[%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85.jpg]


Αξιότιμε κ.  ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΕ,


Εκφράζουμε την  δυσαρέσκειά  μας για την άδικη εξέλιξη εις βάρος σου  στην προσπάθεια που επιχειρήθηκε  για την ίδρυση και οργάνωση  της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ.... 
  Παρ' ότι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε σ' έναν τέτοιο  σκόπο... 
ΕΣΥ στάθηκε απόμακρος από εμάς κρατώντας μια απαξιωτική στάση απεναντί μας. Δεν έδειξε την εμπιστοσύνη που αξίζαμε και, ίσως, την βαρύτητα που έπρεπε στις δυνατότητες της 'ΟΜΑΣ ΙΩΚΗ"  , ενώ παράλληλα έδειξες εμπιστοσύνη εις τα πλέον λάθος άτομα. Αυτό φάνηκε τελικώς εκ του αποτελέσματος. Αυτή ήταν και μια από τις αιτίες που απομακρυνθήκαμε σιωπηλά...
Τέλος πάντων, αν και πότε δεν είναι αργά εμείς κάναμε αναπαραγωγή στο ακόλουθο άρθρο σου, μόνο που αυτά αν είχαν ειπωθεί αρκετούς μήνες πριν σήμερα τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά....
(ΟΜΑΣ ΙΩΚΗ)


ία από τις συνεντεύξεις που έδωσα (όταν «βαλλόταν πανταχόθεν» η Πατριωτική Πολιτοφυλακή από τα ΜΜΕ το διάστημα από 11/03 – 25/03/12) και επρόκειτο να δημοσιευθεί σε κορυφαία Κυριακάτικη εφημερίδα την Κυριακή 25η Μαρτίου είναι και μέρος του παρακάτω κειμένου. Για την ακρίβεια, είναι το «έναυσμα» του κειμένου. Φυσικά, ΔΕΝ  δημοσιεύθηκε ποτέ. Αναρωτηθείτε απλά «γιατί»….. Ίσως γιατί «ξεκαθάριζε» τα πράγματα και «κάποιοι» «δεν το ήθελαν αυτό». Τους «βόλευε» να παρουσιάζουν την Πατριωτική Πολιτοφυλακή (πριν την «εγκληματική διάσπασή» της) ως «μπαμπούλα». Το κείμενο συμπληρωμένο και από άλλες ερωτήσεις που έχουν τεθεί από διάφορες πλευρές δημοσιεύεται παρακάτω.
 Σαν κείμενο βεβαίως και  πλέον της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής-Γεράκια του Αιγαίου».
 Γιατί τροποποιήθηκε το όνομα της Ομάδας; Για τους «γνωστούς λόγους». «Κάποιοι» αποφάσισαν στην πιο «κορυφαία στιγμή» της Ομάδας να «αποστατήσουν» (καταφέροντας καίριο πλήγμα στην «φρενήρη ανοδική πορεία» και κυρίως στο Όνομα της Ομάδας) και μάλιστα έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν και το όνομα «Πατριωτική Πολιτοφυλακή».
 Θα πρέπει εδώ να ξεκαθαριστεί προς «πάσα κατεύθυνση» πως «ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ» φέρει η Ομάδα για «οποιαδήποτε ενέργειά» τους από την 26η Μαρτίου 2012 (που αποχώρησαν) κι έπειτα:


Ποια κοινωνική ανάγκη ή «κενό» οδήγησε στην σύσταση της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής» ;


Η έλλειψη του αισθήματος «Ασφάλειας» στην ψυχή του Έλληνα Πολίτη.
 Οι επανειλημμένες προκηρύξεις του UCK ότι θα χτυπήσουν Ελληνικούς Στόχους στην Καστοριά, στην Φλώρινα και όπου κριθεί απαραίτητο προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους για «Αλβανία μέχρι την Άρτα» (κι ενίοτε μέχρι Βοιωτία ή/και Πελοπόννησο).
Επίσης, οι δημοσιεύσεις των Αρχών Ασφαλείας για «γιαφκες όπλων του UCK» στην Ελλάδα.
Τα δημοσιεύματα περί διασύνδεσης του UCK με το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα. Οι δημοσιεύσεις περί ευθύνης των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων για τις θανάσιμες πυρκαϊές του 2007 (που κόστισαν εκτός των άλλων τεράστιων καταστροφών και δεκάδες ΈΛΛΗΝΕΣ νεκρούς) και των υπηρεσιών της Τουρκίας για άλλες παλαιότερες καταστροφικές πυρκαϊές.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τραγική αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα.
Οι στατιστικές των Επίσημων Αρχών που πιστοποιούν συμμετοχή των αλλοδαπών κατά 80% στην Εγκληματικότητα.
Δημοσιεύσεις που κάνουν λόγο για «καίρια» συμμετοχή του UCK στα τραγικά επεισόδια του 2008.
Δημοσιεύσεις που κάνουν λόγο για 6.000.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Η «αλόγιστη και τραγική ωμότητα»της σημερινής εγκληματικότητας εις βάρος Ελλήνων Πολιτών και αστυνομικών.
 Όπως και η χρήση «βαρέως στρατιωτικού οπλισμού» καθώς και «στρατιωτικών τακτικών» από πλευράς της εγκληματικότητας ενάντια σε μια «αστυνομία» που της αρνούνται το δικαίωμα και την υποχρέωση να «αναβαθμίσει τους κανόνες εμπλοκής» απέναντι σ’αυτή την «στρατιωτική επιχείρηση ξένου παράγοντα» κατά της Ελληνικής κοινωνίας και των Δυνάμεων Ασφαλείας και που το πληρώνουμε καθημερινά  με αδικοχυμένο αίμα Ελλήνων Πολιτών και Αστυνομικών.
Το ότι πλέον είναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να μιλάει η Πολιτεία για «Εγκληματικότητα» τη στιγμή που αυτή έχει «αναβαθμιστεί» σε «στρατιωτική επιχείρηση κατατρομοκράτησης (προγκρόμ) κατά του Ελληνικού Λαού» κι όμως το ΚΑΝΕΙ….(πχ δεν είναι απλή κλοπή η εισβολή 6 Αλβανών με καλάσνικωφ σε ένα σπίτι Ελλήνων, η κακοποίηση της μάνας και δη μπροστά σε σύζυγο και ανήλικα παιδιά….είναι «ΠΡΟΓΚΡΟΜ», είναι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, είναι απόπειρα «ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ» του Ελληνικού πληθυσμού ή επίσης, δεν είναι «ΑΠΛΗ εγκληματικότητα η ΕΚΤΕΛΕΣΗ δύο Ειδικών Φρουρών κατά τη διάρκεια ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΔΡΑΣ με ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ)….
Το ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να βρεθεί βιασμένο και σφαγμένο το παιδί σου.
 Η βάσιμη ανησυχία – μετά όλα τα παραπάνω – πως «αυτό που έρχεται» στο κοντινό μέλλον θα είναι κατά 1000 φορές χειρότερο.
 Και πως σαν κοινωνία και Πολιτεία αποδεικνύουμε καθημερινά ότι είμαστε ανέτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. 
Δεν αρκεί να λέει η Πολιτεία στην Κοινωνία ότι «έχουν γνώσιν οι Φύλακες»….πρέπει να το «αποδεικνύει» κιόλας….και δυστυχώς, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ….ο Πολίτης δεν «αισθάνεται ασφαλής».


Η Πολιτεία άραγε «θορυβήθηκε» από το ζήτημα των «Πολιτοφυλακών»; Κινητοποιήθηκε έστω και μετά απ’ αυτό τον «θόρυβο»;


Η Πολιτεία απλά «εκμεταλλεύθηκε» προεκλογικά τον «θόρυβο από το θέμα περί Πολιτοφυλακών» για να δείξει πως δήθεν ενδιαφέρεται για το θέμα της εγκληματικότητας και της «βόμβας των λαθρομεταναστών» (όπως χαρακτηρίζει το θέμα το ίδιο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη).


Τα μέτρα που πήρε είναι προς δύο κατευθύνσεις:


1)      μεγαλύτερη αστυνόμευση (κυρίως) στο κέντρο της Αθήνας. Σαφώς και είναι θετικό. Θα έχει όμως διάρκεια; Ή είναι «προεκλογικό πυροτέχνημα»; Δυστυχώς, μάλλον το δεύτερο. Όπως πάντα. Που σημαίνει, ότι μετά τις εκλογές Πολίτες και Αστυνομικοί θα συνεχίσουν να πεθαίνουν άδικα παρατημένοι από τις Κυβερνήσεις.


2)      Αποφάσισαν να μεταφέρουν το πρόβλημα από την Αθήνα σε άλλες περιοχές. Και δη στην Μεθόριο. Κι αυτό είναι Εθνικό Έγκλημα. Αρκεί να φανταστούμε τι σημαίνει πχ εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι (είτε λαθρο είτε νόμιμοι δεν έχει καμία σημασία) μετανάστες στην Θράκη. Ή στην Μακεδονία. Ή στα νησιά του Αιγαίου. Ή στην Κρήτη. Ή στην Ήπειρο. Ποιοι «άσπονδοι γείτονες» άραγε θα «τρίβουν τα χέρια τους» μ’ αυτή την τραγική απόφαση της Ελληνικής Πολιτείας;


Εκπαίδευση και Σκοποί:


Η εκπαίδευση γίνεται μέσα από εκπαιδευτικά πολεμικά σενάρια airsoft ελεύθερης συμμετοχής. Διαδικασία που είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ. Οποιοσδήποτε Έλληνας Πολίτης αγαπάει την Πατρίδα του, σέβεται τους θεσμούς, επιθυμεί να εκπαιδευτεί και ταυτόχρονα να τεθεί στη διάθεση της Πολιτείας ώστε την «κρίσιμη ώρα» να κληθεί από τις Επίσημες Αρχές να τις ενισχύσει ενάντια σε έναν «έξωθεν κίνδυνο» (κι επ’ ουδενί εσωτερικό - καμία μα καμία πρόθεση δεν υπάρχει να κατασταλούν εσωτερικές ταραχές όπως ψευδώς ελέχθη από κάποια ΜΜΕ) μπορεί να γίνει  δεκτός για εκπαίδευση. Κανείς δεν βεβαιώνει ασφαλώς (την όποια Ομάδα) ότι οπωσδήποτε θα κληθεί από την Πολιτεία να «συνδράμει». Ούτε και καμία Ομάδα έχει τις ευλογίες των Αρχών επ’ αυτού, ούτε και καμία Επίσημη Πολιτειακή Υποστήριξη. Ευχή είναι οι Τακτικές Οργανικές Δυνάμεις της Πολιτείας να είναι επαρκείς από μόνες τους την «κρίσιμη ώρα» μιας «πιθανής εκτάκτου ανάγκης ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ κινδύνου που θα εκδηλωθεί στο εσωτερικό της χώρας». Εάν όμως – ω μη γένοιτο χρειαστεί –καλύτερα να υπάρχουν Πολίτες-Οπλίτες εκπαιδευμένοι και οργανωμένοι στην διάθεσή τους (στα πλαίσια πάντα προγραμμάτων πχ «Πολιτικής Προστασίας» που ήδη υφίστανται) παρά «ανεκπαίδευτο, ασύντακτο και απείθαρχο σκορποχώρι».


Χρησιμοποιείται κανονικός οπλισμός και πυρά στην εκπαίδευση;


Όχι! Η εκπαίδευση γίνεται αποκλειστικά με όπλα airsoft που δεν απαγορεύονται από το Νόμο. Τηρούνται δε, όλοι οι κανονισμοί ασφαλείας τόσο κατά τη μεταφορά τους όσο και κατά την χρήση τους. Η εκπαίδευση διεξάγεται πάντα σε περιοχές μακριά από κατοικημένες ζώνες ή/και σημεία συγκέντρωσης Πολιτών. Εάν παρ’ όλα αυτά διαπιστωθεί κινητικότητα πολιτών στο σημείο εκπαίδευσης (πχ εκδρομείς), η εκπαίδευση είτε αλλάζει σημείο είτε ματαιώνεται. Όποιος επιθυμεί εκπαίδευση σε κανονικά όπλα και πυρά, του συνιστάται να απευθυνθεί στις Νόμιμες Σκοπευτικές Λέσχες.


Σε ποιες περιπτώσεις θα έπαιρνε τα Όπλα μια Ομάδα σαν την Πατριωτική Πολιτοφυλακή-Γεράκια του Αιγαίου;


ΜΟΝΟΝ εφόσον κληθεί από την Πολιτεία να ενισχύσει τις θεσμοθετημένες Δυνάμεις αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών. Και θα φέρει Όπλα μόνον εφόσον η ίδια η Πολιτεία θα αποφάσιζε να την εξοπλίσει.


Προβλέπεται οποιουδήποτε τύπου «αυτόβουλη ενέργεια»;


Ο Πολίτης έχει δικαίωμα να συλλάβει τον εγκληματία – εφόσον κρίνει ότι ατομικά δύναται – την ώρα αυτόφωρης τέλεσης εγκλήματος. Πόσω μάλλον όταν κινδυνεύει η ίδια η σωματική του ακεραιότητα. Είτε άνευ όπλου είτε με χρήση ίσης ισχύος όπλου έναντι του εγκληματία (πχ σε περίπτωση εισβολής και παραβίασης οικιακού ασύλου). Ένας εκπαιδευμένος Πολίτης θα τα καταφέρει σαφώς καλύτερα σ’ αυτό από έναν ανεκπαίδευτο. Αυτό θα σημαίνει βεβαίως λιγότερες λιγότερες χαμένες ζωές Ελλήνων Πολιτών. Αλλά και Αστυνομικών. Βεβαίως, θα πρέπει να «βελτιωθεί» ο νόμος περί Οπλοκατοχής και Οπλοφορίας των Πολιτών.


