haarp 


Πριν δώσουμε περισσότερα στοιχεία παρακάτω για το τι είναι το μαγνητόμετρο, που μας δίνει τις εν λόγω μετρήσεις, ας βγει κάποιος επιτέλους και να μας πει πέρα από τις μετρήσεις και τα όργανα τι είναι αυτό που σώπασε το Haarp έστω και για λίγο;;;;;
Φυσικά και η ομάδα μας έχει ασχοληθεί με τα στοιχεία που δίνονται από το ΤΟΚIΟ... Ωστόσο, πως είναι δυνατόν να αξιολογήσει κάποιος την παρούσα φάση με στοιχεία που μιλάνε γενικά για την χρονική μεταβολή του γεωμαγνητικού πεδίου με βάση το νόμο του Faraday;;;
 Ενώ παράλληλα δεν έχει ασχοληθεί με τα του οίκου του.... 
Δηλαδή, με το  τι  συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στον Ελληνικό ουρανό ;;;
Αλλά και σε διάφορα ενεργειακά κέντρα του Ελληνικού χώρου;;;;
Για όλα αυτά τσιμουδιά.......

Τα "κατοχικά νέα", λοιπόν,  αναδημοσιεύουν σήμερα ένα άρθρο με τίτλο:  

"Ξανάρχισαν τα όργανα!", γράφοντας:

"Πάλι πήρε μπρος το Haarp! Ποτέ δεν σώπασε τελείως το τελευταίο 52 ώρες αλλά ενώ για μία μέρα ήταν λίγο πιο ήρεμο, τις τελευταίες 8 ώρες είναι πάλι σε full ισχύ στα 2.5 Hz..." 
Αλλά, ας πάρουμε τα θέματα με την σειρά.....
Η παραπάνω εικόνα, λοιπόν, δείχνει το φασματογράφημα που είναι χρόνος ανά συχνότητα. Απεικονίζοντας,  έτσι, τις συχνότητες των σημάτων, που αφορούν τα μέτρα διακυμάνσεως στο γήινο μαγνητικό πεδίο από 0- 5 ΗΖόπως αυτά καταγράφονται στο μαγνητόμετρο (επαγωγή - HAARP) .


 Το μαγνητόμετρο (επαγωγή) ανιχνεύει την χρονική μεταβολή του γεωμαγνητικού πεδίου με βάση το νόμο του Faraday. 


Το μέσον αυτό παρέχεται από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο και μετρά το γήινο μαγνητικό πεδίο με τρεις ορθογώνιους αισθητήρες , που ευθυγραμμίζονται κατά μήκος του μαγνητικού βορρά ....


Το μαγνητόμετρο (επαγωγή) ανιχνεύει την χρονική μεταβολή του γεωμαγνητικού πεδίου με βάση νόμο του Faraday . Αποτελείται από τρεις επιμέρους αισθητήρες. Κάθε αισθητήρας αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό στροφών ενός χάλκινου σύρματος γύρω από μια ράβδο με υψηλή μαγνητική διαπερατότητα.(Βλ. εικόνα)
 Η ευαισθησία του κάθε αισθητήρα καθορίζεται από την ενεργή περιοχή του πηνίου ανίχνευσης, όπως αυτή καθορίζεται από την διατομή του  και τον αριθμό των σπειρών. Η πυκνότητα μαγνητικής ροής ενισχύεται κατά ένα συντελεστή περίπου 1.000 από τον μεταλλικό πυρήνα υψηλής διαπερατότητας.

Το μαγνητόμετρο (επαγωγή)  έχει εγκατασταθεί στο χώρο του HAARP,  είναι σχεδιασμένο να ανιχνεύει τη στάθμη του σήματος των λίγων picotesla (PT) σε 1 Hz.
Η συνολική απόκριση συχνότητας του μαγνητόμετρο διαμορφώνεται από το νόμο του Faraday σε συχνότητες κάτω του 1 Hz  και με φίλτρα ενεργού σε συχνότητες πάνω από 1 Hz. 
 Οι αισθητήρες μαγνητόμετρο ευθυγραμμίζονται κατά μήκος των μαγνητικών βόρεια, ανατολικά και μαγνητική κατακόρυφη κατεύθυνση για να σχηματίσουν μια ορθογώνια μέτρο του παραγώγου  τομέα. Οι έξοδοι του αισθητήρα ενισχύεται κατά 40.000 και δειγματίζονται με ρυθμό 10 Hz. 

Μετά από όλα αυτά ας θέσουμε και την τελευταία ερώτηση: 


Περιμένετε εσείς να μάθετε την αλήθεια για τέτοια ζητήματα από αυτούς που δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την πατρίδα τους από το φονικό τσουνάμι;;;


"ΟΜΑΣ ΙΩΚΗ"

Δημοσίευση σχολίου

Blogger