ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΡΩΣΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ & Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ!!!!


Σύμφωνα με έναν κατάλογον «άγνωστης» προελεύσεως τα χρήματα τα οποία εξωτερικεύτηκαν από την Κύπρον πριν το κούρεμα ανέχοντα στα 4 δις. Ο ίδιος κατάλογος «καρφώνει» το μέγεθος των εξωτερικευτών εις 6,000 πρώην καταθέτες της Κύπρου.
Ο πληθυσμός των Ελληνοκύπριων είναι 750,000 το πολύ ως εκ τούτου έχουμε τις κατώθι αστυνομικόφρονες ενδείξεις αποδειξείς:

4,000,000,000/6,000 = 666,666.666,666,666 και, 750,000/6,000 = 125
ήτοι, τα 4 δις ευρώ εξωτερικεύτηκαν από έξι χιλιάδες καταθέτες και εις έκαστον αναλογεί το ποσόν των 666,666 ευρώ, ενώ,750 χιλιάδες ο πληθυσμός της ΠΡΩΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ διαιρούντος των έξι χιλιάδων ευρωφυγάδων σημαίνει πως κάθε 125 Ελληνοκύπριους εξωτερίκευσε ως διά μαγείας τα χρήματα του εκτός Κύπρου και ενώ οι Τράπεζες Κύπρου & Λαϊκή ήσαν τω όντι κλειστές, κάνεις δεν είναι μηδέναν να εισέρχεται εντός αυτών κατά το Σαββατοκυρίακον, οι διευθυντές υποκαταστημάτων δεν αντιλήφθηκαν καμμία παράβαση των μονάδους τους, ως εκ τούτου η φακκίρικη εκτέλεση ήταν πολύ συνωμοσιολοκρατικώς περιστημένη! Υποσημειώνουμε πως τα ανωτέρω ποσά αφορούν βάσει των «επίσημων» στοιχείων μόνον τις δύο μεγαλύτερες τράπεζες.
Πότε πήραν τα χρήματα οι εξωτερικευτές και πως έγινε με τόση μυστικότητα; Ευβεβαίω του λόγου συμμετείχαν διευθυντές υποκαταστημάτων και κεντρικών καταστημάτων και τους αξίζει επίσης η φυλακή αφού και οι ίδιοι θα «έγλειψαν το μέλιν» και πιθανώς να οικειοποιήθηκαν με κάποιους τρόπους χαρτονομίσματα, το όλον θέμα χρίζει εξέτασης επίσης όπως και η περίπτωση αποστολή εικονικών καταθέσεων που δεν ήταν δικαιούχες από πριν εκ των διοικούντων και διευθύνοντων τας τράπεζας.

Το εξωφρενικόν είναι πως με καμμία δύναμη δεν είναι δυνατόν ένας στους εκατόν εικοσιπέντε Ελληνοκύπριους να είχαν από 666,666 κατά μέσον όρον ευρώ στις δύο από τις πολλές τράπεζες της Κύπρου. Τουτέστιν, τα χρήματα ήταν κυρίως εκ της αλλοδαπής και δη Ρωσσία, Ουκρανία, Καζακιστάν, Σερβία, Πολωνία κ.α.. Οι Ρώσσοι ιδίως οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι Εβραίοι της Ρωσσίας και Εβραίοι της Ουκρανίας κ.ο.κ.. Είδατε κανέναν Ρώσσον (Ρωσσοεβραίον) μεγιστάναν να «ιδρώνει το αυτίν του» από το άγχος του πως έχασε τα χρήματα του εν Κύπρω;;;;

Η δε επίσημη ρωσσική αντίδραση στο κυπριακόν τραπεζοκαταθετικόν κούρεμα εκ της Τρόϊκας ήταν τόσον άγαρμπα νωχελικόν, ράθυμον και αδέξιον όπου η φανερή έλλειψη πειστικής υποκρισίας του ρόλου τους επιβεβαιώνει πως συμμετείχαν εις την προσυνεννόηση του κουρέματος και αυτόν ξεγυμνώνεται εκ του γεγονός ότι το ήξευραν οι κατά πολύ κατώτεροι τους εις ισχύν Αναστασιάδης, Σαρρής, Καρογιάν, Χριστόφιας, Κυπριανού, Ομήρου κ.α. ήτοι και όλη η Βουλή και όλοι οι Αρχικομματάρχες της Κύπρου και δεν θα το ήξευραν π.χ. ο Μπούτιν, ο Μεντβέντεφ και ο Αβραάμοβιτς (Αμπράμοβιτς);;;; Μα είναι δυνατόν τις να διαθέτει μυαλόν και να πιστεύει τοιαύτες κουταμάρες;;;;