Πως εξηγούνται οι αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης ίδρυσης της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής;


Οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι θορυβήθηκαν, κάποιοι χάρηκαν.
Είναι το αίσθημα της«αυτοσυντήρησης» που έκανε τους απλούς πολίτες να χαρούν (μην ξεχνάμε πλήθος δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι ένας στους δύο πολίτες είναι υπέρ της «αυτοπροστασίας»). Είναι η αίσθηση της συνειδητοποίησης του προβλήματος της Εθνικής Ασφάλειας και της «μη επάρκειας της Πολιτείας» που έκανε τους πρώτους να θορυβηθούν. Εάν πάντως, με τον θόρυβο που έγινε και την «από τα κάτω πίεση που ασκήθηκε» στην Πολιτεία, δούμε θετικά αποτελέσματα στην Εθνική και Δημόσια Ασφάλεια, δούμε πχ να δίνονται στις Δυνάμεις Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας καθώς και στη Δικαιοσύνη τα εφόδια (υλικά και θεσμικά) που χρειάζονται για να κάνουν επιτυχώς την δουλειά τους, κάτι καλό θα έχει βγει από όλον αυτόν τον θόρυβο – σε πρώτη (αν και ανεπαρκή) φάση τουλάχιστον . Δεν νοείται πχ ο αστυνομικός να διακινδυνεύει τη ζωή του να κάνει μια σύλληψη και ο εγκληματίας την άλλη μέρα να είναι ελεύθερος να ξαναεγκληματίσει και να θέσει σε κίνδυνο Πολίτες και Αστυνομικούς. Επίσης, μια εξόχως σημαντική κίνηση από μέρους της Πολιτείας θα ήταν πχ η ενεργοποίηση του «Νόμου περί Παλλαϊκής Άμυνας – Πολιτοφυλακής» που τόσα χρόνια τώρα τον έχουν «εν αδρανεία». Εννοείται πως εάν ζητηθεί από το Στράτευμα, θα πρέπει όλες οι «παρόμοιες Ομάδες Πολιτών-Οπλιτών» να συνδράμουν με όλες τους τις Δυνάμεις αυτόν τον Θεσμό.




Υπάρχουν προφανώς πολλών ειδών παρόμοιες Ομάδες εκπαιδευομένων Πολιτών-Οπλιτών. Τι πρέπει να προσέξει ένας ενδιαφερόμενος Πολίτης;


Στον χώρο αυτό δυστυχώς έχουν «παρεισφρήσει» πλήθος ατόμων «ακραίων τάσεων». Θα πρέπει να υπάρχει ΠΑΝΤΑ κατά νου το εξής:
Ο σκοπός είναι να υπάρχουν έτοιμοι Πολίτες – Οπλίτες να ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ τις Οργανικές Δυνάμεις της Πολιτείας στην αντιμετώπιση εκτάκτων «πολεμικών – και όχι μόνον – αναγκών». Ο Σκοπός είναι η αντιμετώπιση ενός «πολεμικού χάους» και η υπεράσπιση της Εθνικής Ασφάλειας στο ΠΛΕΥΡΟ των Δυνάμεων Εθνικής Ασφάλειας (κι επ’ ουδενί ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους). ΌΧΙ η «πρόκληση ενός Χάους». ΌΧΙ να πληγεί η Εθνική Ασφάλεια. Αλλά να «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ» και δη «υπό την αιγίδα και κατευθύνσεις των Τακτικών Οργανικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Πολιτείας. Οι (ενδιαφερόμενοι για «εκπαίδευση») Πολίτες θα πρέπει να ερευνήσουν προσεκτικά το «ποιόν» της κάθε Ομάδας για να μην «ενταχθούν κατά λάθος» σε Ομάδα Υποψήφιων Εξτρεμιστών (Ναι! Εξτρεμιστών) που ΜΟΝΟ στόχο ίσως έχουν να «προκαλέσουν Χάος» και να «πλήξουν την Εθνική Ασφάλεια». Μια «απλή έρευνα» στο διαδίκτυο θα βρει «πληθώρα σχετικών δηλώσεων» (και «οπτικών ενδείξεων», πχ φωτό) που «δηλώνουν ξεκάθαρα το στίγμα του καθενός»….."

Δημοσίευση σχολίου

Blogger