ΝΟΡΒΗΓΙΑ:
Χιλιάδες νεκρές ρέγγες έχουν ξεβραστεί σε παραλία της βόρειας Νορβηγίας ~ προτρέποντας τους προγνώστες της Ημέρας της Κρίσεως να το θεωρήσουν ως άλλο ένα σημάδι που σηματοδοτεί το επερχόμενο τέλους του κόσμου. 
Περισσότεροι από 20 τόνοι ψαριών έχουν απλωθεί ως χαλί στην παραλία του Kvaenes, στη Nordreisa, με τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων να διίστανται για το πώς έγινε και βρέθηκαν εκεί.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι αυτό αποτελεί υλικό για αυτούς που πιστεύουν στην προφητεία των Μάγια ότι το 2012 θα φέρει το τέλος της Γης. Ο 44χρονος Jan-Petter Jorgensen, περπατούσε με το σκύλο του, την Μόλι, όταν είδε αυτό το μακάβριο θέαμα.
Περισσότερα ΕΔΩ
ΔΑΝΙΑ:
Σμήνη πουλιών έπεσαν στο έδαφος νεκρά μέσα στο δάσος.
Τουλάχιστον δύο φορές κατά τα τελευταία τέσσερα έως πέντε έτη, η Δανία έχει δει νεκρά πτηνά σε κοπάδια, όπως οι μυστηριώδεις μαζικοί θάνατοι στην παραμονή των Πρωτοχρονιάς στις ΗΠΑ.
Εδώ έπεσαν τουλάχιστον 3.000 πτηνά νεκρά στο έδαφος στη μικρή πόλη του Beebe στην πολιτεία του Αρκάνσας. Ενδεχομένως, από τα πυροτεχνήματα φοβήθηκαν και πέταξαν σε χαμηλότερα υψόμετρα, όπου έπεσαν σε δέντρα, σπίτια και αυτοκίνητα.
Περισσότερα ΕΔΩ
Αρκάνσας:
Χιλιάδες νεκρά πουλιά και ψάρια στο Αρκάνσας έκαναν πολλούς να ξύνουν τα κεφάλια τους.
Αυτή η είδηση ​​του πρόσφατου απόκοσμου θανάτου της άγριας ​​φύσης στο Αρκάνσας, σίγουρα είναι αυτό που σκέφτονται οι οπαδοί της φημισμένης προφητείας των Μάγια περί του 2012 και το τέλος του κόσμου.
Ακριβώς σαν το ημερολόγιο να ήρθε ένα χρόνο πιο κοντά σε εκείνη την μοιραία ημέρα, τα πουλιά άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό στο Αρκάνσας και ένας μαζικός θάνατος ψαριών συνέβη περίπου 125 χιλιόμετρα δυτικά.
Περισσότερα ΕΔΩ
ΚΑΙ Τι έχουμε εδώ:
Η Ιαπωνία επλήγη από ισχυρό σεισμό λίγες ώρες μετά τον εορτασμό του Νέου Έτους
Ισχυρός σεισμός με μέγεθος 7 ρίχτερ χτύπησε την ανατολική και την βορειοανατολική Ιαπωνία σήμερα, αλλά δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές και δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 382 χλμ. ανατολικά της πόλης Χαμαμάτσου και είχε εστιακό βάθος 365 χλμ.. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Μια τέτοιο βάθος είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει βλάβη κοντά στην επιφάνεια.
Οι άνθρωποι παρακολουθούν την ανατολή του ηλίου την ημέρα της Πρωτοχρονιάς εκεί που χτύπησε το τσουνάμι - συνοικία Yuriage της πόλης Natori του νομού Miyagi στις 1 Ιανουαρίου του 2012
Καταστροφή: Το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία, σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους τον περασμένο Μάρτιο μετά από ένα μεγάλο σεισμό.
Περισσότερα ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger