Aίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στις Αρχές και αφορούν κλοπή περιουσιακών στοιχείων-κυρίως  ακινήτων-από πολιτικό κόμμα που βρίσκεται στην ελληνική βουλή.

Tα θύματα ήταν οπαδοί και μέλη του κόμματος-κατά κύριο λόγο ηλικιωμένοι και ασθενείς. Οι καταγγελίες κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις αντίστοιχες με εκείνες της γνωστής Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω. Μιλάμε για καλά οργανωμένη ιστορία με παρακλάδια στον υπόκοσμο των εκβιαστών. Στη βρώμικη υπόθεση έχουν συμμετάσχει και υποθηκοφύλακες  περιοχών -φιλέτων της επικράτειας. Μιλάμε για πυρηνική βόμβα που θα διαλύσει το πολιτικό σύμπαν…

Γιώργος Παπανικητάκης-αναγνώστης


ΔΥΣΚΟΛΟ, μα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ “ΑΡΠΑΖΕ” ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ …ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ και ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ…!!!

ΟΥΤΕ “ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ… ΒΡΟΥΜΕ…!!!

Τί είναι αυτά πού διαβάζουμε;
Μέχρι εκεί έχει προχωρήσει ο “πολιτικός υπόκοσμος” της Χώρας;;;
“Σκάει πυρηνική βόμβα γιά κόμμα πού βρίσκεται στην Βουλή, επειδή “άρπαζε” τις περιουσίες  ηλικιωμένων και ασθενών μελών και οπαδών του” …!!!
 
Η υπόθεση βρίσκεται στις Αρχές , οπως γράφει το  kourdisto Portokali,  οι δε καταγγελίες αναφέρουν γιά μεθοδεύσεις αντίστοιχες με εκείνες πού χρησιμοποιούσε η… Αγία Αθανασία του Αιγάλεω…!!!
Μάλιστα δε αναφέρει ότι πρόκειται γιά μιά καλά οργανωμένη ιστορία με παρακλάδια στον υπόκοσμο των εκβιαστών.
 
Εμείς πάντως δεν μπορούμε να βρούμε ποιό κόμμα μπορεί να κάνει τέτοιες δουλειές, ούτε “διά της εις άτοπον απαγωγής”, έστω και άν οι περιουσίες αρπαζόντουσαν… Υπερ Πίστεως και Πατρίδος…!!!

Δημοσίευση σχολίου

Blogger