργανωμένη στρατιωτικά 5η Φάλαγγα;
Θα ζητήσετε τη βοήθεια των Πολιτών; Ποιών πολιτών; Αυτών που η Πολιτεία επί τόσα χρόνια μετέτρεψε σε νωθρούς λάτρεις του πολυπολιτισμού και που μισούν οτιδήποτε παραπέμπει σε «εθνική ασφάλεια» και «Πατριωτισμό»;
Ξεχάστε τη βοήθειά τους…Αν μπορούν να φύγουν εκτός Ελλάδος θα το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν δεν μπορούν, θα κάνουν τ’ αδύνατα δυνατά ν’ αποφύγουν την επιστράτευση. Άλλωστε σε τι να πιστέψουν; Στην ανοργανωσιά σας; Που είναι η «Παλλαϊκή Άμυνα» που θα εκπαίδευε επί δεκαετίες τον πληθυσμό ώστε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή να μπορεί να λειτουργήσει σαν πειθαρχημένη κι οργανωμένη στρατιωτική δύναμη ενισχυτικά προς τις Δυνάμεις Ασφαλείας;
Θέλετε δεν θέλετε θα απευθυνθείτε – για μια ακόμη φορά – στους Πατριώτες.
Ποιους Πατριώτες όμως;
Αυτούς που διώκετε τόσα χρόνια;
Και γιατί να σας πιστέψουν; Τι να πιστέψουν από σας; Το ότι γράψατε την Εθνική Ασφάλεια και τα Εθνικά Θέματα στα παλιά σας τα παπούτσια τόσα χρόνια;
Ότι τόσες φορές σας χτύπησαν καμπανάκια κι εσείς κωφεύατε;
Όχι κύριοι.
Ο Πολίτης, την «τελευταία εκείνη μαύρη στιγμή» θα κοιτάξει να προστατεύσει την δική του οικογένεια. Δεν θα σας πιστέψει. Γιατί θα ξέρει πως αν έρθει μαζί σας απλά θα ενταχθεί σε ένα ανοργάνωτο «μπουλούκι».
Σκοπός είναι να έχουν οργανωθεί οι Πατριώτες από νωρίτερα σε μια «Συντεταγμένη Πειθαρχημένη Πατριωτική Στρατιωτική Δύναμη», να έχει πειστεί για την οργάνωση, την αποτελεσματικότητα και την ισχύ της. Να έχει πειστεί για τους Ηγέτες της. Και να πολεμήσει ΜΟΝΟΝ μέσα απ’ αυτήν την Οργάνωση υπερ των Εθνικών Θεμάτων και της Εθνικής Ασφάλειας.
Μόνον τότε θα μπορέσετε να τους έχετε δίπλα σας και απέναντι σε κάθε «εσωτερική εχθρική στρατιωτική δύναμη».
Αν θέλετε ενισχύσεις λοιπόν την «κρίσιμη στιγμή», φροντίστε να κάνετε τα «δέοντα» από ΤΩΡΑ….
Αντί να μας «χτυπάτε», ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ μας….

«…Όταν παραδώσετε το κεφάλι μου στον Ροβεσπιέρο, ποιος θα βρίσκεται εκεί για να προστατεύσει το δικό σας;…» (Φουσέ, Γαλλική Επανάσταση)

ή αλλιώς,

«…Ένστολοι, όταν παραδώσετε τα κεφάλια μας στους Πολιτικούς, ποιος θα βρίσκεται εκεί για να προστατεύσει τα δικά σας;…» (Έλληνες Πατριώτες, σήμερα))

Δημοσίευση σχολίου

Blogger