Η προσυνεννόηση Ρωσσίας Γερμανίας ή και Εβραιορωσσίας, Εβραιογερμανίας και Εβραιοευρωπαϊκής Ψευτοευρωπαϊκής Ενώσεως Ψευδοκοροϊδοαλληλεγγύης ήταν φυσιολογικός παράγοντας αφότου επισήμως Ρωσσία και Γερμανία εισίν εταίροι διά των διασυνεργατικών εβραϊκών εταιρειών έκαστης χώρας αφού η μεν εξορύττει υγραέριον και η δε τ’ αγοράζει συν και η υπόλοιπη Ηλιθιοευρώπη, τουτέστιν εξ αφίεται άωτη σχέσις συμφέρονος και κατεμπιστεύματος και ως εκ τούτου δεν θα διαταράσσοντο αι σχέσεις ενδιαμφοτέρων!!!! Απλά η Ρωσσία έπρεπε να παίξει τον ρόλον της άρκτου (αρκούδας) ήτις φοβείται τον λύκον της Ευρώπης καθώς μοιρολογεί τα ψευδοχαμένα κονδύλια της εν Κύπρω για να μην πάρει είδηση την απάτη η παλλακίς (καύγα = μοιχαλίς = παράνομη πορνογκόμενα) Μεγαλόνησον και αγκριστεί (μαλλώσει/μουρώσει) με τον πολυαγαπημένον της εραστήν και ψευδοσωτήρ Ρώσσον Άρκτον!!!!

Αφότου αποφάσισαν να κατωφερίσουν τα χρήματα τους οι Εβραιόρωσσοι μεγιστάνες εις ημικατεχόμενη χώρα σημαίνει πως «ο σκοπός ξεάγιαζε τα μέσα» δηλοί ήταν η εξαπάτηση και δη η αισχροκέρδια όπερ και εγέντο με πλήρη επιτυχία!!!!

Όπως εξηγήσαμε και εις άλλα άρθρα μας οι Ρώσσοι κατέθεσαν τα χρήματα εν Κύπρω εκμεταλλευόμενοι τοις κόποις των Ελληνοκύπριων που τους εκμεταλλεύτηκαν κάπως ανεκτά οι Τράπεζες αλλά αυτές κατασφάκτηκαν από την Εβραιοευρωρωσσική Ληστοσυμμορία καθώς τις κατατεμάχισαν όπως οι κασάπηδες τις λόττες (γουρούνες) και αφού πήραν τα ωφέλιμα μέρη έφησαν τα άχρηστα κρεατομερίδια στους Κύπριους εταίρους των Τραπεζών ως πτωχεύση, κούρεμα και λοιπά «δουλέματα στον τόρνον»!!!!

Η λίστα των εξωτερικευτών χρημάτων δεν είναι ολοκληρωμένη και δη η εξωτερίκευση γίνεται τουλάχιστον από τρία έτη πριν όπως αναφέρουν διάφοροι κύκλοι του Κωνταντίνωφ Κυαμιδοπουλλάκη. Τουτέστιν, το κόλπον ήταν στημένον από πολύ παλαιά. Τα χρήματα όπου εξωτερικεύτηκαν τις έσχατες ημέρες ήταν το 5% εξ όσων έφυγαν κατά την διάρκεια της τριετίας. Οι Εβραιόρωσοι εισήλθαν εις το μανδρίν και εφάρμοσαν το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» διά της αφαιμάξεως των κερδών εκ των τόκων δανείων των τραπεζών, δηλαδή Κύπριοι, Εβραίοι, Ρώσσοι, Ευρωπαίοι κ.α. καταγάμησαν την Κύπρον αφού έκλεψαν ψευδονομότυπα τα κέρδη των δανείων όπου προσκόμισαν αυτές αλλά και τα χρήματα που δόθηκαν στην Κύπρο από την ΕΕ ως βοήθεια κλέβωντας τα από τις χώρες της Ευρώπης, τα χρέωσαν στην Κυβέρνηση = Κράτος της Κύπρου, αφού αυτόν ηγόρασε την Λαϊκή ενώ χρεώθηκαν επίσης στο Κράτος τα δοσθέντα ως βοήθεια τα προηγούμενα έτη και προς την Τράπεζα Κύπρου και ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΩΣ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΝ ΛΗΣΤΑΡΧΗΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ κ.α. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 μ.Χ.!!!! 

Όλα αυτά έμπροσθεν των βλακωδόθωρων ομματών ημών και υμών όπου το Πολυπλυντήριον Κύπρος/Κυπριακές Τράπεζες αφού μόχθησε άβουλα ως αυτόματον που είναι να καθαρίσει τα κλεμμένα χρεώθηκε και τον λογαριασμόν της καταλυμένης ηλεκτρικής και άλλης ενέργειας, αχαχαχαχα, αχαχαχαχαχα, αχαχαχαχαχα, θυμήθηκα το ωραίον σύνθημα των Ψευδοεθνικόφρονων της Κύπρου του ΔΗΣΥ: «σεισμός σεισμός Συναγερμός…». Δεν είναι σεισμόν όπου φέρατε αλλά πλήρη ανατίναξη και πού είμαστε ακόμη έχουμε να σας ανεχθούμε ακόμη 4 έτη και 10,5 μήνες!!!! Μα με τοιαύτη καπάτσα Ναινάκηδα Ολετήρια Καύλα θα υπάρχει ως τότε ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ;;;; Διότι Κύπρος θα υπάρχει και θα καλείται Kypris ή Cypus ή Chypre κ.α… Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΟΗΘΟΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger