Καλή σας ημέρα
Προφανώς,σας είμαι τελείως άγνωστος. Εσείς, μού είστε γνωστός από τις θέσεις σας γιά την πατρίδα μας. Κοινό μας σημείο το ενδιαφέρον για την χώρα μας.
Κάνω κι εγώ τον αγώνα μου μέσω του μπλόκ
http://diaelefsis.pblogs.gr..
Αιφνιδίως, είχα μια ιδέα την οποία σας παραθέτω. Και επειδή είναι απαραίτητη η μαζική συμμετοχή, αποφάσιασα να ζητήσω την βοήθειά σας για την διάδοση αυτού του θέματος, όσο το δυνατόν σε περισσότερους γνωστούς και φίλους για να πραγματοποιηθεί η συνακρόαση. Ότι κάνουμε, θα γίνει για την Ελλάδα, την Γαία και τα παιδιά μας.
 
ΑΙΤΗΜΑ

Συνοδοιπόροι
Δεν θέλω να πώ την μεγάλη κουβέντα αλλά πάμε από το κακό στο χειρότερο. Αν περιμένουμε οι εγκάθετοι πολιτικοί(;) να μας σώσουν, την έχουμε βάψει.
Σκέφτηκα μια ενέργεια που αν μπορέσουμε να πιάσουμε τον κρίσιμο αριθμό ίσως γίνει το θαύμα.
Βασίζομαι στην υπάρχουσα και γνωστή συμπαντική ακολουθία:
«Αν ζητήσουμε την πραγματοποίηση κάποιου αιτήματος προς τις συμπαντικές δυνάμεις και βρεθούμε να το ζητάμε 150.000 και άνω, ταυτόχρονα, τότε όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις του σύμπαντος θα σπεύσουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία των αιτούντων».
Επειδή αυτό που σκέφτομαι και θα σας το παραθέσω παρακάτω δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί από εμένα μόνον και τους 350-400 επισκέπτες του μπλόκ μου, ζητώ την βοήθειά σας μαζί με όλους όσους μπορείτε να ενεργοποιήσετε σε αυτή την προσπάθεια.
Η πρότασή μου είναι:στις 22/12/2011 (χειμερινό ηλιοστάσιο)και ώρα 21.30 όσοι περισσότεροι μπορούμε,να ακούσουμε ταυτόχρονα την μυθωδία και μόλις τελειώσει να διαβάσουμε το αίτημά μας(θα υπάρχει στην ανάρτηση), όλοι μαζί.
Πιστεύω να μπορέσετε και να θελήσετε να συνδράμετε την προσπάθεια για το καλό όλων μας. 70 λεπτά για την πατρίδα μας δεν είναι πολλά.
Αστερίων

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑ:
Αγαπητέ Αστερίων,

Εμείς ήδη έχουμε κάνει κατά τους προηγούμενους μήνες σε συγκεκριμένα φεγγάρια την εξής και μόνον  ΕΠΙΚΛΗΣΗ:

"Επικαλούμαστε τον Θεό της βροχής (ΔΙΑ), με άδολη σκέψη και με την δύναμη του Έρωτα (της αγάπης).
Ζητώντάς του ταπεινά να εξαγνιστούμε με τις χρυσοκίτρινες σταγόνες του. Ώστε να λάμψει μέσα μας το Φως της Ψυχής του Κόσμου. 'Επειτα, την κατάλληλη στιγμή ας μας αποκαλυφθούν τα πνευματικά όπλα, που θα απελευθερώσουν την Ιερή Γη των προγόνων μας . Αν μας επιτραπεί να κάνουμε χρήση των μυστικών όπλων θα είναι μόνο για να υπηρετήσουμε με αρετή και μέτρο τους Νόμους του Θεού.
Ποτέ δεν θα αποκαλύψουμε κάτι από όλα αυτά σε εχθρό, ούτε και σε αμύητους."


Η παραπάνω επίκληση μας ήρθε για τον κοινό αυτό σκόπο από τις ανώτερες σφαίρες. Διαφωνούμε κάθετα με την τακτική που προτείνεις στο σημείο στο να ακούσουμε την ΜΥΘΩΔΙΑ, διότι στο θέμα αυτό έχουμε τοποθετηθεί εδώ:  http://iokh.blogspot.com/2011/11/blog-post_9663.html
Τώρα όσον αφορά την ημερομηνία που δίνετε  22/12/11, να σχολιάσουμε το εξής:

 ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = ΝΕΚΕΣ ΑΣΤΙΣ ΣΕ ΡΟΖ ΜΠΛΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΜΗΤΕΣ = 6041

Για πρώτη φορά σε κάποιον εκτός της ΟΜΑΔΟΣ  μας του αποκαλύπτουμε το παραπάνω λεξαριθμηκόν συλλογισμόν , ίσως να πρέπει να γίνει έτσι.
Ως εκ τούτου,  στις 22/12/11 ένα χρόνο πριν  σίγουρα θα συντρέχουν λόγοι για κάτι τέτοιο....
Τοποθετήσου επί όλων των παραπάνω ζητημάτων.

Πάντα στην διαθεσή σας.

"ΟΜΑΣ ΙΩΚΗ"

Δημοσίευση σχολίου

Blogger