Οι νταβατζήδες του Ισραήλ έχουν ενωθεί από τον Justin Welby, Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας και ηγέτης 80 εκατ. Αγγλικανών.
Ο Welby, ο οποίος έκανε σήμερα επίσκεψη στο Ισραήλ, δήλωσε στους σιωνιστές οικοδεσπότες του ότι το Ισραήλ είναι το "κέντρο του κόσμου " με πάρα πολλούς τρόπους».

Μιλώντας στις 27 Ιουνίου, ο Welby, του οποίου ο πατέρας είναι Εβραίος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Ισραήλ, που διώκει παλαιστίνιους, Χριστιανούς, και μουσουλμάνους "είναι το λίκνο των τριών μεγάλων θρησκειών παγκοσμίως.
Είναι το λίκνο την πίστη μας, της χριστιανικής πίστης. Είναι το μέρος όπου ο Ιησούς έζησε, περπάτησε, πέθανε και αναστήθηκε. Είναι με τόσους πολλούς τρόπους το "κέντρο του κόσμου", με πάρα πολλούς τρόπους.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο μορφωμένος Welby του Cambridge, ο οποίος έχει πτυχίο στην ιστορία και το δίκαιο, μπορεί να αγνοεί την ιστορία των Αγίων Τόπων και την εγκληματική φύση των Εβραίων.
Το σχέδιο της Νέας τάξης είναι πλέον γνωστό. Ο ΟΗΕ θα στείλει στρατό όταν έρθει η ώρα στο Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα, δήθεν για την απόλυτη εξασφάλιση της ειρήνης και του ελέγχου στην περιοχή των Ιεροσολύμων.
Οταν αισθανθούν και σιγουρευτούν ότι τα Ιεροσόλυμα είναι ασφαλή και υπό τον απόλυτο έλεγχό τους, τότε θα γκρεμίσουν το τέμενος του ομάρ, και θα στήσουν τον ήδη προκατασκευασμένο τρίτο ναό του Σολομώντος.
Πίσω λοιπόν απο τις δηλώσεις του Welby, κρύβεται η βρώμικη προπαγάνδα που προωθεί για τον τρίτο ναό και την Βασιλεία του Αντιχρίστου, όπου οι δυνάμεις του ΟΗΕ θα καταλάβουν τα Ιεροσόλυμα που θα ορισθούν σαν η "ουδέτερη πόλη της ειρήνης όλων των λαών".
εξ ού και οι δηλώσεις του ότι το Ισραήλ είναι το "κέντρο του κόσμου ".


Δημοσίευση σχολίου

Blogger